.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да се застрелям ли?

Има едно момче,с което се познаваме от 1 месец.Той си има приятелка от 3 години и живеят заедно.В събота бяхме излезли цялата компания в една кръчма и той беше там без приятелката му.Държеше се много добре с мен,покани ме на танц,след това предложи да ме изпрати-аз приех.Спряхме пред нас,приказвахме си и изведнъж той ме прегърна и ме целуна исках да се отдръпна,но нямах сила...Предложи ме да правим и секс,но аз му казах,че не е редно и,че на другия ден ще съжалява,че е изневерил.Той ми каза,че нямало да бъде с нея завинаги.Аз му отвърнах,че може и да не са завинаги заедно,но в момента са и слязох от колата.След 10 минути ми писа смс:Заради теб тази вечер няма да мога да заспя.Аз не му отговорих.На другия ден приятелката му ми звънна и ме разпитваше за предната вечер аз се стъписах,не знаех кво да и кажа(предположих,че е видяла смс,къдерто той ми беше писал,понеже тя ми няма номера и няма от къде другаде да го има,освен от него) и й казах,че той просто ме е изпратил,защото другите са изчезнали и само това.От тогава не мога да спра да мисля за него,въпреки,че знам,че не е редно...Понякога даже се хващам как мисля,как да ги разделя,но това никога не бих го направила...Моля за съвет,какво да правя?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първи трепети, първи опити... ще се научиш с времето. Всичко по реда си.

И него застреляй!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Правилно си постъпила. Просто се опитай да не мислиш за него. Нищо добро няма да излезне. Или следващия път му обясни как се чувстваш. И му кажи, че нямаш намерения да разваляш чуждите връзки и ако иска да е с теб, трябва да вземе решение. Не да е с една, а ти да си другата жена.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    София
    Ако си подла като мен, ще натопиш пича. Ако ти е съвестно, трай си - не знаеш за какво става въпрос! А и.. Има много по-интересни неща, за които да мислиш. Мъже? Blah ;d
    If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Хм, застреляй него! защото се е държал като задник..... нямало да е с другата завинаги, че той и с теб като е след време, на някоя друга ще ги приказва същите. според мен - не се занимавай.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Забраненото е най-сладко

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Егати разгонения тъпанар , и най-нагло ти пише - не мога да спя заради тебе .
    Абе, кажи й всичко поне на мацката , да не живее в заблуда.
    И не се занимавай с него.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Гръмни сЪ
    asd

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Той е глупак.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Според мен ,той е пълен тъпанар.Ама ,тъпанар е меко казано !

Кажи на момичето и направи нещо добро.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Правилно си постъпила. Просто се опитай да не мислиш за него. Нищо добро няма да излезне. Или следващия път му обясни как се чувстваш. И му кажи, че нямаш намерения да разваляш чуждите връзки и ако иска да е с теб, трябва да вземе решение. Не да е с една, а ти да си другата жена.

Град
    Разград
    Пистолета в джоба , някоя тъмна уличка и се уговори с него ... кажи му да се видите за последно .
    - Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart and you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'em -

EMINEM

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Забрави го.Защо си мислиш,че ако тръгнете (с късмет,ако не те зареже,след като правите секс) няма да постъпи по същия начин с теб?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Не се занимавай с него.Както е тръгнало, ти ще се влюбиш в него,а той ще прави същото и с теб.Не ти трябва.

Липсата на секс води до сериозни проблеми..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Дори не си помисляй да съжаляваш, че не си преспала с него!!
    Не се влюбвай в него - ще ти направи същото някой ден..
    По-добре кажи на момичето, не си мълчи! Оня тъпанар и да ти се разсърди ще е за негово добро.!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на badsector
    Човека просто иска да те ебе. Кое не ти е ясно?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Мм да определено е искал да те оправи. Не се занимавай с обвързани типове!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Гръмни него ;д

Просто спри да мислиш за него, човека е обвързан, но явно нещо му липсва във връзката (вероятно секса) и за това го търси при други... но това не значи, че е редно. Най-много да си го получи от теб и да те заебе ...

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не се занимавай.. щом е направил това с теб зад гърба на приятелката ти,ако тръгнете,ще го направи и с друга .. няма смисъл да се занимаваш с такъв тип мъже.Ще си причиниш излишна болка ;п

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Егати разгонения тъпанар , и най-нагло ти пише - не мога да спя заради тебе .
    Абе, кажи й всичко поне на мацката , да не живее в заблуда.
    И не се занимавай с него.
    и аз така мисля Иначе кой знае с колко още ще й изневери, може да не ти пука за нея, но се замисли колко такива мъже има и кажи честно не ти ли се иска поне тоя да го разберат какъв е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си