- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гадно но истина
Така .. ами реших да ви споделя нещо понеже виждам ,че всички помагате един на друг..
Онзи ден в петъка си бях на село с леля ми и братовчед ми който е на 7 .
С него съм по-близка отколкото с сестра ми и с братовчедка ми . то не , че има какво толкова да съм близка с 7 годишно момче, но айде както и да е.
Вечерта /както винаги/ сестра ми и братовчедка ми легнаха да спят на втория етаж а аз легнах с братовчед си на едно легло. Ааа леля само чакаше Ники/така се казва братовчед ми/ да заспи и се измъкна и го остави аз да го гледам![]()
. Той уж спеше , но се събуди .. дадох му еддна играчка и той се заигра
. Всичко си вървеше добре ,, но на мен ми доскуча а обикновено в такива моменти ме хваща лигата ии започнах да тракам с зъби срещу Ники.
![]()
.. Той първо ме погледаа едно такова --->
.. послее мее целуна по устата
.. ее казвам ви направоо щях да умра
.. бутнах го ии леля като си дойде и казах , но тя не беше много трезва ии просто нее мее ии разбра
![]()
.. казах и на мама ,, но тя ми каза ,, че той е дете ии не разбира
..
ее даа , но не мога да разбера азз ли го привличам ..аз ли съм причината![]()
.. моля вии помогнете ми или поне ми дайтее съвет .. btw: сори заа грешките .. и не искам да ме обиждате
![]()
Believe <3
спокойномалък е,любопитно му е.гледало е детето в някой филм и е решило да види хубаво ли е
Споко той е на 7 , с тва тракане на зъби е помислил че искате да си играете.не че 7 годишно дете иска да ходи с .....годишната си братовчедка.И според мене той не РАЗБИРА , просто си играе![]()
ПиКаЯ ПрАв
the sameПървоначално написано от annonimnna
не мисля ,че такъв проблем
Братовчедка ми на 4-5 обясняваше,че ще се ожени за мен.Просто децата на такава възраст не осъзнават какво правят и не могат да различават видовете любов.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Фройд доказва, че сексуалният импулс съществува и при бебетата
вероятон като му паднат ташаците ще започне да се занася с момичета, които приличат на теб
Малък е, не разбира.Нали не ти е пускал езици, успокой се.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А, па аз кат иам една брачедка на мойта възраст, да зема да я изнасиля, е така - в знак на любов.Първоначално написано от annonimnna
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
А моите малки тролчета (братята) по едно време ми разправяха глупости от рода на "Като порасна ще се оженя за тебе, защото си най-хубавата." (rofl) Така че споко - всички хлапета на по 7-8 имат няк'ви извратени фантазии ;d
If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.
Темата е фейк бе![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
И какво толкова . Малък е , видял е от някъде и го е направил. И грам не разбира от това. Какво толкова е станало , не мога да разбера. То явно и ти не си толкова голяма.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
голяма работа..
и моите братовчедки си ме целуват и по бузите и по устата, а и се правят че съм им майка и ми се подчиняват :д , а миналата година братовчед ми като си дойдоха (на 5 е) и един ден си лежа и това лапе като почна да ми се катери и да ми се бута и да ме целува и да ме прегръща (ама по един странен начин) и той си лафи на португалски, аз му приказвам на български с надеждата нещо да разбере и да ми се разкара, ама не..ии накрая успях да го вдигна и да го занеса при майка му, да ме остави![]()
ujas..iztri li si ustata posle![]()
Пфу,голям късмет имам!
Моя братовчед е на 7 и има едно мн. готино гадже.С нея(гаджето на братовчед ми) сме добри приятелки,въпреки че тя е на 8.Засега братовчед ми няма намерение да ме целува![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
имам братовчед на 4 който не понасям. той и другия де ..всичките!
мразя деца
На 7 е все пак.. Не разбира![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Прекалил е с сапунките.![]()
Все пак, приеми го като комплимент-много си хубава
No one can make you feel inferior without your permission.
Е няма нищо лошо ... Нали е на 7 радвай се, че не е на 17Първоначално написано от Grozddence
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
И кое му е странното?
Малко е детето,интересно му е. А и на игра те е целунал.
Не знам какво ти дава повод за притеснение.
Това не е нищо
Мойта братовчедка (на 7) един ден ме хвана за ръка и ме извика в една стая да ми каже уж нещо и кво ми каза? "Хайде да се любим"![]()
С тези сериали от малки като са почнали да ги гледат не е хубаво![]()
Първоначално написано от Nqkuf
![]()
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead