.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ПОМОЩ!!!

ПОМОЩ!!!

Хора цикъла ми трябва да дойде на 25 .. 24 .. , а аз имам симтомите от сега , болят ме гърдите и са се подули , от време на време и ниско корема ме боли.
    Правила съм секс точно 2 пъти .. и двата пъти нямаше кръв . След първия цикъла ми дойде , но сега след 2рия , който беше преди седмица имам тези симтоми . Момчето си го вкара веднъж без презарватив , но не е свършвал в мене , а после като го правихме си беше с презарватив и като започна да свършва си го извади . Възможно ли е да е станало нещо , има ли вариант да съм бременна ?

От какво са тези симтоми , да не се е получило това разместване , което уж е нормално след 1 вия път , но това вече е 2ри , пък и нямаше кръв ! ??

Guest
    Лелее ще се побъркате бе! Тест си направи след 1 седмица и се кротни. Не можем да ти кажем нищо, не ти познаваме организма.

Град
    Пловдив
    Ахм. Тест.
    Ние не можем нищо да кажем.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не си бременна щом сте били с презерватив и той не се е скъсал.
    Колкото до симптомите ти:

Атаките на ПМС стартират в периода между овулацията и първия ден на менструацията и траят 1 - 2 дни... или, за жалост, седмици.
    -> http://www.cosmopolitan.bg/tvoeto-ty...li-te-pms.html

След първият сексуален контакт е нормално и разместване на цикъла, особено, ако ти е нередовен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А може ли да правиш секс без дори да се поинтересуваш как, разбираш ли, се забременявало...
    После, що Ескапела се харчел като лукчета.

Не, няма опасност да си бременна. Щом трябва да ти дойде на 24-25, а си правила секс преди седмица... най-вероятно дори не си била в овулация по това време. Той не е свършвал в теб, презерватива не се е скъсал.

По-сигурна от това ще си само ако не беше правила секс.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А може ли да правиш секс без дори да се поинтересуваш как, разбираш ли, се забременявало...

Не, няма опасност да си бременна. Щом трябва да ти дойде на 24-25, а си правила секс преди седмица... най-вероятно дори не си била в овулация по това време. Той не е свършвал в теб, презерватива не се е скъсал.

Милата ти. Не се ли уморяваш да отговаряш на тези абсурди...Казвам ти, браво че все пак продължаваш, аз ако бях да съм теглила майни наред до сега !

Мерси за отговорите . И да и на мен винаги ми се е струвало абсурдно , но като ти мине една такава мисъл и като после започнеш да параноизираш и ти дойде до главата и ти да се вкараш във филма ... хич няма да си на това мнение.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Милата ти. Не се ли уморяваш да отговаряш на тези абсурди...Казвам ти, браво че все пак продължаваш, аз ако бях да съм теглила майни наред до сега !
    Напоследък ми се случва все по-рядко. Тя беше късметлийка тази вечер
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мерси за отговорите . И да и на мен винаги ми се е струвало абсурдно , но като ти мине една такава мисъл и като после започнеш да параноизираш и ти дойде до главата и ти да се вкараш във филма ... хич няма да си на това мнение.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от icecream6

За това първо се образоваш, порастваш достатъчно и тогава правиш разни такива неща

Тест Sure Check

Aко има 2 чертииии, бързо-бързо му звънниии...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от icecream6

За това първо се образоваш, порастваш достатъчно и тогава правиш разни такива неща
    Ти си някаква оптимистка, бе душа...
    То че е вярно, вярно е. Секса трябва да се прави освен с половите органи и с мозъка, ама за къде толкова зор да си напъваме мозъчните клетки, че и да се образоваме по разни теми, че и да знаем кога се забременява. А това да познаваме тялото си и да различаваме сигналите му...прекалено е трудно...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

к'во толкова се шашкате? Аборт може да направите до 3-тия месец, преди първия реално не може да се доверите на сто процента на тест, така че .. като закъснее седмица, взимате тест, ако покаже, отивате на гинеколог, ако и той потвърди, вадите 150 лв и готово!

anonymous708973
    Guest
    Първо, аборт за 150 лв могат да ти направят само в някоя барака.
    Второ, шашкат се, щото може да са непълнолетни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    МЦ колко е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Първо, аборт за 150 лв могат да ти направят само в някоя барака.
    Второ, шашкат се, щото може да са непълнолетни.
    150 лв е. 200 макс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си