- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос за Street fitness упражнения
Може ли някой да ми каже какви упражнения да правя всеки ден за "ръце,гръб и гърди"
ТОва спам, шега ли е?
Като за начало почвай, набирания, лицеви, кофички. кофички на пейка,
После , мокри кофи, руски кофички, еднохватни силови, двойни силови, силови с ичистена техника, бавно силово, коремни. коремни коремни коремни - предна везна, задна везна.
Пробвай сгъване с човек за бицепс !!! Или лежанка с човек за гърдите..Все са добри упражненияЗа гръб тяга и гребане с човек и набирания и си готов,ае бегай да тренираш
![]()
Първоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
![]()
Те каквито са новото поколение лостаджии, може да взима по два и да ги ползва като дъмбели![]()
въйййй. Много са си добре лостаджиите!
Абе ти не беше ли оня дето не се набирал?Викам да не се обаждаш щот като прочетох темата за сила дет си направил по-внимателно ми стана ясно какъв капацитет си.Първоначално написано от HolyShit
браво, ориентирал си се към правилния спорт![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз до колкото помня, беше писал, че може 10 за гръбПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Къвто такъв..Я пусни една снимка да те видим теб какъв сиПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
Или се срамуваш ? Миличкото лостаждийче..
musicinmyveins не е лостаджия .
а краката няма ли да ги тренираш или те са малък мускул и могат да се пренебрегнат ?Първоначално написано от albertog
![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Във фитнеса който ходиш няма ли инструкторПървоначално написано от albertog
![]()
Първоначално написано от awerw
да кажеш едно хубаво нещо
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Познавам 57 килограмов пич (лостаджия) бута колкото тебе от лег (даже мисля,че беше с 5 кила повече от тебе)....Кой не струва?Колко кила беше ти?90 и колко?Смисъл жалко е момче 30+ кила по-малко да бута колкото тебе (че и лостаджия).Колкото до мене - ше се сравняваш с мене като почнеш да тренираш за сила не за хипертрофия.Щот те ти го казаха-голям мускул не значи силен мускул.Нито лег правиш колкото мене нито тяга нито клек да не говорим за кофи и набирания...Па ти си гледай обиколките не ми пречишПървоначално написано от HolyShit
![]()
Е много ясно .. Ама ся минавам на другият брягЩе видим как ще отразят тая година само силови тренировки :}}}
ПП Да добавя,че освен покачване на сила очаквам и хипертрофия..![]()
Цяла година за сила ли ще блъскаш? о.0Първоначално написано от HolyShit
Ще се види,може да се окаже не само за година,но за доста повече,зависи от резултатите..Все пак с добра храна и много килограми .. Тая на Винс Жиронда е много здрава и става за релеф и в същото време за здраво покачване на сила.Firstdiesel вика,че макс 1 му станал макс 8 ,смятай![]()
Откога колко дигаш на лежанка е мерна единица за знания ?Първоначално написано от musicinmyveins
![]()
Той не каза само за лежанката .Първоначално написано от ZipFail
Не..Казва колко вдигаш на всичките упражнения..И к'во ? Колко па аджеба сила ще има,като вдига по 150 от лежанка ?
Aми лежанката е главно. За силата в ръцете.
Не..Лежанката и другите упражнения..Това зависи как стимулираш нервната система..Ама може да дърпа по 200 кг тяга,па като почне да копае или да цепи и носи дърва се огъва на 1вата минута![]()