- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос (Възможно ли е да съм бременна?)
Здравейте! Имам въпрос, който дори на мен ми звучи глупав, просто се чувствам странно и бих искала и вашето потвърждение. Ето за какво става въпрос: Цикъла ми закъсняваше втори ден, затова реших, че мога да използвам тези дни и да се позабавлявам. Правих секс, на следващия ден ми дойде. Всичко това е предния месец. Сега обаче когато отново е време за месечния ми цикъл него никакъв го няма.... вече 6ти ден. Няма възможност да съм бременна, след като след половия акт ми дойде, нали?![]()
1во може ли конкретен отговор.. и после ще разгледам статията)
Какъв отговор очакваш?!? Ще го намериш в статията, която ти постнах. Не ми е ясно като не знаете нещо...абе зарежи![]()
Правила ли си секс след последната си менструация?
След последната менструация НЕ ..![]()
Има презервативи,ако сте чували за тях, ако ги ползвахте нямаше да имате дертове на главата си!Съмнявам се , че си бременна , но кой знае има случаи на жени забременели и по време на менструация. Все пак не вярвам,че си бременна,ако толкова те е шубе - тест!
maDamn
През последната ти менструация, нормално ли беше течението като продължителност, цвят и количество?
Първоначално написано от DragonLady
Ами като продължителност по-скоро не, в смисъл 2 дни и половина... а обикновено е с продължителност около 5-6 дни ... като количество съответно съдейки по продължителността по-скоро по-малко.. а за цвета мисля, че всичко беше нормално![]()
Цветна бременност? Един от симптомите е това, по-кратко време!
Нередовен ли ти е принципно цикъла или само този и миналия месец?!
maDamn
По принцип се притеснявам, защото цикъла ми е изключително редовен с изключение на този месец... А относно това дето беше писал по-горе .. използвахме презерватив .. но все пак ..Първоначално написано от granger
И аз това бих се посъветвала.Първоначално написано от ThisIsMe
То хубаво сте ползвали , ама щом от миналия месец ти е такаа с не толкова нормална продължителност , няма да е зле да си направиш тест, те отчитат цветната!Възможно ли е да е от притеснение или смяна на климат?!
maDamn
От притеснение не, абсурд... от смяна на климат да... понеже бях по морето, на разни други места. Но не мисля, че е от това никога не съм имала проблем с цикъла заради смяната на климата.. още повече с разминаване от 6 дни ...(
Направи си тест най-добре и да ти е мирна главата.
+1 .. свършвал ли е в теб ?Първоначално написано от granger
Ох просто си направи един тест и се кротни. Като пускаш анкети във форума няма да се промени нищо!![]()
Преди малко ходих до аптека.... направих си вече теста дори и искам да ви се похваля ОТРИЦАТЕЛЕН Е ! :P
Първоначално написано от theeye770
ДОБРЕ ПРОФЕСОРЕ![]()
![]()
![]()
А честитоПървоначално написано от Sahara
Само дето е по добре да се направи с 1ва сутрешна урина, ама нищо, да се надяваме, че е правилен.
Утре ще опитам пак, но предполагам че този е близо до истината хаха) Много благодаря на всички които ми помогната, или поне се опитаха. На останалите мога да им кажа да продължават да се правят на интересни. И да имат на предвид, че форумите са за да могат хората да обменят мнение и опит, не да се правят на много вървежни зад едно име и смешен аватар
![]()
Кого и какво имаш предвид?Първоначално написано от Sahara
Хората тук ти написаха всички възможности.Информация толкова.Теста сама ще си го правиш.Най-добре е за по-сигурно с първа сутрешна урина,затова го повтори.Дано покаже отрицателен,успех!
![]()
Да приемам темата за приключена значи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ДА ПРИКЛЮЧЕНА Е