- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Love Box
Напоследък нещо е нашумяло това Durex Love Box - някаква лимитирана серия метални кутийки с 3 презерватива вътре. Някой знае ли къде ги продават? В аптеките ли трябва да се търсят или по-скоро големите вериги?
и аз съм чувала, но никъде не съм ги виждалаПървоначално написано от GentleImpulsion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа.
И аз не съм ги виждала никъде до сега ;д
Къде ли не съм гледал - няма ги. Най-вероятно нешо по нет-ъ!
I Love YOU baby![]()
![]()
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Стига троли ве ... или си просиш големият БАНан ?Първоначално написано от MysteryOfMan
пс иначе и на мен ми е интересно къде мога да намеря подобна кутия във Варна.
Кой магазин Фантастико? На каква цена? Sugargirl94, на каква цена?
До колкото ги видях последно бяха колкото и другите-3лв.Първоначално написано от Djingibi
Иначе аз съм ги виждала във Фантастико Надежда.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ем да де, разликата е някакви стотинки...Първоначално написано от Buubka
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Пфф никой не се обади да каже къде във Варна се продават такива![]()
Хм... аз ги видях в някво забутано магазинче![]()
![]()
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
За 3.65 си взех аз от Фантастико, но обърках кутийката :/ Чакам да излезе точно това, което ми трябва. Между другото, видях само от едната серия кутийки. От другата нямаше...