Знам за какво го правиш. Аз съм нещо подобно на тебе, но мойта приятелка не се отнася така към мен. Правиш го за да не се създават излишни проблеми, да я караш да се чувства кофти, ти самият знаеш че не те интересуват другите момичета и че тя е по важна и това тя да се чувства добре. Това което мога да те посъветвам, говори си с момичета просто гледай разговора да не става личен с тях, бъде си забавен, забавлявай това, че някоя може да те хареса винаги може да стане. Дръж на себе си и на нея и не позволявай за тебе да става нещо повече от разговор. И най-важното не им давай надежди, наистина няма смисал от това прекалено очуждаване от света макарче, може да се каже донякъде, моето е подобно, защото съм внимателен. Но не тя ме кара да бъда такъв, а аз самия съм го избрал и ако има проблем си е на моя глава. И наистина трябва да поговориш с нея за това, че не ти е приятно, защото както при нея така и на тебе ще ти писне до такава степен, че ще се очуждите много. Трябва да говорите неща които знаете, че може да ви наранят, но го правите се ваше добре. Дори да ви нарани това, трябва да сте искрени и да знаете какво му е на другия, и тогава това нараняване ще мине до няколко дена.