- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За половинките ни....и техният ръст.
Аз предпочитам високи момченца,защото като се кача на токчета ставам 1.90...иии всички покрай мен са ниски.А иначе съм висока 1.82 и пак са ми ниски... Вече започвам да се отчайвам...
![]()
![]()
![]()
Аз съм 1.60,но обожавам високи мъже... 1,85 ми е идеално! И супер много се кефя на такива двойки, в които момичето е доста по-ниско.....
В моя град има една, която е ПОНЕ 185-190см. Нема са притеснявашПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и аз .... много са сладки такива двойки.Първоначално написано от imaginemoi
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Принципно - да е с поне 10 см по-висок от мен.
В момента - е с ... 27стават и такива неща ;д Но не ми пука особено.
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Оооо тука за мене няма спор аз съм от 0,5% в света по височина поне така видях в един сайт и определено обичам високите момичета . Но по нисичките да не се обиждат нищо ротив но предпочитам високите много повече ме привличат апък и не е смешно ,когато високо момче е с високо момиче
Aми и аз предпочитам по-високите момчета. Поне 1.80, като се има предвид, че съм 1.75... направо ми се плаче![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
На мен ми харесват височки момиченца170-175...на фона на моите 185см,но зависи от самото момиче де
![]()
Аз самата съм висока и на теория по ми е комфортно с по-високи от мен момчета.
От друга страна, едни от най-големите ми хлътвания са били все по ниски (нищо че отстрани е малко смешна такава двойка). Май други неща гледам, встрани от външността, и честно казано съм доволна така.
Еми разбира се че предпочитам по-ниски и тъпото е че тва е трудно щото аз съм 166![]()
![]()
Между другото тва нормално ли е за 14 годишно момче?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Хаха ем аз съм 1 66см , той е 1 98см.Аз харесвам по-високите .. пък и съм свикнала да ходя на токчета
А когато не съм , го базикам , че заради това навеждане , ще трябва да му подарявам космодиск за рожденият ден
![]()
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Chew me, sue me
Everybody do me
Kick me hike me
Dont you black or
white me!
Ми за мен е по-готино когато между двамата има около 1 глава или по-малко разлика.И когато са високи.Това за чуждото.
Аз засега не съм особено висока, но като повечето ще кажа, че предпочитам по-високи от мен момчета.
ПП
И аз мисля, че наистина думите на Luidgie бяха груби.Да, и мен не ме кефят такива двойки, обаче не всички имат късмета да са по-високи.А когато се обичат щом на тях им е добре, значи нас не ни грее.Има и такива, които избиват комплекси, но не всички.
Значи не съм единственатаПървоначално написано от justasmile
![]()
![]()
![]()
Аз съм 173см., но предпочитам по-високите от мен![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Високи,въпреки че аз съм нисичка..Приятелят ми е 1.90.
Believe in yourself.
Аз обичам високи мъже , над 180 . Идеално е ако са 185,186
Тъй като аз съм 170 и нося често токчета 10 см и не ми е приятно да стърча над приятелят ми![]()
176 съм и предпочитам по-високите, или поне да сме горе-долу еднакви на ръст, въпреки че с токчета.....всичко се изменя![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз съм висока 1.58 и в 99% от случаите гаджетата ми са били над 1.90дам знам, че е малко странно, но на мен така си ми харесва чуствам се някак си защитена
пък и е готино да ме носи само с една ръка
![]()
Висока съм 1.60-1.62 и предпочитам високи момчета....някъде със 10-15 см по-високи от мене....бившият ми беше баскетболист,първото нещо което харесах в него беше височината ...![]()
И аз не харесвам по високи от мен макар че мойта половинка е нисичка ама доволно![]()
Smoke Weed Every Day !
Високите момчета винаги са ме привличали повече въпреки, че аз се водя за по-ниска. Но като се има предвид колко са изменени критериите и това, че средната височина за момичетата е около 1.65 не се имам за ниска чак. И не мисля, че разликата във височината на момичето и момчето е от значение. Някво сладко е да видиш високо, стройно момче с някое по-дребничко и симпатично момиче. А и се чувстваш мъничка и защитена в прегръдките на високо мускулесто момче.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Високо и мускулесто са две различни неща. Обикновено по-ниските са по-здрави.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.