.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Повече от фен Аватара на Madi037

Много съм ниска..

на почти 15 съм и съм висока 1.55 .. майка ми и баща ми не са много високи.. какво да правя??? (ако мога изобщо да направя нещо)

Достатъчно си ръстяла

Супер фен Аватара на badsector
    Играй волейбол, или баскетбол. И се храни здравословно и не пуши.

Две теми по-надолу - прекалено съм висок
    По въпроса, освен токчета не знам какво може да помогне, работата си опира до ген... И все пак 15 не е чак толкова късно, имаш още да растеш.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Развитието на организма продължава до 21-22та година, така че може да пораснеш още..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Не мога да разбера момчетата дето харесват жени по 1.80+ . За мене жена над 1.60 не е жена Идеалният ръст е 1.50 !

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Нищо не можеш да направиш. Лъвчо що си с нов ник ? И как така 1.50 бе, сина ти колко ще е висок 1.60 ? ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Нищо не можеш да направиш. Лъвчо що си с нов ник ? И как така 1.50 бе, сина ти колко ще е висок 1.60 ? ;д
    Такива жени ме кефят Ниски

С нов ник съм защото уважаваният г-н анонимен администратор ми сложи бан.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Бе, че са по-симпатични така е, ама мисли и за малкия Почнаха ни в този раздел с бановете вече ;д Да се надявам и аз на бан май ;д А кво стана ще ходиш ли на море ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    скъпите стоки са в малки опаковки ...височината няма особено значение ,ако знаеш как да се носиш..ако ме разбираш какво искам да кажа
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Бе, че са по-симпатични така е, ама мисли и за малкия Почнаха ни в този раздел с бановете вече ;д Да се надявам и аз на бан май ;д А кво стана ще ходиш ли на море ?
    Бащата ме вика,ама не ща да губя цяла седмица тренировки,то там в хотела има фитнес зала,ама нали се сещаш кво ще е храненето

И ще почвам най-после от Понеделник прогрмата за сила на @SolomonIceberg

Повече от фен Аватара на Madi037
    Благодаря за отговорите все пак ..

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Играй повече и по често Баскетбол, Волейбол ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
    Играй повече и по често Баскетбол, Волейбол ...
    Освен малко кардио друго няма да направи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Бащата ме вика,ама не ща да губя цяла седмица тренировки,то там в хотела има фитнес зала,ама нали се сещаш кво ще е храненето

И ще почвам най-после от Понеделник прогрмата за сила на @SolomonIceberg
    правилно решение е да послушаш батко си Соломон,когато става дума за силова тренировка
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    трябва ти някъв вид лека атлетика ... тичане примерно, това ще стимулира отделянето на хормони, а те до растеж (поне на теория)
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Трябва да скачаш така тялото се разтяга и се вдига височината с повечко късмет можеш за 1 година да се дигнеш с 10 см знам че е много време но това е но трябва да скачаш много за това ти препоръчвам волейбол или баскетбол и + допълнително скачане но на ден трябва да правиш по поне 100 скока може да правиш 50 допълнителна тренировка и да ходиш на един от 2та спорта и пак казвам с повечко късмет ще качиш 10 см за година нямам какво друго да ти предложа !

Цитирай Първоначално написано от Iframe
    Трябва да скачаш така тялото се разтяга и се вдига височината с повечко късмет можеш за 1 година да се дигнеш с 10 см знам че е много време но това е но трябва да скачаш много за това ти препоръчвам волейбол или баскетбол и + допълнително скачане но на ден трябва да правиш по поне 100 скока може да правиш 50 допълнителна тренировка и да ходиш на един от 2та спорта и пак казвам с повечко късмет ще качиш 10 см за година нямам какво друго да ти предложа !
    аз пък ти предлагам , да спреш за известно време да пишеш по форуми и да се хванеш да четеш. С тея бабини дивитини скачания и простотии нищо неможеш да направиш!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Заека много скача ама е колкот дланта ми нали

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ако го нямаше приземяването, можеше да има нещо вярно

опит: пускай една цигара с филтъра надолу върху плоскост от 20 санта 20-30 пъти и виж кво се получава
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    ако го нямаше приземяването, можеше да има нещо вярно

опит: пускай една цигара с филтъра надолу върху плоскост от 20 санта 20-30 пъти и виж кво се получава
    ?????

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ^Иска да каже, че се набива... но малко вероятно
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    В повечето случаи при момичетата каквато е в 8 клас ,такави ще си остане...,но със спорт може да дръпнеш малко.

За височина само това помага ----> http://www.youtube.com/watch?v=RNhcB...ailpage#t=356s

Голям фен Аватара на Sevdito

Re: Много съм ниска..

Цитирай Първоначално написано от Madi037
    на почти 15 съм и съм висока 1.55 .. майка ми и баща ми не са много високи.. какво да правя??? (ако мога изобщо да направя нещо)
    Ами аз съм на 17 и съм висока колкото теб,съдба..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си