.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Какво да и кажа .. ??

Аз съм момче на 14 години та има едно момиче което нито харесвам , нито обичам а само я искам . Споделих и това и тя каза , че се чуства по същия начин . И сега големия въпрос е какво да правим не мога да спра да мисля за нея скучно ми е без нея и тя се чуства по същия начин ??! Наистина ми кажете какво да направя вече ,че блокирах пробвах се да я забравя и не става ...

Re: Какво да и кажа .. ??

Цитирай Първоначално написано от TheEm0
    Аз съм момче на 14 години та има едно момиче което нито харесвам , нито обичам а само я искам . Споделих и това и тя каза , че се чуства по съЩия начин . И сега големия въпрос е какво да правим не мога да спра да мисля за нея скУчно ми е без нея и тя се чУства по същия начин ??! Наистина ми кажете какво да направя вече ,че блокирах пробвах се да я забравя и не става ...

Re: Какво да и кажа .. ??

Цитирай Първоначално написано от waZZaa
    Аз съм момче на 14 години та има едно момиче което нито харесвам , нито обичам а само я искам . Споделих и това и тя каза , че се чуства по съЩия начин . И сега големия въпрос е какво да правим не мога да спра да мисля за нея скУчно ми е без нея и тя се чУства по същия начин ??! Наистина ми кажете какво да направя вече ,че блокирах пробвах се да я забравя и не става ...
    Благодаря ти , че ми управяш грешките хД ..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз не разбрах какво знчи,че постоянно мислиш за нея,не я харесваш,а просто я искаш...
    И квото и да значи,при условие,че и тя се чувства така,защо ти е да я забравяш не ми е ясно?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Аз не разбрах какво знчи,че постоянно мислиш за нея,не я харесваш,а просто я искаш...
    И квото и да значи,при условие,че и тя се чувства така,защо ти е да я забравяш не ми е ясно?
    Ами аз я съблазнавам ухажвам я дори и предложих ама незнам тя просто отказва всичко

Повече от фен Аватара на NC
    Благодаря ти , че ми Управяш

Цитирай Първоначално написано от NC
    Благодаря ти , че ми Управяш
    Смейте ми се колкото искате идиоти такива аз живея й Англия не съм писал на кирилица от незнам си колко време а и пре нас е 5:50 тъмно е още ........

Ми светни си лампата

Ми светни си лампата
    Сестра ми спи , наще след малко стават за работа и трябва да се правя на умряла лисица. Не ми пука подигравайте се колко си искате .. ;]]

Ми светни си лампата
    Сестра ми спи , наще след малко стават за работа и трябва да се правя на умряла лисица. Не ми пука подигравайте се колко си искате .. ;]]
    Аеее,почна каратето

Супер фен Аватара на LeprikonA
    какво поооо-точно искаш от нея (нали си на 14.....) и как така тя ти казала, че иска същото пък същевременно се дърпала, и за къв кур ти е да я забравяш съвсем не разбрах - вземи си пооправи темичката, щото само за ебавка става, сериозно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

аз нищо не разбрах не я харесваш, искаш я... и тя те иска, но отказва всичко...

Мега фен Аватара на Chacho
    Разменете си по една снимка да се самозадоволявайте и като си наумите какво искате - пробвайте пак.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Само аз ли нищо не схванах ?
    Искате се , а тогава за какво ти е да я забравиш ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    В какви действия се състои това, че се искате..
    ами вземете се на**eте.. и ще ви се оправи проблема с искането..
    Боже луд народ

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

решението ви е толкова просто... като се искате и двамата,земайте се, кво има толкова. айде успех! :P

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    какво поооо-точно искаш от нея (нали си на 14.....) и как така тя ти казала, че иска същото пък същевременно се дърпала, и за къв "мъжки полов орган" ти е да я забравяш съвсем не разбрах - вземи си пооправи темичката, щото само за ебавка става, сериозно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Ууооу.. НЕ я харесваш, НЕ я обичаш, а само я искаш Добре, ти си знаеш. Ами щом сте изяснили всичко, направете нещо по въпроса.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Не я обичам, не я харесва, само я искам !

Не ми се яде, ама ще си направя ядене

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Следващата ти тема да не е. I just had sex...and i failed. Голяма работа са хормоните на пишлеметата!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

да да да само я искаш .. няма такива работи просто я харесваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си