- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо хубааво!
Тъй, като темата е ЛЮБОВ, а не само изстрадали от любовта искам да споделя нещо хубаво с всички, за да има нещо различно. Преди месеци наред срещнах едно момче, познавах го то старото ми училище от около 9 години. Започнахме да излизаме. Стана така, че се събрахме. Обичаме се и това не е само на думи, а доказано с действия и постъпки. Той е страхотен човек. Мил, грижовен, съпричастен, с каквото и да било. Обича ме, както и аз него. Правим всичко един за друг. Аз не съм алчно момиче за пари и обичам да излизаме в парковете, за се разхождаме било то и безцелно по улиците. Обичам да усещам устните, ръцете му. Да разбирам колко негова съм в същност.
Тази тема е за тази част от форума, която има половинки и се обичат. Нека не ме нападате с злобни коментари, просто се обичайте, правете това, което смятате за нужно и да не ви пука от другите. Казвайте, каквото мислите. BE YOU !
Обичам ви teenproblem, целувки.
![]()
Цветослав Радков
![]()
Еми хубаво правиш, но има такава тема и тя е една от важните най-отгоре в раздела са.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
И аз ще си направя моя тема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ох, отказах се.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много е хубаво , че оценяваш това , което имаш. Нямам какво да кажа. Обичайте се , много щастие.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от sunnydays
Обичам те !!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от sunnydays
глупости... поразрови се, че тогава говори.
иначе : обичайте се![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Обичайте се все така! Има нужда от такива хора по света, особено след последните няколко години, в които много обсъждана тема станаха браковете по сметка, неественостите в хората и пр.
Поздравления.. обичайте се много,радвам се,че си намерила такъв човек !!!![]()
+1.. много да се обичате и винаги да ви е така хубаво, когато сте заедно !Първоначално написано от JuStElly
Евала,просто няма какво друго да кажа.Продължавайте в същия дух..
No one can make you feel inferior without your permission.
мисля си за пържени картофки, пържени хапки и бира.
баси, казвай ти какво мислиш за това?
Дай боже на всички в колкото се може по краткосрочен план да намерим човек до себе си, с когото да има уважение, разбирателство и доверие. Естествено и голяма любов, незатихваща до края на живота ни.
То добре,ама тука не е църква..Първоначално написано от BloodRunsCold
Само да ти кажа, че когато си в църква и се молиш на твоя бог (може да си турчин, не знам) трябва единствено да му благодариш за всичко, а не да искаш от него нещо. Така че изказването ти беше неуместно.Първоначално написано от Bladedancerr
Супер, обичайте се още много време =) ИиИииИ надявам се, че и моята приказка ще се разрастне в нещо хубаво и голямо![]()
Рядко се срещат, но да има и такива хубави случаи. Пожелавам ви дълга връзка![]()
Нали знаеш, че няма пълно щастие. Животът е низ от възходи и падения. Така че винаги очаквай и неочакваното !![]()
Точно понеже съм Християнин се напрегнах да ти пиша първия път.Божието име не се споменава на път и под път!И второ,твърдението ти е далеч от истината: най-малкото, когато се ходи на църква, благодариш на Бог за това което ти е дал но също така се молиш отново за здраве,сила и късмет на теб и семейството.Не се изказвай неподготвен/а.Коментарът ми не е с цел обида но се замисли малко..Първоначално написано от BloodRunsCold