- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчета <3 ..
(сигурно има такава тема но ...)Кое е идеалното момиче за вас .. ??![]()
![]()
![]()
![]()
Какви са вашите критерии ?
много ясно че никой не е перфектен докато не се влюбиш в него ..... инересно ми е вашето мнение
НЯМА как да го кажем.Сега мога да кажа,че ще е руса,синеока и дългокрака,а след 15 минути да отида до магазина и там да се запозная и да хлътна по някоя чернокоса,зеленоока и с абсолютно нормална фигура.
И не, няма такава тема,има 9876 такива теми![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Обикновено човек си има някакви критерии, а един ден се влюбва в някой, който не покрива и 10% от тях.
Пак ли ?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ако е въпрос до външен вид, никой няма баш стереотип.
Повечето нормални момчета искат естествено, земно момиче, което се грижи за външния си вид без да живее единствено за това. Искат да могат да си говорят с нея и да си пасват като характери.
Оттам нататък всичко е индивидуално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ех... добре, няма да лицемернича, външният вид е важен,но красотата е много относително нещо. Все пак се запознаваме с хората първо визуално (интернет мааалко промени това) и външният вид неизбежно влияе. Но след това и интелигентността е важна, морал, ценностна система...Първоначално написано от rapanche
Има едно хубаво разсъждение на Джером Джером по тази тема, което ще ми спести писане, но не помня от коя книга, май Трима мъже в лодката.
Да, може да има. Но нека който иска, да я ползва самостоятелно, току виж прочете и още нещо.Първоначално написано от sunman
![]()
Има разбира се - да ме възбужда и да обожава да прави анален сексПървоначално написано от SisiStrange
![]()
1.62см , тъмна права до раменете коса, тъмни очи , светла кожа , да не е с чип нос, слабичка .
Да умее да води разговор добре. Да има хубаво излъчване.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пак ще го напиша. Да бъде моето момиче. Бих казал и нещо друго по тази тема, но засега ще го задържа за себе си.
Първоначално написано от SisiStrange
Няма определена жена. Тя идва с времето :Д всеки си има различен вкус, естествено, че повечето момчета искат хубавици. няма да тръгнем с некоя с трактор![]()
asd
Богата кифла, големи цици, руса, да има много пари и да ме издържа
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Искам да мога да я обикна,тоест да я заобичам))
Кукла Барби![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Неква еблива гад.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.