- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отказах цигарите!
Любовта ми към цигарите са изчерпа. Нашата връзка беше много дълбока, но реших окончателно да приключа отношенията с моята дълговременна любов. Искам морална подкрепа, защото не ми е леко. Не месетете темата и трийте, тва е любов ...
ПП. Локни ми па темата и че ти серем на устенцата.
Temet Nosce
벨야카
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди здрав.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мене вече ми се пуши, братле. Но не, легам си. Днеска изпуших кутия някъде, утре на пресно - господ да ми е на помощ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз неска изпуших към 15 свити и после 2 кутии в дискотеката... не мога повече така.
Напих се като говедо тая вечер, макар че изветря вече. Супер категоричния съм, обаче. В такива моменти взимам най-сериозните решения в живота си. И тая лешперка, ако ми локне пак темата, която е най-сериозната, която е пускана в тоя форум... направо не знам.
а дано, че ми писна да се будя с разклатен дроб и стягане в гърдите. Вече и червеното боро взех да не усещам и просто това трябва да е краят.Първоначално написано от NomNomNom
Всичко тва отиде през терасата. + сегашните кутии. http://prikachi.com/images/378/3763378g.jpg
От всичките боклуци само зипото си запазих.
Temet Nosce
벨야카
И аз тая вечер пих две бири, няколко уискита, станах за две хора и ми свърши въздуха. Нетрезво, ама като се погледне човек от дъното, най-добре се сеща, че трябва да се покатери. Колко ядене ще си взимам за тия пари, не е истина.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кво ядене, бе, братле.. колкот пара съм дал за тия фашкии да съм се оженил и развел няколко пъти.. кола да съм си купил. Ама мани парите, с всяка изпушена цигара се чувствам, че съм супер тъпото копеле, че да пуша. Не мога вече да го трая това.Първоначално написано от Chacho
Temet Nosce
벨야카
Много пречат, слабите ми дробове от две цигари не издържат да качат стълби до 4тия етаж после . По едно време пушех системно , разгонваше ми се фамилията , най-малкото натоварване ми сдухваше тялото - от затруднено дишане - учестен пулс , прималяване .
Та ! Не ви завиждам с кутиите на ден , мен сигурно такова количество ще ме убие.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най ме дразни, че мириша на мляни катерички в устата, като опъна една кутия.
Мен дроба ми е бетон. Пуша по 2 кутии и права после 4 тека, ама не е там работата. Явно ти не си за това. Недей пуши въобще.Първоначално написано от NomNomNom
В момента така съм се самонавил, че ако започна пак да пуша, това ще е слабост на характера и провал в живота ми. Не мога да го допусна това.
ПП. Кви катерички, бе, братле.. измих си зъбите и пак усещам лайната.
Temet Nosce
벨야카
Верно е. И, ако мога да изкарам 2 седмици без цигари и се върна под предлог, че няма причина да ги спирам, също ще е от липса на воля и принципи. No excuses.
Тъкмо де , за това не пуша.
Иначе, да , вкуса и дъха стават гадни. Не обичам и дрехите ми да миришат гадно .
За сметка на това съм фен на наргилето , защото можеш да си го запалиш вкъщи , да седнеш с майка ти /приятеля ти / рандом хора , особено с лигавите тютюни с касис/ягода/т.н. , става малко задимено, но не миришеш толкова зле .
Ама на вас сигурно ви е твърде лигаво .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Наргилето става като вместо вода му сложиш флирт.
Temet Nosce
벨야카
Предпочитам вкусен коз, ако е достатъчно рядко. Наргилето вече наистина са пари на вятъра и ме цепи глава от него. Въпроса е, че като пушиш 200 пъти, на 201-я не ти се пуши.
Айде, времето ше покаже. Не ми остава друго да кажа.
Chacho, решен ли си верно, бе, да ги спираш?
Temet Nosce
벨야카
Палех го рядко , тютюна ми се връзваше евтино, щото си го правех слабо . Сега си седи в нас без вазичка .Наргилето вече наистина са пари на вятъра
Иначе, ако му сложиш флирт си тотално гг.
Така де, ай да сте живи и здрави да не пушите.
Че е много кофти , да не говорим , че 150 - 300лв на месец за цигари не са никак малко .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аха, аз затва се учудих на темата ти. Днеска вечерта го заявих на компанията, че да ми бият шамарите, ако нещо се отпусна.Първоначално написано от umri
Просто, всеки път като ти се допуши и вече си хванал фаса, си казвай, че ще е най-голямата слабост, ако я изпушиш, и това ще означава, че характерът ти за нищо не става. Трябва да устоиш.Първоначално написано от Chacho
Модераторите да не местят, трият или заключват темата. Поучителна ще бъде за много хора, които имат намерения да започват да пушат, или за такива, които са решили да ги спират, но не им достига един последен тласък.
Отделно, че е по-смислена от 90% от темите в тоя раздел. Не ми се правете на обороти да ми локвате темата.
Лека от мен.
Temet Nosce
벨야카
Евала! Давай съвети, че при мен са $14 и ми се съдира кожицата...
Евала,но това за сега не е успех.Всеки може да си каже че ги спира и да не пуши седмица-две-три.Ако наистина успееш да се удържиш да не пушиш повече от 3 месеца и въпреки че сигурно ще чувстваш нужда и не го правиш,тогава ще е успех.Знам защото приятелката ми пуши и знам че и е трудно да ги откаже напълно,но засега се справя.
Искаш подкрепа?Ето ти един стимул-ако наистина ги откажеш може и да те поканим на сватбата,за която така настоятелно питаш ;д
Оле моля ви се помогнете ми пуша редовно а скоро ще ми изследват кръвта ии там вероятно ще открият никотин както и по белите дробове дали ще има нещо пуша сериозно от 4 месеца моля ви помогнетеее![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sischoyy2
охх моля те как така ще те изледват къде днеска ли апф оф мале моля те човек помагай ужас какво ще правим ако открият никотин :с
Иначе съм чел коментари на umri и мисля че ще успее да ги спре.
Аз иначе си пуфкам по една две на седмица и така![]()
Първоначално написано от sischoyy2
![]()
Аз пуша от почти 5 години по кутия на ден и не мога да кажа, че "пуша сериозно" , а ти накъде си тръгнала с тия 4 месеца?![]()
"Стандартни изследвания на кръв и урина не могат да покажат наличие на никотин."
Колкото за белите дробове - при положение, че пушиш от 4 месеца няма как да си личи.
TheShoah
Едната ми баба ги отказа след цял живот пушене. Щом тя може, всеки човек, който е пушил няколко годинки, може. На нашата възраст е лесно. Аз пушех от 2 години и макар че от време на време още ми се пуши, отказването не ме мъчи чак толкова. От време на време паля по някоя, но не мисля, че 1 цигара месечно (рано или късно би следвало и тя да изчезне) е същото като всеки ден по 5-6.
При мен има 2 стимула:
Стимул 1. Приятеля ми се дразни от цигарите.
Стимул 2. Страшно поскъпнаха и не ми се дават по 5 лева на 2-3 дена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()