- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Искам някой да ми обясни...
... защо вече за втори път "съм изгонена от форума"?
Следобяд към 15:00 часа влизам тук, при което виждам, че нямам достъп.
Първият път беше преди два-три дни. Нямаше ме в БАН-списъка. От мачока разбрах, че причината е някаква си тема, която всъщност не бях виждала!
Една потребителка пита за мен, след което до няколко часа можех отново да влизам.
Днес пак същата работа. Нищо не съм правила, няма ме в БАН-списъка ама съм изгонена от форума. Е как така?
Влизам сега - всичко е наред.
Та?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
От кое IP си писала следобед?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
От този профил съм писала.
Инак имам още един, направен преди няколко дни, който днес следобед също беше баннат.
Не съм на "ти" с тия работи и дори не знам дали питаш точно това...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не, не питах това.
Питах дали следобед си писала от друг компютър, айде така да го кажем.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не. От този съм писала винаги.
For you![]()
I miss you...
И при мен нещо подобно се случи преди няколко дни. Май някой мод ми беше изтрил профила.. И вчера се регистрирах наново със същия ник..
В същото време ме няма в бан списъка..
искам плакат на the vampire diaries !! може ли докртор тийн да ми каже
andi
Първоначално написано от andi910
![]()
1 виж къде си го писала 2като искаш плакат си купи
и какъв доктор ще ти казва
Плакатите другъде.