Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
Аз пък не съм съгласна с това държане на въже. В никоя европейска страна няма вечерен час о.О както и преди години нямаше, ама след случая в Индиго стана из късо... Според мен е най - добре човек да има самоконтрол, ама българина е научен само на лишаване и затва търси заобиколни начини.

Момиче, като е забранено по 18 в дискотеките ясно ли ти е, че не може да идеш? Против закона си играеш - ходи на домашно парти...
100% ли си сигурна за вечерния час? Защото там децата по презумция са със съвсем различен манталитет от българчетата, за които е по-важно да се напоркат, отколкото да вечерят с родителите си (примерно).
И там непълнолетните не ходят по дискотеки и барове, защото има ограничения, които се спазват...

Аз не мога да разбера защо всички трябва да са под общ знаменател. Не се интересувам наборите ми (примерно) колко пият и какво правят в тоалетните, защото не отивам за това ! Не всички сме с еднакъв акъл и това, че съм изявила желание да отида на дискотека, не значи че съм решила да "вървя само към дъното..." ! Не съм си седяла заключена у дома! И на дискотеки съм ходила (просто не в София) и на домашно и на село има кръчма да се събираме и все пак не съм се напивала повече от два пъти в живота си. За разлика от повечето ,дори и възрастни хора, аз си знам мярката и не смятам, че когато се пие трябва да се наливаш до безсъзнание ; ) За това когато съм задала въпрос за нещо от което се интересувам не е наложително да ми обяснявате едва ли не колко съм пропаднала и как шмъркам бело в кенефа