.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Отказах цигарите!

Любовта ми към цигарите са изчерпа. Нашата връзка беше много дълбока, но реших окончателно да приключа отношенията с моята дълговременна любов. Искам морална подкрепа, защото не ми е леко. Не месетете темата и трийте, тва е любов ...

ПП. Локни ми па темата и че ти серем на устенцата.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на NomNomNom

Бъди здрав.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Chacho
    Мене вече ми се пуши, братле. Но не, легам си. Днеска изпуших кутия някъде, утре на пресно - господ да ми е на помощ.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Студентски град
    Аз неска изпуших към 15 свити и после 2 кутии в дискотеката... не мога повече така.

Напих се като говедо тая вечер, макар че изветря вече. Супер категоричния съм, обаче. В такива моменти взимам най-сериозните решения в живота си. И тая лешперка, ако ми локне пак темата, която е най-сериозната, която е пускана в тоя форум... направо не знам.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom

Бъди здрав.
    а дано, че ми писна да се будя с разклатен дроб и стягане в гърдите. Вече и червеното боро взех да не усещам и просто това трябва да е краят.

Всичко тва отиде през терасата. + сегашните кутии. http://prikachi.com/images/378/3763378g.jpg

От всичките боклуци само зипото си запазих.
    Temet Nosce

벨야카

И аз тая вечер пих две бири, няколко уискита, станах за две хора и ми свърши въздуха. Нетрезво, ама като се погледне човек от дъното, най-добре се сеща, че трябва да се покатери. Колко ядене ще си взимам за тия пари, не е истина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И аз тая вечер пих две бири, няколко уискита, станах за две хора и ми свърши въздуха. Нетрезво, ама като се погледне човек от дъното, най-добре се сеща, че трябва да се покатери. Колко ядене ще си взимам за тия пари, не е истина.
    Кво ядене, бе, братле.. колкот пара съм дал за тия фашкии да съм се оженил и развел няколко пъти.. кола да съм си купил. Ама мани парите, с всяка изпушена цигара се чувствам, че съм супер тъпото копеле, че да пуша. Не мога вече да го трая това.
    Temet Nosce

벨야카

Много пречат, слабите ми дробове от две цигари не издържат да качат стълби до 4тия етаж после . По едно време пушех системно , разгонваше ми се фамилията , най-малкото натоварване ми сдухваше тялото - от затруднено дишане - учестен пулс , прималяване .
    Та ! Не ви завиждам с кутиите на ден , мен сигурно такова количество ще ме убие.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Най ме дразни, че мириша на мляни катерички в устата, като опъна една кутия.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Много пречат, слабите ми дробове от две цигари не издържат да качат стълби до 4тия етаж после . По едно време пушех системно , разгонваше ми се фамилията , най-малкото натоварване ми сдухваше тялото - от затруднено дишане - учестен пулс , прималяване .
    Та ! Не ви завиждам с кутиите на ден , мен сигурно такова количество ще ме убие.
    Мен дроба ми е бетон. Пуша по 2 кутии и права после 4 тека, ама не е там работата. Явно ти не си за това. Недей пуши въобще.

В момента така съм се самонавил, че ако започна пак да пуша, това ще е слабост на характера и провал в живота ми. Не мога да го допусна това.

ПП. Кви катерички, бе, братле.. измих си зъбите и пак усещам лайната.
    Temet Nosce

벨야카

Верно е. И, ако мога да изкарам 2 седмици без цигари и се върна под предлог, че няма причина да ги спирам, също ще е от липса на воля и принципи. No excuses.

Тъкмо де , за това не пуша.
    Иначе, да , вкуса и дъха стават гадни. Не обичам и дрехите ми да миришат гадно .
    За сметка на това съм фен на наргилето , защото можеш да си го запалиш вкъщи , да седнеш с майка ти /приятеля ти / рандом хора , особено с лигавите тютюни с касис/ягода/т.н. , става малко задимено, но не миришеш толкова зле .
    Ама на вас сигурно ви е твърде лигаво .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Студентски град
    Наргилето става като вместо вода му сложиш флирт.
    Temet Nosce

벨야카

Предпочитам вкусен коз, ако е достатъчно рядко. Наргилето вече наистина са пари на вятъра и ме цепи глава от него. Въпроса е, че като пушиш 200 пъти, на 201-я не ти се пуши.

Айде, времето ше покаже. Не ми остава друго да кажа.

Град
    Студентски град
    Chacho, решен ли си верно, бе, да ги спираш?
    Temet Nosce

벨야카

Наргилето вече наистина са пари на вятъра
    Палех го рядко , тютюна ми се връзваше евтино, щото си го правех слабо . Сега си седи в нас без вазичка .
    Иначе, ако му сложиш флирт си тотално гг.
    Така де, ай да сте живи и здрави да не пушите.
    Че е много кофти , да не говорим , че 150 - 300лв на месец за цигари не са никак малко .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от umri
    Аха, аз затва се учудих на темата ти. Днеска вечерта го заявих на компанията, че да ми бият шамарите, ако нещо се отпусна.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Аха, аз затва се учудих на темата ти. Днеска вечерта го заявих на компанията, че да ми бият шамарите, ако нещо се отпусна.
    Просто, всеки път като ти се допуши и вече си хванал фаса, си казвай, че ще е най-голямата слабост, ако я изпушиш, и това ще означава, че характерът ти за нищо не става. Трябва да устоиш.

Модераторите да не местят, трият или заключват темата. Поучителна ще бъде за много хора, които имат намерения да започват да пушат, или за такива, които са решили да ги спират, но не им достига един последен тласък.

Отделно, че е по-смислена от 90% от темите в тоя раздел. Не ми се правете на обороти да ми локвате темата.

Лека от мен.
    Temet Nosce

벨야카

И аз к'во да направя? Банан ли да ти обеля?
    ~Tiesto. <3

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Евала! Давай съвети, че при мен са $14 и ми се съдира кожицата...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Евала,но това за сега не е успех.Всеки може да си каже че ги спира и да не пуши седмица-две-три.Ако наистина успееш да се удържиш да не пушиш повече от 3 месеца и въпреки че сигурно ще чувстваш нужда и не го правиш,тогава ще е успех.Знам защото приятелката ми пуши и знам че и е трудно да ги откаже напълно,но засега се справя.

Искаш подкрепа?Ето ти един стимул-ако наистина ги откажеш може и да те поканим на сватбата,за която така настоятелно питаш ;д

аа

Оле моля ви се помогнете ми пуша редовно а скоро ще ми изследват кръвта ии там вероятно ще открият никотин както и по белите дробове дали ще има нещо пуша сериозно от 4 месеца моля ви помогнетеее

Re: аа

Цитирай Първоначално написано от sischoyy2
    Оле моля ви се помогнете ми пуша редовно а скоро ще ми изследват кръвта ии там вероятно ще открият никотин както и по белите дробове дали ще има нещо пуша сериозно от 4 месеца моля ви помогнетеее

охх моля те как така ще те изледват къде днеска ли апф оф мале моля те човек помагай ужас какво ще правим ако открият никотин :с

Иначе съм чел коментари на umri и мисля че ще успее да ги спре.

Аз иначе си пуфкам по една две на седмица и така

Re: аа

Цитирай Първоначално написано от sischoyy2
    пуша сериозно от 4 месеца

Аз пуша от почти 5 години по кутия на ден и не мога да кажа, че "пуша сериозно" , а ти накъде си тръгнала с тия 4 месеца?

"Стандартни изследвания на кръв и урина не могат да покажат наличие на никотин."
    Колкото за белите дробове - при положение, че пушиш от 4 месеца няма как да си личи.
    TheShoah

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Едната ми баба ги отказа след цял живот пушене. Щом тя може, всеки човек, който е пушил няколко годинки, може. На нашата възраст е лесно. Аз пушех от 2 години и макар че от време на време още ми се пуши, отказването не ме мъчи чак толкова. От време на време паля по някоя, но не мисля, че 1 цигара месечно (рано или късно би следвало и тя да изчезне) е същото като всеки ден по 5-6.
    При мен има 2 стимула:
    Стимул 1. Приятеля ми се дразни от цигарите.
    Стимул 2. Страшно поскъпнаха и не ми се дават по 5 лева на 2-3 дена.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Леле, какви са тия 5-6 цигари на ден, бе хора?
    TheShoah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си