- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо хубааво!
Да !Първоначално написано от kyon
Това не е Кофата където всеки си има собствена тема.. нали така!?
Не съм искала вашите критикиЩе си пиша където искам и не смятам, че моята тема е за кофата. Ходи ти да коментираш там. Човешките чувства не се изразяват в една тема, която всички са писали.
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Виждам, че познанията ти в християнската МИТОЛОГИЯ са на едно добро... ниво. Продължавай да се молиш за здраве и изказвай исканията си пред Господ, ще получиш всичко, което пожелаеш.Първоначално написано от Bladedancerr
П.С. Сарказъм.
Първоначално написано от BloodRunsCold
Когато свършат аргументие и няма логика идва ред на сарказма.Няма смисъл от повече спорове понеже се съмнявам да си признаеш че си в грешка.Както и да е..
No one can make you feel inferior without your permission.
Извинявай, аргументите не са свършили, но не е спор, който трябва да водя. Явно ти, което си поискал си получил - което е възхитително! Поздравления, щеше ми се и аз да съм така. На Господ можеш само да благодариш... че си жив и здрав... че имаш в момента ръце,с които ми пишеш, че имаш очи да виждаш какво ти пиша. Не ми обяснявай за кое трябва да се молим. Това "искам" си е висша форма на егоизъм. И ако смяташ, че с един от основните човешки пороци ще боравиш изобщо с някого и да чакаш добро от него - в грешка си. От друга страна, ако си получил каквото си поискал, в което дълбоко се съмнявам, тогава аз съм в грешка! И я признавам.
а за к'во ти е тема изобщо? да се изтъкнем??Първоначално написано от Gerityyy08
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."