Не съм си правила маската отдавна .. а пък зехтина ми свърши и искам да попитам дали може вместо зехтин да сложа оцет или нещо друго
иначе винаги слагам
2 лъжици зехтих
2 лъжици мед
2 жълтъка![]()
мисля, че оцетът не е добра идея в случая, но не мога да ти помогна в избора какво да е .. може би олио?![]()
уфф .. ами това олио няма ли да го измия трудно .. мазно и гадно
или просто да не слагам нищо друго този път освен жълтък и мед
![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
дааа , гледката би била кофти с олиотопотърси в гугъл : маска с жълтък и мед
ако има само такава и действа - давай! пъък даже и да не намериш, какво ти коства да опиташ? после докладвай резултатите
![]()
Може пъро да си купиш зехтин и след това да я направиш или да си направиш друг вид маскаПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
МОМИЧЕ!
ммм няма да имам време ..аз нямаше да се сетя да си направя маската .. ама проблема е че днес си измих косата и после си сложих пяна .. и сега е станала някаква много суха и не искам утре да излизам така и мислех да си направя маска преди пак да си измия косата ..( да не си помислите че си мия косата всеки ден .. просто сега стана така )![]()
Пробвай с бадемово масло или някакво друго такова масло![]()
И аз бих ти препоръчала бадемово масло.
To infinity and beyond.
не бе глупости как ще си помислим,че се къпеш често .Първоначално написано от LoveChocolate
п.п няма проблем да направиш маската без зехтин .
Hostis Honori Invidia
ти си много зле честно .. прочети го пак ако нещо не си разбрала .. цицко пак се изяви като най-забавната .. няма що ..Първоначално написано от Cucko0
може да сложиш кисело мляко![]()
аз си прави тази маска:
-2 суп лъжици Тривитаминол ( купува се от ветеринарните много е ефикасно има стрешен ефект)
-1 суп лъжица Мас
-1 суп лъжица ракия
-1 суп лъжица оцет
-2-3 капки гас
Към това всичко можеш да прибавиш кисело мляко, мед или жълтък в зависимост от типа коса
Ми не, зехтинът не може да се замени с оцет..![]()
Камо ли с олио. Може с бадемово масло, да.