- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да и кажа .. ??
Аз съм момче на 14 години та има едно момиче което нито харесвам , нито обичам а само я искам . Споделих и това и тя каза , че се чуства по същия начин . И сега големия въпрос е какво да правим не мога да спра да мисля за нея скучно ми е без нея и тя се чуства по същия начин ??! Наистина ми кажете какво да направя вече ,че блокирах пробвах се да я забравя и не става ...
Първоначално написано от waZZaa
Аз не разбрах какво знчи,че постоянно мислиш за нея,не я харесваш,а просто я искаш...![]()
![]()
И квото и да значи,при условие,че и тя се чувства така,защо ти е да я забравяш не ми е ясно?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ами аз я съблазнавам ухажвам я дори и предложих ама незнам тя просто отказва всичкоПървоначално написано от someonerandom
Смейте ми се колкото искате идиоти такива аз живея й Англия не съм писал на кирилица от незнам си колко време а и пре нас е 5:50 тъмно е още ........Първоначално написано от NC
Сестра ми спи , наще след малко стават за работа и трябва да се правя на умряла лисица. Не ми пука подигравайте се колко си искате .. ;]]Първоначално написано от NC
![]()
![]()
Аеее,почна каратетоПървоначално написано от TheEm0
![]()
какво поооо-точно искаш от нея (нали си на 14.....) и как така тя ти казала, че иска същото пък същевременно се дърпала, и за къв кур ти е да я забравяш съвсем не разбрах - вземи си пооправи темичката, щото само за ебавка става, сериозно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
аз нищо не разбрахне я харесваш, искаш я... и тя те иска, но отказва всичко...
Разменете си по една снимка да се самозадоволявайте и като си наумите какво искате - пробвайте пак.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само аз ли нищо не схванах ?
Искате се , а тогава за какво ти е да я забравиш ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В какви действия се състои това, че се искате..
ами вземете се на**eте.. и ще ви се оправи проблема с искането..
Боже луд народ![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
решението ви е толкова просто... като се искате и двамата,земайте се, кво има толкова. айде успех! :P
Първоначално написано от LeprikonA
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ууооу.. НЕ я харесваш, НЕ я обичаш, а само я искаш![]()
![]()
Добре, ти си знаеш. Ами щом сте изяснили всичко, направете нещо по въпроса.
![]()
Не я обичам, не я харесва, само я искам !![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми се яде, ама ще си направя ядене![]()
Следващата ти тема да не е. I just had sex...and i failed.![]()
![]()
Голяма работа са хормоните на пишлеметата!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "