Така .. ами реших да ви споделя нещо понеже виждам ,че всички помагате един на друг ..
Онзи ден в петъка си бях на село с леля ми и братовчед ми който е на 7 .
С него съм по-близка отколкото с сестра ми и с братовчедка ми . то не , че има какво толкова да съм близка с 7 годишно момче, но айде както и да е.
Вечерта /както винаги/ сестра ми и братовчедка ми легнаха да спят на втория етаж а аз легнах с братовчед си на едно легло. Ааа леля само чакаше Ники/така се казва братовчед ми/ да заспи и се измъкна и го остави аз да го гледам . Той уж спеше , но се събуди .. дадох му еддна играчка и той се заигра . Всичко си вървеше добре ,, но на мен ми доскуча а обикновено в такива моменти ме хваща лигата ии започнах да тракам с зъби срещу Ники. .. Той първо ме погледаа едно такова ---> .. послее мее целуна по устата .. ее казвам ви направоо щях да умра .. бутнах го ии леля като си дойде и казах , но тя не беше много трезва ии просто нее мее ии разбра .. казах и на мама ,, но тя ми каза ,, че той е дете ии не разбира ..
ее даа , но не мога да разбера азз ли го привличам ..аз ли съм причината .. моля вии помогнете ми или поне ми дайтее съвет .. btw: сори заа грешките .. и не искам да ме обиждате
Е няма нищо лошо ... Нали е на 7 радвай се, че не е на 17
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.