Имам проблем. Заедно съм с моя приятел вече 9 месеца. Запознахме се съвсем случайно в училищните коридори. Естествено той преди това идваше в стаята заедно с негови приятели, за да наблюдава новите ученици, а и посещаваше негови приятели. Въобще не очаквахме, че ще се случи нещо между нас. Мина време , опознахме се и осъзнахме , че много се харесваме и е време да преминем на друга фаза. Вече бяхме заедно, но още на втората седмица нещо в него страшно много започна да ме задушава. Искаше да се виждаме почти постоянно, а аз не съм от този тип момичета, които се завързват за гаджетата си с каишка и тичат подир тях. Скъсахме, защото не можех да издържам повече. Той тръгна с друго момиче, а мен това страшно много ме подразни и осъзнах , че ревнувам. Както винаги съдбата си знае работата и двамата отново бяхме заедно, осъзнавайки, че изпитваме нещо много силно и незабравено. И така от 23 декември 2010 ние сме заедно с уговорката да не ме притиска за каквото и да е, за да няма същия гаф. Но при него обещанието е от ден до пладне. Има периоди, които адски задушава, и които страшно много липсва. Естествено ние много се обичаме, но с времето това чувство уляга и някак си не мога да преценя влюбена ли съм или не. Пък и характера му е такъв, че мъжкото в него рядко се проявява. Много пъти съм го молела да се държи по- стреснато и да не хвърчи в облаците, но това никога не може да се случи, защото той просто си е такъв- романтичен. Ядосва ме с глупостите си. Имам чувството, че съм свикнала с него, а любовта някъде е изчезнала. Може би го обичам, но по свой начин, не толкова виден за другите. Не знам дори какво изпитвам сега като говоря за него. Само при мисълта, че мога да го загубя и ми става ужасно гадно. Но пък от друга страна ми иде да го убия, когато започва да се вкарва във филми или да ми дрънка разни врели некипели. Момчето, за което говоря може би е прекалено идеално, че дори за тези 9 месеца да не ме е насилвал да правим секс (пък и той знаеше, че не се чувствам готова)Имам усещането, че той ме обича 100 пъти повече от мен. Как да постъпя? Какво чувствам въобще? Лошо ли е, че все повече се заглеждам в други момчета? Няма да откажа малко съветчета от ваша страна. Благодаря !