- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много съм ниска..
на почти 15 съм и съм висока 1.55 .. майка ми и баща ми не са много високи.. какво да правя??? (ако мога изобщо да направя нещо)
Играй волейбол, или баскетбол. И се храни здравословно и не пуши.
Две теми по-надолу - прекалено съм висок![]()
По въпроса, освен токчета не знам какво може да помогне, работата си опира до ген... И все пак 15 не е чак толкова късно, имаш още да растеш.![]()
Развитието на организма продължава до 21-22та година, така че може да пораснеш още..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не мога да разбера момчетата дето харесват жени по 1.80+ . За мене жена над 1.60 не е женаИдеалният ръст е 1.50 !
Нищо не можеш да направиш. Лъвчо що си с нов ник ? И как така 1.50 бе, сина ти колко ще е висок 1.60 ? ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Такива жени ме кефятПървоначално написано от awerw
Ниски
С нов ник съм защото уважаваният г-н анонимен администратор ми сложи бан.
Бе, че са по-симпатични така е, ама мисли и за малкия![]()
Почнаха ни в този раздел с бановете вече ;д Да се надявам и аз на бан май ;д А кво стана ще ходиш ли на море ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
скъпите стоки са в малки опаковки ...височината няма особено значение ,ако знаеш как да се носиш..ако ме разбираш какво искам да кажа
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Бащата ме вика,ама не ща да губя цяла седмица тренировки,то там в хотела има фитнес зала,ама нали се сещаш кво ще е храненетоПървоначално написано от awerw
![]()
И ще почвам най-после от Понеделник прогрмата за сила на @SolomonIceberg
Играй повече и по често Баскетбол, Волейбол ...
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Освен малко кардио друго няма да направиПървоначално написано от MakaronUduSHvaCH
![]()
правилно решение е да послушаш батко си Соломон,когато става дума за силова тренировкаПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
трябва ти някъв вид лека атлетика ... тичане примерно, това ще стимулира отделянето на хормони, а те до растеж (поне на теория)
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Трябва да скачаш така тялото се разтяга и се вдига височината с повечко късмет можеш за 1 година да се дигнеш с 10 см знам че е много време но това е но трябва да скачаш много за това ти препоръчвам волейбол или баскетбол и + допълнително скачане но на ден трябва да правиш по поне 100 скока може да правиш 50 допълнителна тренировка и да ходиш на един от 2та спорта и пак казвам с повечко късмет ще качиш 10 см за година нямам какво друго да ти предложа !
аз пък ти предлагам , да спреш за известно време да пишеш по форуми и да се хванеш да четеш. С тея бабини дивитини скачания и простотии нищо неможеш да направиш!Първоначално написано от Iframe
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Заека много скача ама е колкот дланта ми налиПървоначално написано от Iframe
![]()
ако го нямаше приземяването, можеше да има нещо вярноПървоначално написано от Iframe
опит: пускай една цигара с филтъра надолу върху плоскост от 20 санта 20-30 пъти и виж кво се получава![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
^Иска да каже, че се набива... но малко вероятно![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
В повечето случаи при момичетата каквато е в 8 клас ,такави ще си остане...,но със спорт може да дръпнеш малко.
За височина само това помага ----> http://www.youtube.com/watch?v=RNhcB...ailpage#t=356s
Ами аз съм на 17 и съм висока колкото теб,съдба..Първоначално написано от Madi037
![]()