.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е да съм бременна?

Гласували
12. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, невъзможно е!

1 8,33%
  • Да, има вероятност

11 91,67%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Въпрос (Възможно ли е да съм бременна?)

Здравейте! Имам въпрос, който дори на мен ми звучи глупав, просто се чувствам странно и бих искала и вашето потвърждение. Ето за какво става въпрос: Цикъла ми закъсняваше втори ден, затова реших, че мога да използвам тези дни и да се позабавлявам. Правих секс, на следващия ден ми дойде. Всичко това е предния месец. Сега обаче когато отново е време за месечния ми цикъл него никакъв го няма.... вече 6ти ден. Няма възможност да съм бременна, след като след половия акт ми дойде, нали?

1во може ли конкретен отговор.. и после ще разгледам статията )

Какъв отговор очакваш?!? Ще го намериш в статията, която ти постнах. Не ми е ясно като не знаете нещо...абе зарежи

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Правила ли си секс след последната си менструация?

След последната менструация НЕ ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има презервативи,ако сте чували за тях, ако ги ползвахте нямаше да имате дертове на главата си!Съмнявам се , че си бременна , но кой знае има случаи на жени забременели и по време на менструация. Все пак не вярвам,че си бременна,ако толкова те е шубе - тест!
    maDamn

Град
    Варна
    През последната ти менструация, нормално ли беше течението като продължителност, цвят и количество?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    През последната ти менструация, нормално ли беше течението като продължителност, цвят и количество?

Ами като продължителност по-скоро не, в смисъл 2 дни и половина... а обикновено е с продължителност около 5-6 дни ... като количество съответно съдейки по продължителността по-скоро по-малко.. а за цвета мисля, че всичко беше нормално

Град
    Beyond reality
    Цветна бременност? Един от симптомите е това, по-кратко време!
    Нередовен ли ти е принципно цикъла или само този и миналия месец?!
    maDamn

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Има възможност за цветна бременност.Изчисли си овулацията /направи тест за бременност с първа сутрешна урина!

Цитирай Първоначално написано от granger
    По принцип се притеснявам, защото цикъла ми е изключително редовен с изключение на този месец... А относно това дето беше писал по-горе .. използвахме презерватив .. но все пак ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Има възможност за цветна бременност.Изчисли си овулацията /направи тест за бременност с първа сутрешна урина!
    И аз това бих се посъветвала.

Град
    Beyond reality
    То хубаво сте ползвали , ама щом от миналия месец ти е такаа с не толкова нормална продължителност , няма да е зле да си направиш тест, те отчитат цветната!Възможно ли е да е от притеснение или смяна на климат?!
    maDamn

От притеснение не, абсурд... от смяна на климат да... понеже бях по морето, на разни други места. Но не мисля, че е от това никога не съм имала проблем с цикъла заради смяната на климата.. още повече с разминаване от 6 дни ... (

Град
    Варна
    Направи си тест най-добре и да ти е мирна главата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger
    +1 .. свършвал ли е в теб ?

Guest
    Ох просто си направи един тест и се кротни. Като пускаш анкети във форума няма да се промени нищо!

Преди малко ходих до аптека.... направих си вече теста дори и искам да ви се похваля ОТРИЦАТЕЛЕН Е ! :P

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Ох просто си направи един тест и се кротни. Като пускаш анкети във форума няма да се промени нищо!

ДОБРЕ ПРОФЕСОРЕ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sahara
    Преди малко ходих до аптека.... направих си вече теста дори и искам да ви се похваля ОТРИЦАТЕЛЕН Е ! :P
    А честито Само дето е по добре да се направи с 1ва сутрешна урина, ама нищо, да се надяваме, че е правилен.

Утре ще опитам пак, но предполагам че този е близо до истината хаха ) Много благодаря на всички които ми помогната, или поне се опитаха. На останалите мога да им кажа да продължават да се правят на интересни. И да имат на предвид, че форумите са за да могат хората да обменят мнение и опит, не да се правят на много вървежни зад едно име и смешен аватар

Цитирай Първоначално написано от Sahara
    Утре ще опитам пак, но предполагам че този е близо до истината хаха ) Много благодаря на всички които ми помогната, или поне се опитаха. На останалите мога да им кажа да продължават да се правят на интересни. И да имат на предвид, че форумите са за да могат хората да обменят мнение и опит, не да се правят на много вървежни зад едно име и смешен аватар
    Кого и какво имаш предвид?
    Хората тук ти написаха всички възможности.Информация толкова.Теста сама ще си го правиш.Най-добре е за по-сигурно с първа сутрешна урина,затова го повтори .Дано покаже отрицателен,успех!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да приемам темата за приключена значи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ДА ПРИКЛЮЧЕНА Е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си