.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Oт толкова ли голямо значение е...

Тук съм, за да споделя, че отскоро започнах да правя секс с новия си приятел. (Нито на мен, нито на него му е за първи път.) Обаче преди месеци той си имаше сериозна приятелка, с която непрекъснато са правили секс без презерватив. Иииии там е въпросът, че той иска и от мен секс без презерватив. Обачеее мен ме е шубе от забременяване. (Изследвал се е, няма болести.)
    Като се стигне до секс при нас, аз искам да е с презерватив. Той каза, че ще се съобрази с мен, че не иска да се караме. Тия думи ми галят ушите, обаче след това веднага се почва "Ама аз мога да се контролирам, мога да усетя.. блаблаблабла.. Имам предвид, щом С. не е забременяла до сега.....". Постоянно мрънка, че презервативът му стяга, че приятелят му не ставал на макс. Трябвало пак да свикне да прави секс така. Аз му хвърлям злобен поглед и той "Добре, де.. добре." |( Пробвахме без презерватив, наистина усещането беше супер... Но струва ли си да треперя после над календара за едното му удоволствие? Защо мъжете сте такива мрънкала? И на мен повече ми харесва без презерватив, но не съм готова да дондуркам бебе...

П.П. Замислила съм се над преглед при гинеколог и хапчета.. Ще трябва да ходя без направление, защото личната лекарка ми е рода и ще ме издъни на майка ми, която пък ще ме изсели, ако разбере, че водя полов живот, въпреки че съм на 18...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хубаво е без презерватив,но пък не е безопасно,макар че повечето хора го правят без.С приятеля ми също го правим без,но аз редовно си пия хапчета,свършва понякога в мен,но понеже с тези хапчета няма овулация т.е няма как да забременея.. Преди него също съм го правила без,но единствено ако съм сигурна в момчето .. Това все пак си е лично твоя преценка,ако му имаш доверие,но не обръщай внимание на това,че бившата му не е забременяла,нали знаеш,че все пак 1 път става..

Re: Oт толкова ли голямо значение е...

Цитирай Първоначално написано от ToBeLoved
    Но струва ли си да треперя после над календара за едното му удоволствие?
    Не!

Да мрънка. Той не го мисли толкова, защото не му е дошло до главата. То един път става. Щом е склонен да сложи презерватив, остави го да си хленчи.

Историята ми е позната. Всъщност някои хора тотално изключват всякакъв разсъдък по време на секс, включително и моя приятел. И когато сме говорили за презервативите, той веднъж ми каза 'Добре, че поне един от нас мисли за тези неща, щото иначе ...' Не е правилно, но е факт.

Твое право и задължение е да се пазиш, защото сексът засяга двама ви, но здравето ти - предимно теб.

anonymous708973
    Guest
    Взимаш си хапчета, правите го без и пей, сърце

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Посети друг гинеколог или правете секс с презерватив!
    Да не стане така,че родителите ти да разберат ,че си бременна,преди да са осъзнали,че водиш полов живот!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А болестите?

То и аз искам уикенд на Карибите, ама нема такъв филм.

След хапчетата презервативът е най-сигурното предпазно средство, не виждам защо всеки ден ти да взимаш хапчета и да се занимаваш с проблемите около тях вместо той да си сложи проклетата гума, както прави половин свят без да се оплаква.

Аз съм правила единствено изключение в дългогодишни връзки или поне в такива в които не ми разправят дали бившето гадже е забраменяло/правило аборт/духало на мечка и мармот едновременно.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria
    То и аз искам уикенд на Карибите, ама нема такъв филм.

След хапчетата презервативът е най-сигурното предпазно средство, не виждам защо всеки ден ти да взимаш хапчета и да се занимаваш с проблемите около тях вместо той да си сложи проклетата гума, както прави половин свят без да се оплаква.

Аз съм правила единствено изключение в дългогодишни връзки или поне в такива в които не ми разправят дали бившето гадже е забраменяло/правило аборт/духало на мечка и мармот едновременно.
    И аз не виждам проблема.. то е ясно, че без е по- добре, ама не си заслужава. Пък тези хапчета са толкова вредни... той и моя в началото мрънкаше, ама вече си свикна и разбра, че съм била права .

Това, че бившата му не е забременяла, не значи, че на теб няма да се случи. Никой не е застрахован. Да станеш майка на 18 според мен не е оферта. Просто бъди непреклонна в това отношение. Аз също съм на 18, но без никога не се навивам, само като се замисля какви последствия може да има. Ти сама си зададе въпроса дали си струва да трепериш над календара... отговорът е НЕ
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И при мен ситуацията е същата ... само, че малко по зле, освен, че не иска с кондом, не иска и Durex ... много пари му се виждали ... а не е зле с финансите, даже никък, добри пари изкарва, а му се свиди за едни презервативи да даде 3,30 ... Даже вчера много лошо се скарахме на тая тема, но смятам, че съм си в правото, ако ползваме друга марка и се скъса, аз ше съм тая дето ще го отнесе не той!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    И при мен ситуацията е същата ... само, че малко по зле, освен, че не иска с кондом, не иска и Durex ... много пари му се виждали ... а не е зле с финансите, даже никък, добри пари изкарва, а му се свиди за едни презервативи да даде 3,30 ... Даже вчера много лошо се скарахме на тая тема, но смятам, че съм си в правото, ако ползваме друга марка и се скъса, аз ше съм тая дето ще го отнесе не той!
    Sportex са доста по-евтини, а също са много качествени.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Sportex са доста по-евтини, а също са много качествени.
    Сигурно си права, но хич не мисе рискува ... забременея ли край ... дете на 19 абсурд, а от аборта остават белези по долната част на корема ....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сигурно си права, но хич не мисе рискува ... забременея ли край ... дете на 19 абсурд, а от аборта остават белези по долната част на корема ....
    Ами аз преди бях на тях за около 10 месеца. Абсолютно същите са като дюрекс. Никаква разлика. Просто са по-евтини. Аз си мисля, че дюрекс вдигат цените не заради някаква съществена разлика в качеството, за възползвайки се, че са утвърдена марка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Първо, не е нужно да се обясняваш на личната за какво ти е направлението. Даже, кажи на майка си, че възнамеряваш да си вземеш направление за гинеколог, за контролен преглед, защото си на 18 години вече и е необходимо! Не е нужно да обясняваш, че водиш полов живот и нам си кво още...
    Ако пича наистина си е направил изследвания и е абсолютно здрав, пий ОК и си правете кефа заедно.
    НО недей да се предаваш пред думите му. То е ясно, че на всеки мъж му е по-удобно без кондом, ама все пак ти си в правото си да се притесняваш.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Премахването на мъртвия фетус ще бъде много по-тежка травма психически,отколкото физически.Правете безопасен секс,за да избегнете подобно нещастие/проблем!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    За мен не си струва. Една позната прави секс с приятеля си без презерватив, без никакви предпазни мерки.

И я виждам, как трепери всеки път, след като го направят. Притеснения, глупости ...

Не знам, ако не искаш не го прави.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кажи му, че е идиот и колкото и да може да се контролира и да знае, кога да го извади.. пак можеш да забременееш
    Като гледам ти не гориш от голямо желание, страх те е и тнт ... така че не прави неща, които не искаш или смяташ за рисковани... Още по-малко ако не знаеш кога точно да ги правиш (не казвам, че не знаеш де).

Прави неща, само които искаш и знаеш как се правят и как можеш да се предпазиш ... Имам позната, дето не иска да го прави така, страх я е, но заради умния и приятел, който уж не можеш да свърши с презерватив сега тя постоянно ме пита дали е бременна и вече 2 пъти пи ескапел...

Супер фен Аватара на badsector
    От голямо значение е. Презервативите са ужасни.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мрънни му и ти. Кажи му че ти закъснява и гледай реакция

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Мрънни му и ти. Кажи му че ти закъснява и гледай реакция
    Хо-хо това е гаден номер, които ако моя продължава да ме нерви може и да му спретна

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    За мен не си струва. Една позната прави секс с приятеля си без презерватив, без никакви предпазни мерки.

И я виждам, как трепери всеки път, след като го направят. Притеснения, глупости ...

Не знам, ако не искаш не го прави.
    Аз съм така и в момента като прочетох тези работи пак се разтреперих

Той,ако те обича,ще те разбере.Или просто пий хапчета.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А болестите?
    Той нали се е изследвал... Макар че аз бих искала да видя резултатите сама, въпреки че ще се изтълкува като проява на недоверие срещу партньора.

И бтв, One по 20 ст от аптеката е цаката.

^ Доверието може да се спечели къъъъсно след като са започнали да правят секс, така че аз също бих искала да ги видя

anonymous708973
    Guest
    Мхм.
    Да ми се сърди, да ми се цупи, квото иска да прави, но човек трябва да е егоист понякога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си