- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!
Хора цикъла ми трябва да дойде на 25 .. 24 .. , а аз имам симтомите от сега , болят ме гърдите и са се подули , от време на време и ниско корема ме боли.
Правила съм секс точно 2 пъти .. и двата пъти нямаше кръв . След първия цикъла ми дойде , но сега след 2рия , който беше преди седмица имам тези симтоми . Момчето си го вкара веднъж без презарватив , но не е свършвал в мене , а после като го правихме си беше с презарватив и като започна да свършва си го извади . Възможно ли е да е станало нещо , има ли вариант да съм бременна ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От какво са тези симтоми , да не се е получило това разместване , което уж е нормално след 1 вия път , но това вече е 2ри , пък и нямаше кръв ! ??
Лелее ще се побъркате бе! Тест си направи след 1 седмица и се кротни. Не можем да ти кажем нищо, не ти познаваме организма.
Не си бременна щом сте били с презерватив и той не се е скъсал.
Колкото до симптомите ти:
-> http://www.cosmopolitan.bg/tvoeto-ty...li-te-pms.htmlАтаките на ПМС стартират в периода между овулацията и първия ден на менструацията и траят 1 - 2 дни... или, за жалост, седмици.
След първият сексуален контакт е нормално и разместване на цикъла, особено, ако ти е нередовен.
А може ли да правиш секс без дори да се поинтересуваш как, разбираш ли, се забременявало...
После, що Ескапела се харчел като лукчета.
Не, няма опасност да си бременна. Щом трябва да ти дойде на 24-25, а си правила секс преди седмица... най-вероятно дори не си била в овулация по това време. Той не е свършвал в теб, презерватива не се е скъсал.
По-сигурна от това ще си само ако не беше правила секс.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Милата ти. Не се ли уморяваш да отговаряш на тези абсурди...Казвам ти, браво че все пак продължаваш, аз ако бях да съм теглила майни наред до сега !![]()
Мерси за отговорите. И да и на мен винаги ми се е струвало абсурдно , но като ти мине една такава мисъл и като после започнеш да параноизираш и ти дойде до главата и ти да се вкараш във филма ... хич няма да си на това мнение.
Напоследък ми се случва все по-рядко. Тя беше късметлийка тази вечерПървоначално написано от Mi6inka
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мерси за отговорите. И да и на мен винаги ми се е струвало абсурдно , но като ти мине една такава мисъл и като после започнеш да параноизираш и ти дойде до главата и ти да се вкараш във филма ... хич няма да си на това мнение.
Първоначално написано от icecream6
За това първо се образоваш, порастваш достатъчно и тогава правиш разни такива неща
Ти си някаква оптимистка, бе душа...Първоначално написано от Mi6inka
То че е вярно, вярно е. Секса трябва да се прави освен с половите органи и с мозъка, ама за къде толкова зор да си напъваме мозъчните клетки, че и да се образоваме по разни теми, че и да знаем кога се забременява. А това да познаваме тялото си и да различаваме сигналите му...прекалено е трудно...![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първо, аборт за 150 лв могат да ти направят само в някоя барака.
Второ, шашкат се, щото може да са непълнолетни.
МЦ колко е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
150 лв е. 200 макс.Първоначално написано от PinkPan7her