Колкото повече се интересувам от него, толкова повече ме приема за даденост .. Да го игнорирам ли? Как мислите? Тоест, като ми пише да не му отговарям известно време ?![]()
Аз обичам живота и той обича мен
трябва важната в твоя живот да си ти, не той. тогава няма да те приеме за даденост.
имам чувството, че дори и да е вярно, това обяснение не е много полезно.
REGGAE BOOM <3
По принцип по моите наблюдения при повечето хора е..
Колкото повече му се дава, то толкова повече не оценява.
Горчивата истина.
През повечето време държание "кучка" и като стане напечено, ставаш миличка. Може да не ти се вярва, ама действа МНОГО.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Дам няма да е зле.Първоначално написано от SonataArctica
kyon иначе съм съгласна със мнението ти.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Каквато и тактика да предприемеш и каквото и да правиш, ти вече си на някакво определено място в неговите очи. Почти е невъзможно да промениш начина, по който той те възприема. Пробвай си тактиките, но недей има прекалени очаквания.
Temet Nosce
벨야카
Ще се опитам да бъда малко гадна, но е трудно !
Нормално е, когато харесваш някого, да се радваш, че той се интересува от теб и ти да се интересуваш от него също.
Прави си изводите.
който нож вади от нож умираПървоначално написано от kyon
лол
REGGAE BOOM <3
Защо просто не правиш това, което ти идва отвътре, демек да се държиш естествено?
Това пък е пълна глупост.Първоначално написано от petq10
Просто не го търси през 5 минути и се занимавай с нещо твое си.
Не да го игнорираш... а просто да му даваш пространство и да не му висиш на врата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз се държа естествено, просто ми писна .. все пак не е толкова велик![]()
Ми като не е толкова велик еби му майката.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
то никой не е толкова велик.
REGGAE BOOM <3
+1Първоначално написано от kyon
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Бъди себе си, ако не те оцени такава, каквато си, значи не те заслужава. Или просто не е за теб.
Luidgie
изчерпателно.Ми като не е толкова велик е** му майката.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Показала си му интерес, сега остави той да направи крачка към теб. Ако пък не предприеме нищо - здраве да е, значи привличането не е било двустранно.![]()
прекъсни всякакъв контакт с него и се задявай най-демонстративно с друг и стой и гледай до къде стига ревността (ако все пак му пука за теб де или за вниманието, което си му оказвала)
Първоначално написано от SonataArctica
Вълче ;д мен ми стана ясно за кво иде реч, не се впрягай толко, авторке
Да така е но... не при всичкиПървоначално написано от kyon
)
Не съм перфектен но си струвам!
+1Първоначално написано от umri
Мноого е трудно. Доброто впечатление се променя лесно към лошо, ама лошото към добро - нъц.
С този едва ли ще стане. В бъдеще си ги избирай хората по-внимателно.
Като те приема за даденост и т.н,значи много си се вживяла във връзката ви.Всеки си има живот,гледай ти да си на първо място в него ...след всякакви такива маневри ,тръпката изчезва.Но,не е лошо накрая да бъдеш себе си ,ако не те приеме МАЙНАТА МУ и толкова . (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Вече е разбрал, че ти ще си тази, която ще го търси. Няма начин да му покажеш обратното... още в началото трябва да покажеш, че няма да я бъде пък после се дръж както искаш. Ама ти си сбъркала... както и да е и аз съм я правила тая грешка... няма да се промени нищо... или го зарежи или пробвай да се правиш на гадна (тоест ще се пробваш да не го търсиш, ще ревеш, на края ще си кажеш оф кво толкова, ще се обадиш, той ще се държи все едно нищо не е станало и на теб ще ти е адски гадно) избора си е твой![]()
In a mad world , only the mad are sane...
да
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar