.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Проблем!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3

Проблем!

Да започна с това,че баща ми ми взе една раница от стоков базар "Илиянци".. Много е хубава.Лилава е със едни дръжки.. Но проблемът не е там..Проблемът е,че казах на приятелките ми ,че струва 60 лв,а е 26..И е от МОЛ-а на Стамболийски.. та едно момиче от компанията и то си е взело така раница [имам предвид същият модел само че в бебешко розово ] и си призна пред всички,че си я е взело от "Илиянци"..Аз като видях раницата се стъписах.. и като почнем училище какво да кажа на приятелите ми?

:)

Защо си ги излъгала???

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Да си по-готЯна .
    Какво щеше да стане ако беше казала истината ?
    Моята беше даже по-евтина ама его - кара години .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Еми не искам после да ме коментират,че раницата ми струвала 26лв.

просто им кажи, че и в мола е имало такива раници, но вече са разпродадени или нещо такова ;д
    (h) Ангел & Моисей (h)

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Какво си се опитала да постигнеш,като си им казала,че е по-скъпа от колкото е?Нали на теб уж ти харесва?Какъв е проблема тогава - само,защото не е от някой търговски център,а от Илиянци ] .Ами, какво да ти кажем?На мен ми звучи сякаш се опитваш да се изтъкнеш или може би приятелките ти разполагат с повече пари,за което може би тайничко им завиждаш и не искаш да ти се присмиват.Аз си мисля,че щом ти наистина я харесваш и тези момичета са ти истински приятелки,щяха да те разберат.
    Сега вариантите мисля,че не са много - или си купуваш нова (това ми звучи тъпо),или събираш кураж и отиваш с тази.Във втория случай може би ще започнат да не ти вярват вече толкова,но се надявам да не са толкова повърхностни и ако намериш подходящи думи,с които да кажеш заюо си го направила,ще се оправите.
    Не мисля,че ти помогнах особено,но успех и друг път не прави така,защото нищо няма да спечелиш или както в твоя случай,ще е за кратко.

Повече от фен
    Град
    Русе
    Ей такива като теб, за които само цената е важна, са много смешни. Никога не лъжи за такива неща... Аз пък обратното - мразя да изтъквам цената на даден продукт... Казвам "много" или "малко" и толкова.

Guest
    Ами кажи че твоята е оригинала и че струва скъпо..не давай да те разбирaт тва и аз съм го правила :P

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Следващият път кажи 200лв.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Защо си ги излъгала? Изглежда ми много детинско, пък и едва ли ще те обсъждат за раницата ти, още повече, че 26 лв не са много малко пари за раница, като се има в предвид, че моята е 13. С такива лъжи доникъде няма да стигнеш, по-добре си им кажи истината и им кажи добра причина, заради която си ги излъгала, пък те ако са ти истински приятели, ще ти простят. Но не мисля, че ако го повториш, ще ти вярват като преди.

Град
    in Middletown.. ^^
    ^Комплесарка ли си или какво..Като те попитат за цената просто не им отговаряй ..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Сама си създаваш абсолютно излишни и откровено тъпи проблеми. Чак се чудя до къде може да стигне простотията на някого...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Голям фен Аватара на vilityyy979
    о боже 60 лева ... моята е 15 от кенвело ...
    Не знам как да ти помогна , но следващия път както казаха по горе не си прави излишни проблеми ...
    Passion is Fashion ;]

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    направи се на ударена кажи "верно ли от там си я зе,аз замалко да се мина с тая от мола"...тва не го измислих мн добре, но както и да е

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Като те питат за цената не казвай
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на fenasf
    Признай си
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Пловдив
    Аз пък имам друг номер Моята чанта е от Кенвело , струваше 140лв лятото , но издебнах подходящия момент и я намалиха наполовина Махаш горния етикет с намалението и остава долния и готово - един вид не лъжеш , тя си е била толкова и така ...
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Е много ли е модерно да лъжеш, че дрехите ти или раницата ти струват повече от 30лв или повече от 100лв.? Явно това е някакъв вид нова мода да лъжеш "приятелите" си....
    Ако им беше казала истината по - малко приятели ли щяха да ти бъдат?

Както и да е човек греши това е в природата му. Вземи си поука от този случай и повече не прави така - ти решаваш.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Офф и къв е проблема ,че раницата ти е 26 лева?! И на твойте хора кво им влиза в работата колко е?! Ако пък са ти толкова добри приятели няма да им пука и 10 да е! Баси злетата , честно,що за комплекси имате бе хора?! Аз пък 60 лв за раница няма и да дам друг е въпроса,че вече не нося!
    maDamn

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ами другото момиче смеят ли му се че раницата му е 26 лв? Хах свикваш с факта, че нямаш пари или че не можеш да си позволиш толкова скъпи работи и не лъжеш, защото ако беше казала истината нямаше да се притесняваш и нямаше да ти се смеят хората, пък сега като видят как си избиваш комплексите като лъжеш колко са ти скъпи нещата ще видиш смях и чудо. Явно наистина имаш някакви комплекси относно парите... ще те посъветвам да учиш усилено, да си намериш една хубава работа след време от която да изкарваш добри пари и да си купуваш раници не от 60 ами от 160лв
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy979
    о боже 60 лева ... моята е 15 от кенвело ...
    Не знам как да ти помогна , но следващия път както казаха по горе не си прави излишни проблеми ...
    Хаха...и моята е 15 и също е от Кенвело...хДДДДД

Иначе си понасяай последствията...ей такива като теб много ме дразнят...Голяма работа, че е 26 лв - да не е малко?! Ебаси тъпата лигла дето си!

оф, ко ги е*е приятелите ти колко струва чантата ти...
    и ко ще те питат "извинявай, мило момиче, но една наша обща приятелка има като твоята чанта и тя е 26 лева, от "Илиянци", та ние видяхме, че имаш същата чанта като нея. следователно ти ни излъга, сбогом завинаги." ..
    де да знам, ако е толкова важно колко струва някаква вещ, просто не им казвай. къв е смисълът да лъжеш?
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от differenTgiirL
    ^Комплесарка ли си или какво..Като те попитат за цената просто не им отговаряй ..

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си