.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Гадно но истина

Така .. ами реших да ви споделя нещо понеже виждам ,че всички помагате един на друг ..
    Онзи ден в петъка си бях на село с леля ми и братовчед ми който е на 7 .
    С него съм по-близка отколкото с сестра ми и с братовчедка ми . то не , че има какво толкова да съм близка с 7 годишно момче, но айде както и да е.
    Вечерта /както винаги/ сестра ми и братовчедка ми легнаха да спят на втория етаж а аз легнах с братовчед си на едно легло. Ааа леля само чакаше Ники/така се казва братовчед ми/ да заспи и се измъкна и го остави аз да го гледам . Той уж спеше , но се събуди .. дадох му еддна играчка и той се заигра . Всичко си вървеше добре ,, но на мен ми доскуча а обикновено в такива моменти ме хваща лигата ии започнах да тракам с зъби срещу Ники. .. Той първо ме погледаа едно такова ---> .. послее мее целуна по устата .. ее казвам ви направоо щях да умра .. бутнах го ии леля като си дойде и казах , но тя не беше много трезва ии просто нее мее ии разбра .. казах и на мама ,, но тя ми каза ,, че той е дете ии не разбира ..

ее даа , но не мога да разбера азз ли го привличам ..аз ли съм причината .. моля вии помогнете ми или поне ми дайтее съвет .. btw: сори заа грешките .. и не искам да ме обиждате
    Believe <3

Град
    Пловдив
    Какво толкова?
    То и моя братовчед ме целува по устата (а е колкото мен-на 15).
    Може би просто показва любовта си.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

спокойно малък е,любопитно му е.гледало е детето в някой филм и е решило да види хубаво ли е

Град
    Варна
    Споко той е на 7 , с тва тракане на зъби е помислил че искате да си играете.не че 7 годишно дете иска да ходи с .....годишната си братовчедка.И според мене той не РАЗБИРА , просто си играе
    ПиКаЯ ПрАв

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Какво толкова?
    Може би просто показва любовта си. 8-)
    the same
    не мисля ,че такъв проблем

Супер фен Аватара на someonerandom
    Братовчедка ми на 4-5 обясняваше,че ще се ожени за мен .Просто децата на такава възраст не осъзнават какво правят и не могат да различават видовете любов.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Фройд доказва, че сексуалният импулс съществува и при бебетата

вероятон като му паднат ташаците ще започне да се занася с момичета, които приличат на теб

Малък е, не разбира.Нали не ти е пускал езици, успокой се.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Какво толкова?
    Може би просто показва любовта си.
    А, па аз кат иам една брачедка на мойта възраст, да зема да я изнасиля, е така - в знак на любов.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София
    А моите малки тролчета (братята) по едно време ми разправяха глупости от рода на "Като порасна ще се оженя за тебе, защото си най-хубавата." (rofl) Така че споко - всички хлапета на по 7-8 имат няк'ви извратени фантазии ;d
    If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

Темата е фейк бе

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво толкова . Малък е , видял е от някъде и го е направил. И грам не разбира от това. Какво толкова е станало , не мога да разбера. То явно и ти не си толкова голяма.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    голяма работа..
    и моите братовчедки си ме целуват и по бузите и по устата, а и се правят че съм им майка и ми се подчиняват :д , а миналата година братовчед ми като си дойдоха (на 5 е) и един ден си лежа и това лапе като почна да ми се катери и да ми се бута и да ме целува и да ме прегръща (ама по един странен начин) и той си лафи на португалски, аз му приказвам на български с надеждата нещо да разбере и да ми се разкара, ама не..ии накрая успях да го вдигна и да го занеса при майка му, да ме остави
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Guest
    ujas..iztri li si ustata posle

Пфу,голям късмет имам!
    Моя братовчед е на 7 и има едно мн. готино гадже.С нея(гаджето на братовчед ми) сме добри приятелки,въпреки че тя е на 8.Засега братовчед ми няма намерение да ме целува
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Guest
    имам братовчед на 4 който не понасям. той и другия де ..всичките!
    мразя деца

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    На 7 е все пак.. Не разбира
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Прекалил е с сапунките.

Все пак, приеми го като комплимент-много си хубава
    No one can make you feel inferior without your permission.

Senior Member Фен

Re: Гадно но истина

Цитирай Първоначално написано от Grozddence
    Така .. ами реших да ви споделя нещо понеже виждам ,че всички помагате един на друг ..
    Онзи ден в петъка си бях на село с леля ми и братовчед ми който е на 7 .
    С него съм по-близка отколкото с сестра ми и с братовчедка ми . то не , че има какво толкова да съм близка с 7 годишно момче, но айде както и да е.
    Вечерта /както винаги/ сестра ми и братовчедка ми легнаха да спят на втория етаж а аз легнах с братовчед си на едно легло. Ааа леля само чакаше Ники/така се казва братовчед ми/ да заспи и се измъкна и го остави аз да го гледам . Той уж спеше , но се събуди .. дадох му еддна играчка и той се заигра . Всичко си вървеше добре ,, но на мен ми доскуча а обикновено в такива моменти ме хваща лигата ии започнах да тракам с зъби срещу Ники. .. Той първо ме погледаа едно такова ---> .. послее мее целуна по устата .. ее казвам ви направоо щях да умра .. бутнах го ии леля като си дойде и казах , но тя не беше много трезва ии просто нее мее ии разбра .. казах и на мама ,, но тя ми каза ,, че той е дете ии не разбира ..

ее даа , но не мога да разбера азз ли го привличам ..аз ли съм причината .. моля вии помогнете ми или поне ми дайтее съвет .. btw: сори заа грешките .. и не искам да ме обиждате
    Е няма нищо лошо ... Нали е на 7 радвай се, че не е на 17
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Мега фен Аватара на iiordanova
    И кое му е странното?
    Малко е детето,интересно му е. А и на игра те е целунал.
    Не знам какво ти дава повод за притеснение.

Това не е нищо
    Мойта братовчедка (на 7) един ден ме хвана за ръка и ме извика в една стая да ми каже уж нещо и кво ми каза? "Хайде да се любим"

С тези сериали от малки като са почнали да ги гледат не е хубаво

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Това не е нищо
    Мойта братовчедка (на 7) един ден ме хвана за ръка и ме извика в една стая да ми каже уж нещо и кво ми каза? "Хайде да се любим"

Ти ме разби!

По темата: Нищо не е станало, малко е детето.

Ducky wenii Maimunchoo

И аз имам братовчед на 2, който редовно се опитва да ми вдига блузките... Въпрос: Трябва ли да се чувствам омърсена/изнасилена и да се обърна ли към органите на реда?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Това не е нищо

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си