.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    anonymous708973
    Guest
    Всичко е в главите на жените, не е проблемът в мъжете. Те са много елементарно устроени и влизането под кожата им е много лесно. Но жените все търсят трудния начин, изпълнен с драматизъм и се получават едни грозни сцени и т.н...
    Евала отново за мнението на Щурчо.
    Толкова малко се иска, за да бъде една жена обичана от един мъж. Казвам мъж, а не пикльо, който не знае какво иска.

Chacho, смятам, че и ти си прав, но това с тичането по гъза прозвуча грозно

Мега фен Аватара на Chacho
    Питала ли си се защо "всички" мъже са горди? Щото тези, на които гордостта им се пречупва, просто не са привлекателни. Падате си по такива, които трудно си гълтат егото. Обикновено то и самочувствието вървят ръка за ръка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    Смятам, че гордостта не е болестно състояние, даже напротив.
    Мъжът и жената трябва да разполагат с еднакво количество от нея.
    Мъжът и жената трябва да са равни.
    Майната им на примитивните Адам и Ева, 21 век сме.
    Аз въпреки и жена предпочитам някой да ме кара да се чувствам горда, вместо хубава (примерно)....
    И е прекрасно да имаш човек до себе си с който да се гордееш, смятам че вдъхва стабилност в отошенията.
    + 10
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    такива, които трудно си гълтат егото
    И точно това е мъжкото в момчето!

ПП: Не говоря за тези със самочувствието до небето без покритие дори до половината.

Супер фен Аватара на djipsito
    и ще ти тича по гъза вовеки.
    Ще тича ако няма добре оформени критерии за мъжа, който харесва и иска. Ако нещо не допада на жената, тя може да "накара" мъжа да спре да го прави.. (Разбира се ако на мъжа му пука за нея и иска да бъде с нея...)

Мъжете нали обичате да играете по правила ? Е, жената трябва да има "изработен правилник". Искам да кажа, че една жена ако заявява желанията си по правилния начин, мъжът ще ги изпълнява. И не говоря за глупави прищявки, не става въпрос и за тичане подир нечии задник.

Примерно, вместо да кажа на някой, че не понасям мъжът да закъснява, мога да кажа, че всеки цени времето си и не обичам да карам хората да ме чакат, за тва се старая винаги да съм точна.

По тва би трябвало мъжът да разбере, че не трябва да закъснява за срещите ни...

Просто за всичко е нужен добър подход.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Rousse.

Е, аз пък харесвам момчета, които са самоуверени, горди, арогантни, знаят, какво искат, правят и тн.. ... както искате, ги определяйте.
    Точно тези качества, правят мъжете/момчетата, да изглеждат по - мъжествени.
    Естествено, не си падам по момчетa, които са ужасно самоуверени, но само на думи. Има разлика.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Leonore

Е, аз пък харесвам момчета, които са самоуверени, горди, арогантни, знаят, какво искат, правят и тн.. ... както искате, ги определяйте.
    Точно тези качества, правят мъжете/момчетата, да изглеждат по - мъжествени.
    Естествено, не си падам по момчетa, които са ужасно самоуверени, но само на думи. Има разлика.
    Именно за това става въпрос. Това са едни типично-мъжки качества, бе които мъжете няма да приличат на това, което са сега.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Май всички стигаме до едно мнение за егото на мъжа.
    Не вярвам да има жена,която да си пада по мъже,които са самоуверени на думи. Ако съществува такава,то определено ще е някаква малка пикла набор 98-99. Ама по-добре да не се измествам от темата.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    и ще ти тича по гъза вовеки.
    Ще тича ако няма добре оформени критерии за мъжа, който харесва и иска. Ако нещо не допада на жената, тя може да "накара" мъжа да спре да го прави.. (Разбира се ако на мъжа му пука за нея и иска да бъде с нея...)

Мъжете нали обичате да играете по правила ? Е, жената трябва да има "изработен правилник". Искам да кажа, че една жена ако заявява желанията си по правилния начин, мъжът ще ги изпълнява. И не говоря за глупави прищявки, не става въпрос и за тичане подир нечии задник.

Примерно, вместо да кажа на някой, че не понасям мъжът да закъснява, мога да кажа, че всеки цени времето си и не обичам да карам хората да ме чакат, за тва се старая винаги да съм точна.

По тва би трябвало мъжът да разбере, че не трябва да закъснява за срещите ни...

Просто за всичко е нужен добър подход.
    Първо, мъжете не обичаме да играем по правилата.

Второ, ако една жена е достатъчно силна, няма да позволява да й закъсняват, да й говорят с обидни думи, да я разиграват за дреболии. Но, ако мъжът е истински мъжкар и не се пречупва от чуждото мнение, тя доброволно ще прави повече компромиси, защото го чувства, че е "правилният" човек.

Ако мъжът е горд, самоуверен, успял, принципен, водач, той сам ще се нагласи като водач във връзката и повярвай ми, въобще няма да те дразнят тези качества в него. Точно заради тях ще го заобичаш.

Не го взимайте много навътре това тичане по задника, имам в предвид че ще хлътне. Просто розовите очила вървят в комплект с такова поведение.

И само да вметна, че тези, които не си следват целите, а само говорят, въобще не ги коментираме. Ето тук може да говорим за женски критерии, да си пробирате достойните за уважение мъже. А ако мъжът сам се уважава, винаги ще гони постиженията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!

Второ, ако една жена е достатъчно силна, няма да позволява да й закъсняват, да й говорят с обидни думи, да я разиграват за дреболии. Но, ако мъжът е истински мъжкар и не се пречупва от чуждото мнение, тя доброволно ще прави повече компромиси, защото го чувства, че е "правилният" човек.

Ако мъжът е горд, самоуверен, успял, принципен, водач, той сам ще се нагласи като водач във връзката и повярвай ми, въобще няма да те дразнят тези качества в него. Точно заради тях ще го заобичаш.

Не го взимайте много навътре това тичане по задника, имам в предвид че ще хлътне. Просто розовите очила вървят в комплект с такова поведение.

И само да вметна, че тези, които не си следват целите, а само говорят, въобще не ги коментираме. Ето тук може да говорим за женски критерии, да си пробирате достойните за уважение мъже. А ако мъжът сам се уважава, винаги ще гони постиженията.
    +11
    Аз мисля, че всяка жена би искала до себе си самоуверен мъж с амбиции,самочувствие и гордост (с покритие ), който да отстоява позициите си (e разбира се да не е някой пълен инат, който да не ти позволява да му кажеш две думи, "защото е над тези неща").
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

гордост и его май са различни неща
    REGGAE BOOM <3

гордост и его май са различни неща
    Да, просто имат доста допирни точки.

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    Смятам, че гордостта не е болестно състояние, даже напротив.
    Мъжът и жената трябва да разполагат с еднакво количество от нея.
    Мъжът и жената трябва да са равни.
    Майната им на примитивните Адам и Ева, 21 век сме.
    Аз въпреки и жена предпочитам някой да ме кара да се чувствам горда, вместо хубава (примерно)....
    И е прекрасно да имаш човек до себе си с който да се гордееш, смятам че вдъхва стабилност в отошенията.
    Просто не се сдържах,това беше едно от най-хубавите изказвания ,които прочетох.
    \/
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

понеже май виждам, че се бъркат from time to time.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на djipsito

Второ, ако една жена е достатъчно силна, няма да позволява да й закъсняват, да й говорят с обидни думи, да я разиграват за дреболии.
    Същото, което казах и аз с по-различни думи. Става дума за това, жената да бъде находчива според ситуацията и да изложи на мъжа изискванията си, без той да си мисли, че тя отмята някви точки по даден списък. Ако критериите й се вмъкват непринудено в разговора, на вас ще ви е по-лесно да ги осмислите и да ги следвате.

Не мога аз, примерно, докато ме ухажваш да ти изцепя заплашително "Ако се срещаш и спиш с други жени, забрави за мен!!", а ще го направя деликатно и ти ще разбереш критерия ми. На теб ако наистина ти пука за мен и искаш да бъдеш с мен, няма да го направиш тва с другите жени... Това искам да кажа под "обичате да играете по правилата".

Но, ако мъжът е истински мъжкар и не се пречупва от чуждото мнение, тя доброволно ще прави повече компромиси, защото го чувства, че е "правилният" човек.
    Не става въпрос мъжът да се пречупва, а да се съобразява. И не мисля, че трябва да се слага на кантар кой прави повече компромиси.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Не съм чел темата до тук, не ме и засяга много.

В момента в който една жена пребори гордостта на един мъж, той ще стане безинтересен за нея.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Вместо да ми ревете и да се оплаквате от мъжко качество, което, ако го няма, дори самите вие няма да уважавате даден мъж, си помислете как можете да извличате дивиденти от него.

Много грешно мислят повечето хора. Когато аз видя характерна женска черта, която я има в повечето жени, вместо да се оплаквам от нея, търся начини как да извличам полза от нея, като по този начин се опитвам да направя добро и на мен и на въпросното момиче.

Мъжкото его - при различните мъже различни тактики действат. И не, не трябва праволинейно да експлоатирате слабостта на егото и гордостта за да унижите мъжа, а така да я използвате на своя страна, че да го карате да се чувства мъж и по този начин той да си сближи отношенията с вас.

Мъжкото его може да бъде голям плюс за жените, които знаят как положително да се възползват от него и деликатно да го експлоатират.

Където някой види пречка, аз виждам възможност.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Не съм чел темата до тук, не ме и засяга много.

В момента в който една жена пребори гордостта на един мъж, той ще стане безинтересен за нея.
    Не мисля така.
    Както и мисля, че темата е напълнена и препълнена (освен, че е пълна ) със стереотипно и ограничено мислене. Отказах се да чета след 1ва и последна страница.

Няма нищо по-хубаво от това един мъж да ти се разкрие истински (ако го заслужаваш, разбира се.)
    Да "пребори" мъжкото си его, и то особено глупавите правила тип "Не се говори за чувства", "Не правя еди-какво-си". Няма нищо по-хубаво един мъж да се отърси от тях и то не насила, а чрез силата на отношенията ви. Както за него, така и за жената да е приятно това пречупване на правилата. Да опознавате нещо ново, да влизате в нови роли, да не сте си все същите, да експериментирате със себе си.

Тва си е моето скромно мнение, де.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма нищо по-хубаво от това един мъж да ти се разкрие истински (ако го заслужаваш, разбира се.)
    Да "пребори" мъжкото си его, и то особено глупавите правила тип "Не се говори за чувства", "Не правя еди-какво-си". Няма нищо по-хубаво един мъж да се отърси от тях и то не насила, а чрез силата на отношенията ви. Както за него, така и за жената да е приятно това пречупване на правилата. Да опознавате нещо ново, да влизате в нови роли, да не сте си все същите, да експериментирате със себе си.
    Напълно съм съгласна. Когато приятелят ми, след кратката ни раздяла (и малко след събирането ни), ми каза, че ако аз претендирам, че съм се променила в това, че нямам повече задръжки към него, то тогава той се е променил в това, че си признава колко голяма слабост съм му. И това далеч не е означавало за мен, че той вече е слаба, крехка душа, че се е изпарило достойнството му и пр. Някак си страхотно чисто звучене имат искрените думи от мъжката уста. И никога не бих се подигравала с това, нито бих обяснявала пред приятелите му нещо такова по начин, който би накърнил достойнството му.

Ако мъжете хленчехме за всичките си проблеми, щяхме само да подсмърчаме, вместо да ги решаваме. Говорим за проблемите си тогава, когато сме сигурни, че не можем да ги разрешим сами.

Мъжете си разкриваме чувствата, когато е нужно и заслужено. Не отделяме много време да премисляме в какво емоционално състояние сме и да разговаряме за това, защото ни е достатъчно да усещаме и търсиме да създаваме емоции. Ако мъжете постоянно говореха за чувствата си и се опитваха да се разкрият, щяха да загубят ролята на инициатори. По-добре да сме екстазен атракцион, който ви наводнява с адреналин, отколкото книжка, в която са описани нещата и да се чувствате, сякаш лижете сол през витрина.

Град
    Студентски град
    Ако мъжете хленчехме за всичките си проблеми, щяхме само да подсмърчаме, вместо да ги решаваме. Говорим за проблемите си тогава, когато сме сигурни, че не можем да ги разрешим сами.

Мъжете си разкриваме чувствата, когато е нужно и заслужено. Не отделяме много време да премисляме в какво емоционално състояние сме и да разговаряме за това, защото ни е достатъчно да усещаме и търсиме да създаваме емоции. Ако мъжете постоянно говореха за чувствата си и се опитваха да се разкрият, щяха да загубят ролята на инициатори. По-добре да сме екстазен атракцион, който ви наводнява с адреналин, отколкото книжка, в която са описани нещата и да се чувствате, сякаш лижете сол през витрина.
    Тва е..
    Те си мислят, че искат да сме като тях, но реално не го искат, защото подсъзнателно не го търсят в мъжа. Нали трябва да сме различни от тях в някои сфери, за да я има тръпката и междуполовото допълване.

Аксиома е, че жените не знаят какво искат. Оттам идва следствието, че не трябва да ги слушаш и да правиш това, което те ти казват че смятат за правилно държание от страна на мъжа, защото, както е казано в аксиомата, не знаят какво искат.
    Temet Nosce

벨야카

Именно. Но пък повече мъже се подвеждат и става по-малко конкуренцията. Животът е благ

Град
    Студентски град
    Именно. Но пък повече мъже се подвеждат и става по-малко конкуренцията. Животът е благ

Така си е..

Ти в Студентски кой блок на СУ си?
    Temet Nosce

벨야카

Ми аз се изнесох, но до края на месеца очаквам да ме сложат в 51. Ако не стане, вадя сабята и ракията, и налатам в комисията по настаняване.

Град
    Студентски град
    Неска проверих и са ме сложили в 18ти, тоя, новия, дето уж бил. Само не знам дали ша сме 2ма или 3ма в стая.

Абе, в тия общежития, външни лица от противоположен пол има ли шанс да се вкарат за временно пребиваване без нощувка? Аз още от първия ден почвам да черпа, уж безвъзмездно, охраната и да се сприятелявам с тях ;д
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си