.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Високо и мускулесто са две различни неща. Обикновено по-ниските са по-здрави.
    Да в повечето случаи тези 1.70 са мускулести,което на мене не ми харесва .... едно е да е напомпан до противното ,друго е да си е висок...

Мега фен Аватара на Chacho
    По принцип на по-високо тяло се разпределят по-добре килограмите и има доста място за качване, но пък е пълно с кльощави високи момичета. (то и аз не съм много тежък, трудно качвам)

Надявам се, че ще им мине манията да тренират за размери, че е смешно да си 90кг и да не можеш да пренесеш една маса.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Предпочитам момче което е кльощаво отколкото момче със супер напомпани мускули (изключение Вин Дизел ) ,всяко уважаващо себе си момче,трябва да спортува фитнес някакъв спорт все едно....не харесвам отпуснати момчета....

Мега фен Аватара на Chacho
    За да станеш супер напомпан се искат години, така че няма страшно
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    За да станеш супер напомпан се искат години, така че няма страшно
    Не се искат чак толкова много Много години само и единствено като се бъхтиш във фитнеса

Цитирай Първоначално написано от oblivion13 Виж мнението
    Моят ръст е 1.95, така че доста трудно се намират момичета, които са по-високи от мен Иначе нямам абсолютно никакви предпочитания.
    Малейй брато кво направи ти! Аз съм 1,61 и трябва да си сложа 30 см токчета за да се изравня с тебе. Ако имаш ниско гадже голям смях ще пада когато тя поиска да те целуне без предупреждение. Ама високите мъже някак ми изглеждат привлекателни !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си