.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Важно е !

Повече от фен

Важно е !

Здравейте Става въпрос за една подкожна пъпка , която я усещам , на брадичката е , а днес започна да излиза , смисъл още е прекалено под кожата и няма как да я изтискам ( по принцип така правя , знам, че не е добре ) .. Много ме дразни .. Четох от предишни теми, че крем "ЗДРАВЕ" помагал на такива пъпки или това са тъпотии ?? Кажете какво мога да сложа , за да излезе по бързо и да "узрее" , за да мога да я истискам , или въобще да не се появява! :х .. Наистина искам да имам хубава кожа за училище , тъкмо се оправи и сега тази гадна пъпка .. ! Мерси предварително ! <3

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Намажи я с паста за зъби.
    Крем "Здраве" мисля, че ще помогне. Иначе аз лично съм много доволна от гела с краставица и алое на AVON за почистване на кожата.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Намажи я с паста за зъби.
    Крем "Здраве" мисля, че ще помогне. Иначе аз лично съм много доволна от гела с краставица и алое на AVON за почистване на кожата.

Мерси , кое според теб е по-ефикасно ? За да мине тая гадост по - бързо !!!!!!!

Аз имам едно кремче...когато имам по голяма пъпка или подкожна се мажа с него вечерта (само на мястото където е пъпката) и до сутринта почти ми е минала казва се Хомеоплазмин

Повече от фен
    Утре ще го купя , съгласна съм и след няколко дни да мине , стига да не е зачервено мястото, защотото ще ме побърка ! :х

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ох...и аз имах такива и просто я изчаках сама да се махне...абе седмица някъде я търпях какво да се прави...иначе аз сега имам друг проблем и да не правя нова тема да питам тук...заради един продукт дето се мазах - не знаех, че е с вазелин - ми се появиха такива пъпчици със бяло връхче...изтисках ги..обаче ми остана зачервено и искам да попитам как по-бързо ще мине...то почти изчезна ама все пак

http://apteka.framar.bg/30000981/%D1...-%D0%B3%D1%80-

това представлява кремчето много е мазно...затова се маже само на пъпката...също така става и за ранички ии ако ти се бели кожата на лицето......мисля че ще помогне и на Runaway11 и аз съм имала същия проблем ;х и ми е помагал...

Град
    Пловдив
    "Здраве" наистина помага, но не от първия път.
    Някъде след 3-то намазване ще започне да изчезва
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Преди около месец - два имах същия проблем. За жалост не можеш да направиш много, освен да се грижиш за кожата си докато е все още чиста и здрава, за да я задържиш такава. Има един коректор като червило на AVON, аз използвам него за пъпки и действа, малките пъпки за една нощ ги маха, а по - големите 2 - 3. Специално тази подкожната, която се наду толкова много, болеше ме и не можех да спя от нея, третирах с листо от Дебела Мара, но не помогна много, но с този коректор стана. Той е много гъст и сух. Пресушава пъпката.

Ще ти препоръчам тоника на Нивеа (Young; Stay clear! синя тубичка с украса от листенца и цветя отгоре). Аз го използвам, струва 5 - 6лв. и от тогава нямам нито една пъпка. Мирише хубаво. Успех!

anonymous708973
    Guest
    Добре ли сте, бе?! Как ще маже пъпка с КРЕМ?! Кремът подхранва пъпката!

Нищо не можеш да направиш, това е гной, няма да изчезне от само себе си. Изчакваш да избие, пукаш с игличка и стискаш. Може да се наложи да я стиснеш втори или трети път, ако е голяма.

Град
    Canada
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Ох...и аз имах такива и просто я изчаках сама да се махне...абе седмица някъде я търпях какво да се прави...иначе аз сега имам друг проблем и да не правя нова тема да питам тук...заради един продукт дето се мазах - не знаех, че е с вазелин - ми се появиха такива пъпчици със бяло връхче...изтисках ги..обаче ми остана зачервено и искам да попитам как по-бързо ще мине...то почти изчезна ама все пак
    и на мен ми остана за4ервено мястото и я намазах с гарниер пюр и с 2 маски мина

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Аз за пъпките съм много доволна от -

Има го във всички магазини на Борола.
    Обичам малко, предимно себе си.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Съгласна съм с PinkPan7her..патила съм си от тия кремове не веднъж....и от тази маз още повече ми се появяват...Иначе има още малко червеничко, но явно ще го изтърпя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си