.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Еми хубаво правиш, но има такава тема и тя е една от важните най-отгоре в раздела са.
    Да !
    Това не е Кофата където всеки си има собствена тема.. нали така!?

Не съм искала вашите критики Ще си пиша където искам и не смятам, че моята тема е за кофата. Ходи ти да коментираш там. Човешките чувства не се изразяват в една тема, която всички са писали.
    Цветослав Радков

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Bladedancerr
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Дай боже на всички в колкото се може по краткосрочен план да намерим човек до себе си, с когото да има уважение, разбирателство и доверие. Естествено и голяма любов, незатихваща до края на живота ни.
    То добре,ама тука не е църква..
    Само да ти кажа, че когато си в църква и се молиш на твоя бог (може да си турчин, не знам) трябва единствено да му благодариш за всичко, а не да искаш от него нещо. Така че изказването ти беше неуместно.
    Точно понеже съм Християнин се напрегнах да ти пиша първия път.Божието име не се споменава на път и под път!И второ,твърдението ти е далеч от истината: най-малкото, когато се ходи на църква, благодариш на Бог за това което ти е дал но също така се молиш отново за здраве,сила и късмет на теб и семейството.Не се изказвай неподготвен/а.Коментарът ми не е с цел обида но се замисли малко..
    Виждам, че познанията ти в християнската МИТОЛОГИЯ са на едно добро... ниво. Продължавай да се молиш за здраве и изказвай исканията си пред Господ, ще получиш всичко, което пожелаеш.

П.С. Сарказъм.

Дай боже на всички в колкото се може по краткосрочен план да намерим човек до себе си, с когото да има уважение, разбирателство и доверие. Естествено и голяма любов, незатихваща до края на живота ни.
    То добре,ама тука не е църква..
    Само да ти кажа, че когато си в църква и се молиш на твоя бог (може да си турчин, не знам) трябва единствено да му благодариш за всичко, а не да искаш от него нещо. Така че изказването ти беше неуместно.
    Точно понеже съм Християнин се напрегнах да ти пиша първия път.Божието име не се споменава на път и под път!И второ,твърдението ти е далеч от истината: най-малкото, когато се ходи на църква, благодариш на Бог за това което ти е дал но също така се молиш отново за здраве,сила и късмет на теб и семейството.Не се изказвай неподготвен/а.Коментарът ми не е с цел обида но се замисли малко..
    Виждам, че познанията ти в християнската МИТОЛОГИЯ са на едно добро... ниво. Продължавай да се молиш за здраве и изказвай исканията си пред Господ, ще получиш всичко, което пожелаеш.

П.С. Сарказъм.

Когато свършат аргументие и няма логика идва ред на сарказма.Няма смисъл от повече спорове понеже се съмнявам да си признаеш че си в грешка.Както и да е..
    No one can make you feel inferior without your permission.

Banned Фен
    Извинявай, аргументите не са свършили, но не е спор, който трябва да водя. Явно ти, което си поискал си получил - което е възхитително! Поздравления, щеше ми се и аз да съм така. На Господ можеш само да благодариш... че си жив и здрав... че имаш в момента ръце,с които ми пишеш, че имаш очи да виждаш какво ти пиша. Не ми обяснявай за кое трябва да се молим. Това "искам" си е висша форма на егоизъм. И ако смяташ, че с един от основните човешки пороци ще боравиш изобщо с някого и да чакаш добро от него - в грешка си. От друга страна, ако си получил каквото си поискал, в което дълбоко се съмнявам, тогава аз съм в грешка! И я признавам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    Не съм искала вашите критики Ще си пиша където искам и не смятам, че моята тема е за кофата. Ходи ти да коментираш там. Човешките чувства не се изразяват в една тема, която всички са писали.
    а за к'во ти е тема изобщо? да се изтъкнем??
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си