- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Когато си сложа фон дьо тен и ми стои сякаш съм се изцапала с нещо или сякаш кожата ми се бели. Имали ли сте подобен проблем и знаете ли как да го оправя? Има ли вариант да не е достатъчно мазен, или ...?Чакам отговори, благодаря
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Вероятно е сух. Пробвай с Healthy Mix на Буржоа.
Аз имам същия проблем. Някой да има друга идея? Да препоръча някой фдт и цена!
Ако искаш да си щастлив - бъди!
Дамм.. и аз препоръчвам фдт на Буржоа , гарантирам ти че няма да имаш такъв проблем![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Bourjois имат супер готини фон дьо тен-и, няма да сбъркаш, ако си вземеш. Също може да пробваш да намажеш с някакво кремче за лице преди нанасянето на ФДТ.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
^ да този е най-уникалния им , от доста време го използвам и никога не оставам без него и ми пасва най-добре от всичките им на кожата ми![]()
![]()
![]()
На каква цена е?Първоначално написано от vampire_girl_
Благодаря ти.Първоначално написано от rosencetooo
![]()
И аз ще го пробвам, след толкова положителни коментари.
Ако искаш пробвай и от другите на буржоа от тестерите , да си прецениш , кой най-добре ще ти паснеПървоначално написано от Ankh
![]()
Разбира се.Първоначално написано от rosencetooo
По принцип си търся матиращ, защото имам 2-3 петънца, които искам да прикрия.![]()
Матиращият е с друга цел.
Леле, на тази моята приятелка, която го има Буржоа-та направо с лупа да я гледаш няма да разбереш, че има нещо по лицето. Камо ли фон-дьо-тен. Между другото като видях как си го слага щях да падна. Аз убивам 5-6 мин. от скъпоценния си живот, като старателно нанасям фон-дьо-тена си, а тя сложи на едната буза, сложи на другата, малко на челото и... С длани разтърка, сякаш си е изцапала бузите с нещо. Не мога да го опиша, за секунди просто, сеедно маже крем... Глупости, и крем се маже по-фино.... Ама май е доста добър начин за слагане на фон-дьо-тен, честно. Тва сигурно и най-скъпата четка не мое да го направи.![]()
също преди фдт. можеш да слагаш крем за лице или тоалетно мляко,за да не е толкова сухоили основа за грим, но с основата за грим и отгоре фдт. понякога изглежда че имаш 3 пръста фдт.
.. аз по принцип ако ще слагам фдт. си слагам тоалетно мляко кря кря и ми е добре
![]()
Оф, нямам никакъв опит с тези фдт.Първоначално написано от vampire_girl_
Иначе кожата ми е доста мазна.
Утре ще видим какво ще избера.
Първоначално написано от koshtramba
преди 2 седмици си купих
![]()
явно трябва да го хвърля.. на тоалетните млека не гледам срока на годност,защото не ги ползвам само за грим, а ей така просто да ми е мекичко лицето и свършват бързо ама май трябва да почна
![]()
Е и? Все още продуктите им могат да бъдат открити по магазините и аптеките.Първоначално написано от koshtramba
Да, точно тва се замислих, че това че се продават не значи, че не са в срок на годност. Все още има изостанали бройки по магазините, това е сигурно.![]()
сега видях.. до 2013 е срока му на годност..