- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oт толкова ли голямо значение е...
Тук съм, за да споделя, че отскоро започнах да правя секс с новия си приятел. (Нито на мен, нито на него му е за първи път.) Обаче преди месеци той си имаше сериозна приятелка, с която непрекъснато са правили секс без презерватив. Иииии там е въпросът, че той иска и от мен секс без презерватив. Обачеее мен ме е шубе от забременяване. (Изследвал се е, няма болести.)
Като се стигне до секс при нас, аз искам да е с презерватив. Той каза, че ще се съобрази с мен, че не иска да се караме. Тия думи ми галят ушите, обаче след това веднага се почва "Ама аз мога да се контролирам, мога да усетя.. блаблаблабла.. Имам предвид, щом С. не е забременяла до сега.....". Постоянно мрънка, че презервативът му стяга, че приятелят му не ставал на макс. Трябвало пак да свикне да прави секс така. Аз му хвърлям злобен поглед и той "Добре, де.. добре." |( Пробвахме без презерватив, наистина усещането беше супер... Но струва ли си да треперя после над календара за едното му удоволствие? Защо мъжете сте такива мрънкала? И на мен повече ми харесва без презерватив, но не съм готова да дондуркам бебе...
П.П. Замислила съм се над преглед при гинеколог и хапчета.. Ще трябва да ходя без направление, защото личната лекарка ми е рода и ще ме издъни на майка ми, която пък ще ме изсели, ако разбере, че водя полов живот, въпреки че съм на 18...
Хубаво е без презерватив,но пък не е безопасно,макар че повечето хора го правят без.С приятеля ми също го правим без,но аз редовно си пия хапчета,свършва понякога в мен,но понеже с тези хапчета няма овулация т.е няма как да забременея.. Преди него също съм го правила без,но единствено ако съм сигурна в момчето ..Това все пак си е лично твоя преценка,ако му имаш доверие,но не обръщай внимание на това,че бившата му не е забременяла,нали знаеш,че все пак 1 път става..
Не!Първоначално написано от ToBeLoved
Да мрънка. Той не го мисли толкова, защото не му е дошло до главата. То един път става. Щом е склонен да сложи презерватив, остави го да си хленчи.
Историята ми е позната. Всъщност някои хора тотално изключват всякакъв разсъдък по време на секс, включително и моя приятел. И когато сме говорили за презервативите, той веднъж ми каза 'Добре, че поне един от нас мисли за тези неща, щото иначе ...' Не е правилно, но е факт.
Твое право и задължение е да се пазиш, защото сексът засяга двама ви, но здравето ти - предимно теб.![]()
Взимаш си хапчета, правите го без и пей, сърце![]()
А болестите?Първоначално написано от PinkPan7her
То и аз искам уикенд на Карибите, ама нема такъв филм.
След хапчетата презервативът е най-сигурното предпазно средство, не виждам защо всеки ден ти да взимаш хапчета и да се занимаваш с проблемите около тях вместо той да си сложи проклетата гума, както прави половин свят без да се оплаква.
Аз съм правила единствено изключение в дългогодишни връзки или поне в такива в които не ми разправят дали бившето гадже е забраменяло/правило аборт/духало на мечка и мармот едновременно.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
И аз не виждам проблема.. то е ясно, че без е по- добре, ама не си заслужава. Пък тези хапчета са толкова вредни... той и моя в началото мрънкаше, ама вече си свикна и разбра, че съм била права .Първоначално написано от AmanitaMuscaria
Това, че бившата му не е забременяла, не значи, че на теб няма да се случи. Никой не е застрахован. Да станеш майка на 18 според мен не е оферта. Просто бъди непреклонна в това отношение. Аз също съм на 18, но без никога не се навивам, само като се замисля какви последствия може да има. Ти сама си зададе въпроса дали си струва да трепериш над календара... отговорът е НЕ
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И при мен ситуацията е същата ... само, че малко по зле, освен, че не иска с кондом, не иска и Durex ... много пари му се виждали ... а не е зле с финансите, даже никък, добри пари изкарва, а му се свиди за едни презервативи да даде 3,30 ... Даже вчера много лошо се скарахме на тая тема, но смятам, че съм си в правото, ако ползваме друга марка и се скъса, аз ше съм тая дето ще го отнесе не той!
Sportex са доста по-евтини, а също са много качествени.Първоначално написано от DragonLady
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сигурно си права, но хич не мисе рискува ... забременея ли край ... дете на 19 абсурд, а от аборта остават белези по долната част на корема ....Първоначално написано от SisiStrange
Ами аз преди бях на тях за около 10 месеца. Абсолютно същите са като дюрекс. Никаква разлика. Просто са по-евтини. Аз си мисля, че дюрекс вдигат цените не заради някаква съществена разлика в качеството, за възползвайки се, че са утвърдена марка.Първоначално написано от DragonLady
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първо, не е нужно да се обясняваш на личната за какво ти е направлението. Даже, кажи на майка си, че възнамеряваш да си вземеш направление за гинеколог, за контролен преглед, защото си на 18 години вече и е необходимо! Не е нужно да обясняваш, че водиш полов живот и нам си кво още...
Ако пича наистина си е направил изследвания и е абсолютно здрав, пий ОК и си правете кефа заедно.
НО недей да се предаваш пред думите му. То е ясно, че на всеки мъж му е по-удобно без кондом, ама все пак ти си в правото си да се притесняваш.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
За мен не си струва. Една позната прави секс с приятеля си без презерватив, без никакви предпазни мерки.
И я виждам, как трепери всеки път, след като го направят. Притеснения, глупости ...
Не знам, ако не искаш не го прави.
Кажи му, че е идиот и колкото и да може да се контролира и да знае, кога да го извади.. пак можеш да забременееш
Като гледам ти не гориш от голямо желание, страх те е и тнт ... така че не прави неща, които не искаш или смяташ за рисковани... Още по-малко ако не знаеш кога точно да ги правиш (не казвам, че не знаеш де).
Прави неща, само които искаш и знаеш как се правят и как можеш да се предпазиш ... Имам позната, дето не иска да го прави така, страх я е, но заради умния и приятел, който уж не можеш да свърши с презерватив сега тя постоянно ме пита дали е бременна и вече 2 пъти пи ескапел...
Мрънни му и ти. Кажи му че ти закъснява и гледай реакция![]()
Хо-хо това е гаден номер, които ако моя продължава да ме нерви може и да му спретнаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
Аз съм така и в момента като прочетох тези работи пак се разтреперихПървоначално написано от Fiction7577
![]()
Той нали се е изследвал... Макар че аз бих искала да видя резултатите сама, въпреки че ще се изтълкува като проява на недоверие срещу партньора.Първоначално написано от kremen4eto
И бтв, One по 20 ст от аптеката е цаката.
^ Доверието може да се спечели къъъъсно след като са започнали да правят секс, така че аз също бих искала да ги видя![]()
Мхм.
Да ми се сърди, да ми се цупи, квото иска да прави, но човек трябва да е егоист понякога.