- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Яяя да видим на кой какво му се пиее ..
Какво ви се пие ,, ? Какво ви се гледа по тв-то .. ? .. какво ви се яде ,, ? какво ви се прави ,, ??![]()
Believe <3
[/img]Първоначално написано от Grozddence
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Пие ми се фрапе с манго, яде ми се морковена торта - какво ми се прави? Ходи ми се на Старбъкс ;D Телевизия не гледам - нямам идея какво дават . . .
If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.
Пие ми се ракия, ядат ми се кебапчета като от едно време, ходи ми се на конгрес на партията на Бузлужда и ми се гледа как баща ми на трети март се напива зверски с коняк Плиска, след което прочита единствената книга, която имаме - кратка история на България, на глас и триумфално пребива майка ми, за да отбелже светлите бъднини на отечеството.
Благодаря ви.
Незнам, но нещо ми се допи ликьор. По точно Лимончело. Наздраве!
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Пие ми се Ice кафе,яде ми се шоколад,искам най-после да видя новия си клас...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Пие ми се чокофредо.Яде ми се нещо с шоколад. Искам да гледам "бягство от затвора"и най-накрая бащата да ми звънне, че го чакам от час вече...
![]()
Има хиляди такива теми, но пък ..![]()
![]()
Пие ми се Студен чай .. Гледа ми се "Как се запознах с майка ви" .. Яде ми се сладолед ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Пие ми се бира(аз пия деПървоначално написано от Grozddence
),гледа ми се Семейство Симпсън,яде ми се нещо от Бъргър Кинг и ми се плува
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
черен коч a.k.a. black ram... имам ама...
Пие ми се фреш от пъпеш!Първоначално написано от Grozddence
![]()
Яде ми се шоколадова торта!![]()
Гледа ми се едно предаване за Древен Египет, което даваха преди време по Дискавъри Чанъл.
А по въпроса какво ми се прави... бих искала да съм здрава.
Пие ми се вода,яде ми се сандвич,гледа ми се аламинут..![]()
Пие ми се мартини с маслинка, ядат ми се скариди, искам да гледам Престъпни намерения и ми се правят оригами![]()
пие ми се бяло фрапе ,яде ми се McDonald's и ми се гледа "оцеляване на предела" и ми се прави сандвич
Какво ви се пие ,, ? Какво ви се гледа по тв-то .. ? .. какво ви се яде ,, ? какво ви се прави ,, ??
Пие ми се кола, гледа ми се "Тя и той", яде ми се Крънч и ми се лежи![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!