.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Banned Мега фен
    и аз това мисля да направя, но малко трудно,защото и майка ми го ползва ..сега се сетих, че имах едно тоалетно мляко с екстракт от лайка и беше мазничко.. става за фдт.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Ще питам тук, за да не правя друга тема: Мойта кожа е доста суха и светла, бузите са ми червени обаче, тая червенина не знам какво да я правя, имам и тук-таме петънца от пъпчици, и искам някой хубав фон дьо тен, който да е по-течен и не много тежък, но и в същото време покривен, та от доста време се чудя за някой на на Буржоа и виждам,че повече сте доволни от тях..

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Пробвай здравословния микс на Буржоа, няма да съжеляваш.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Ще питам тук, за да не правя друга тема: Мойта кожа е доста суха и светла, бузите са ми червени обаче, тая червенина не знам какво да я правя, имам и тук-таме петънца от пъпчици, и искам някой хубав фон дьо тен, който да е по-течен и не много тежък, но и в същото време покривен, та от доста време се чудя за някой на на Буржоа и виждам,че повече сте доволни от тях..

Пробвай и на lumene , той е по- лек
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Може проблема и да е в самата ти кожа. Иначе аз ползвах фдт INGRID и съм много доволна, той свърши и сега позвам IMPALA, който също е ефикасен. Може да смесиш фдт с някакъв хидратиращ крем, явно кожата ти е суха.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Сухичка е - да.. еми вече така правя, ама искам някой по-хубав фон дьо тен, че съм с един на орифлейм.. и цвета ми се различава пак и така.. а този на lumene, хубав ли е.. и какво по-точно е? И на Буржоа от кой най-много сте доволни?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Сухичка е - да.. еми вече така правя, ама искам някой по-хубав фон дьо тен, че съм с един на орифлейм.. и цвета ми се различава пак и така.. а този на lumene, хубав ли е.. и какво по-точно е? И на Буржоа от кой най-много сте доволни?
    На Буржоа съм с двете ръце за Хелти Микс-а

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си