- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
и аз това мисля да направя, но малко трудно,защото и майка ми го ползва..сега се сетих, че имах едно тоалетно мляко с екстракт от лайка и беше мазничко.. става за фдт.
![]()
Ще питам тук, за да не правя друга тема: Мойта кожа е доста суха и светла, бузите са ми червени обаче, тая червенина не знам какво да я правя, имам и тук-таме петънца от пъпчици, и искам някой хубав фон дьо тен, който да е по-течен и не много тежък, но и в същото време покривен, та от доста време се чудя за някой на на Буржоа и виждам,че повече сте доволни от тях..
^ Пробвай здравословния микс на Буржоа, няма да съжеляваш.![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от glezenafukla
Пробвай и на lumene , той е по- лек
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Може проблема и да е в самата ти кожа. Иначе аз ползвах фдт INGRID и съм много доволна, той свърши и сега позвам IMPALA, който също е ефикасен. Може да смесиш фдт с някакъв хидратиращ крем, явно кожата ти е суха.
Сухичка е - да.. еми вече така правя, ама искам някой по-хубав фон дьо тен, че съм с един на орифлейм.. и цвета ми се различава пак и така.. а този на lumene, хубав ли е.. и какво по-точно е? И на Буржоа от кой най-много сте доволни?
На Буржоа съм с двете ръце за Хелти Микс-аПървоначално написано от glezenafukla
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.