- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ
+123424Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
не съм умствено изостанал и аз мисля че нямам проблем но просто ми липсва увереност това е проблема
Мислиш ли, че нямам представа от математика, приятелю? Имам и то голяма, защото имам доста повече опит от теб, а и сестра ми също е математик и цяло лято само задачи решавам вечер.Първоначално написано от nikito02
Но, остави това на страна. Няма никакво значение дали разбираш от математика, или не. Има значение, че в една елементарна ситуация ти нямаш идея какво да направиш, което е типично за математиците. Ако нямате логична последователност на действия, която е зададена в условие, вие идея си нямате какво да правите...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Е? За какъв дявол пускаш тая тема? Това е извод до който сам можеш да стигнеш. Ние не можем да направим вуду магия и да ти дадем увереност. Или да направим крачката вместо теб. За какво пускаш тема, преди сам да си се опитал да стигнеш до извод?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
:Д ми и увереност
Ох ма значи... Верно човек да те гръмне и после да убие още 1000 души, защото си толкова зле...
Пръски мозък се сивеят
Дай да ти налея малко през кухата тиква с канчето на баба.Първоначално написано от nikito02
Ооо велики ми математико ИЛИ ОТИВАШ И Й ГО КАЗВАШ ИЛИ СИ LOSER.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
готово!
Кое е готово?
Пръски мозък се сивеят
НА 14 СИ И УЧИШ КАКВО ?!?!?!![]()
![]()
![]()
Само да споделя, че таблицата за умножение НЕ Е висша математика, поне последния път когато проверих... !
и КАКВА УВЕРЕНОСТ ТЪРСИШ ТУКА ?! Увереността я потърси в себе си....а ситуацията е повече от очеИЗВАДНА, просто я ЦЕЛУНИ