Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
А какво ще е мъжът без гордостта си? Ще е една мижитурка, която всяка жена ще може да мачка...
Хайде, не е нужно да се феминизира целия свят!
Ако си почел/а малко в предната страница на темата, ще си забелязал/а, че категорично отричам темата да е с цел "Нека накараме мъжете да преглътнат гордостта си или да си я заврЪт толкова дълбоко някъде, че никога повече да не се сетят за нея".

Целта е да разберем как ние, жените, трябва да се съобразяваме с желанията на мъжете, тъй като, както djipsito каза, мъжете много, много не обичат да говорят за чувствата си, а ние не знаем как се четат мисли все още.
Прочетох аз, прочетох.
Не е нужно да четеш мисли, че да разбереш какво чувства твоят мъж спрямо теб. Да, те не обичат да говорят за чувствата си, но това не означава, че не ги показват. Ако си кон с капаци, никога няма да ги видиш и все ще се пускат теми "той харесва ли ме/обича ли ме/не ме ли обича" и прочие и прочие.
Всичко е в главите на жените, не е проблемът в мъжете. Те са много елементарно устроени и влизането под кожата им е много лесно. Но жените все търсят трудния начин, изпълнен с драматизъм и се получават едни грозни сцени и т.н...