.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Повече от фен Аватара на elizabethg
    Аз предпочитам високи момченца,защото като се кача на токчета ставам 1.90...иии всички покрай мен са ниски. А иначе съм висока 1.82 и пак са ми ниски... Вече започвам да се отчайвам...

Град
    Пловдив
    Аз съм 1.60,но обожавам високи мъже... 1,85 ми е идеално! И супер много се кефя на такива двойки, в които момичето е доста по-ниско.....

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Ами за мене идеалната височина за момиче е 1.70 може и 1.75. Минимума е 1.60

Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер
    В моя град има една, която е ПОНЕ 185-190см. Нема са притесняваш
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    Аз съм 1.60,но обожавам високи мъже... 1,85 ми е идеално! И супер много се кефя на такива двойки, в които момичето е доста по-ниско.....
    и аз .... много са сладки такива двойки.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Принципно - да е с поне 10 см по-висок от мен.
    В момента - е с ... 27 стават и такива неща ;д Но не ми пука особено.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

...

високи момчета над 1.80 ..
    - only GOD can judge me !! ;]

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Много ясно,че харесвам високите момчета,ама не прекалено високи мах 195..Гаджето ми е 192,а аз съм 178 така,чее

BuBy

Оооо тука за мене няма спор аз съм от 0,5% в света по височина поне така видях в един сайт и определено обичам високите момичета . Но по нисичките да не се обиждат нищо ротив но предпочитам високите много повече ме привличат апък и не е смешно ,когато високо момче е с високо момиче

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Aми и аз предпочитам по-високите момчета. Поне 1.80, като се има предвид, че съм 1.75... направо ми се плаче
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    На мен ми харесват височки момиченца 170-175...на фона на моите 185см,но зависи от самото момиче де

Аз самата съм висока и на теория по ми е комфортно с по-високи от мен момчета.
    От друга страна, едни от най-големите ми хлътвания са били все по ниски (нищо че отстрани е малко смешна такава двойка). Май други неща гледам, встрани от външността, и честно казано съм доволна така.

Град
    София
    Еми разбира се че предпочитам по-ниски и тъпото е че тва е трудно щото аз съм 166 Между другото тва нормално ли е за 14 годишно момче?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Понеже съм висока [170sm] обичам високите [185+] И не не бих била с по-нисък някак смешно ми стой момчето да е по-ниско от момичето.

П Е Т Ъ Р

Хаха ем аз съм 1 66см , той е 1 98см. Аз харесвам по-високите .. пък и съм свикнала да ходя на токчета А когато не съм , го базикам , че заради това навеждане , ще трябва да му подарявам космодиск за рожденият ден
    Beat me, hate me
    You can never break me
    Will me, thrill me
    You can never kill me
    Chew me, sue me
    Everybody do me
    Kick me hike me
    Dont you black or
    white me!

Ми за мен е по-готино когато между двамата има около 1 глава или по-малко разлика.И когато са високи.Това за чуждото.
    Аз засега не съм особено висока, но като повечето ще кажа, че предпочитам по-високи от мен момчета.

ПП
    И аз мисля, че наистина думите на Luidgie бяха груби.Да, и мен не ме кефят такива двойки, обаче не всички имат късмета да са по-високи.А когато се обичат щом на тях им е добре, значи нас не ни грее.Има и такива, които избиват комплекси, но не всички.

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Aми и аз предпочитам по-високите момчета. Поне 1.80, като се има предвид, че съм 1.75... направо ми се плаче
    Значи не съм единствената

Аз съм 173см., но предпочитам по-високите от мен
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Голям фен Аватара на dami666
    Високи,въпреки че аз съм нисичка..Приятелят ми е 1.90.
    Believe in yourself.

Аз обичам високи мъже , над 180 . Идеално е ако са 185,186
    Тъй като аз съм 170 и нося често токчета 10 см и не ми е приятно да стърча над приятелят ми

Супер фен Аватара на gabri3lla
    176 съм и предпочитам по-високите, или поне да сме горе-долу еднакви на ръст, въпреки че с токчета.....всичко се изменя

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Аз съм висока 1.58 и в 99% от случаите гаджетата ми са били над 1.90 дам знам, че е малко странно, но на мен така си ми харесва чуствам се някак си защитена пък и е готино да ме носи само с една ръка

Голям фен Аватара на Cap
    Град
    Варна
    По ниски момиченца предпочитам : ) ... 186 съм и съм нямал проблеми досега честно казано ;d

Град
    Пловдив
    Висока съм 1.60-1.62 и предпочитам високи момчета....някъде със 10-15 см по-високи от мене....бившият ми беше баскетболист,първото нещо което харесах в него беше височината ...

И аз не харесвам по високи от мен макар че мойта половинка е нисичка ама доволно
    Smoke Weed Every Day !

Високите момчета винаги са ме привличали повече въпреки, че аз се водя за по-ниска. Но като се има предвид колко са изменени критериите и това, че средната височина за момичетата е около 1.65 не се имам за ниска чак. И не мисля, че разликата във височината на момичето и момчето е от значение. Някво сладко е да видиш високо, стройно момче с някое по-дребничко и симпатично момиче. А и се чувстваш мъничка и защитена в прегръдките на високо мускулесто момче.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на Chacho
    Високо и мускулесто са две различни неща. Обикновено по-ниските са по-здрави.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си