- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет..
Здравейте, от няколко дена харесвам едно момиче. Искам да ви помоля за съвет, та с въпросното момиче не се познаваме лично само съм я виждал няколко пъти, но тя мен не. Вчера ми прие приятелството във Facebook, аз и писах, започнах да я разпитвам, къде учи, каква музика слуша и т.н.
И по принцип, тя чакаше все аз да я попитам нещо. Тъкмо и поисках skype-a и тя излезе извън линия. Знам, че си няма приятел. Въпроса ми е. Какво бихте си помислили ако някое непознато момче, ви пише във Facebook примерно. И също да продължавам ли да и пиша, и да се надявам ли, че може да стане нещо ?![]()
Мерси предварително..![]()
П.П. Аз съм на 15 тя е на 14.
първо ulquiorra![]()
Може да и е спрял нета, някои от родителите и да я занимавал, но най-вероятното е, че не обича да се зарибява по фацебоок. На живо по-хубаво да я заговориш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ахам.Първоначално написано от SonataArctica
Глупаво е цялата тръпка от нова връзка да протича в питанки: Ще влезе ли във фейсбук? Ще ми пише ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
бате щом чака само ти да и пишеш - излез с приятели и не се занимавай с глупости.
Добре де, но няма ли да е малко странно само от един разговор и вече да и поискам номера? Искам да се опознаем малко по добре, за това и поисках skype-a. Но не искам да изглеждам, като някой нахалник, които си търси занимание..
тя няма интерес към тебе, що не си намериш нова?
Много МРАЗЯ някой да ме зарибява по фб .... Да, не отричам, че така съм започвала отношения с много бивши, но, за да отговоря на някой след като ми пише във фейса трябва поне да съм го виждала и да ми е бил симпатичен... иначе никъв шанс.
Най-добре, опитай се да се запознаеш с нея на живо или поне да и направиш някакво впечатление... после чак и пиши във фейсбук да излезете или нещо такова.
И аз мисля, че ще е по добре да се запознаем на живо.. Обаче проблема е, че няма къде да я видя, познавам само една от нейните приятелки, но с нея сме скарани от бая време..Не знам и аз вече какво да правя..
А как да и направя добро впечатление, държа се нормално, не се надувам, не се правя на шут, но съм малко срамежлив![]()
Божкееееееее...Първоначално написано от Maftedd
Има момчета, които спират момичета по улицата и им искат телефоните, без да им знаят имената, ти тука се чудиш, след като й имаш фейсбука и знаеш, че обича чалга, примерно...
Утре й пиши пак, искай й телефона и й предложи да излезете.
Предполагам, че просто не те харесва и е разбрала, че си падаш по нея. Принципно това си мислят момичетата, когато непознат се опитва да влезе в диалог с тях посредством фейсбук.
Покани я на среща за да обсъдите някоя обща любима група или филм и т. н.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
респект към ulquiorra.![]()
по темата.. ох, детска работа, ама к'во да се прави.. вземи я накрай да поизлезете, дръж се естествено, не говори само за bleachи може и да не стане, ако не имаш още мноооого време.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
BleachПървоначално написано от LeprikonA
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Във фб са мега досадници.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Грешка.Първоначално написано от TheNewReligion
Една шматка ей-така ми писа във ФБ, няколко пъти ме нарече "сладурана" и "красавица", писахме си още 1-2 пъти и ми поиска телефона. Е, как ще му го дам?
Давала съм го на доста човечета, с които сме си излизали ей-така, ама тоя човек по никакъв начин не ме заинтригува.
Изобщо, няма правилно решение, което да действа във всички случаи. Пишете си още малко, не й сваляй звезди от небето и не прекалявай с комплиментите, защото е досадно, и тогава предложи да излезете на боулинг (примерно). Тогава ще трябва да ти даде номер.
Съгласна съм да не прекаляваш с комплиментите,защото е много досадно. Аз съм против фейсбуук,ама като сте започнали от него.. Пишете си,за да се опознаете още малко и и предложи да излезете на кафе. И чак тогава и искай номера! А на срещата и създай добро впечетление,бъди себе си и не се уливай с комплименти,намеци,закачки . Ти сам ще усетиш какво и е отношението към теб, и ще подходиш според него.