Цитирай Първоначално написано от Luidgie
Ама как не се намери един човек, който да каже нещо различно от "Говори с нея бля бля бля". Едва ли е от помощ повтарянето на едно и също мнение.
Камо ли, че 100% и е обърнал внимание. Той си го каза. Как да говори с нея като при всяко засягане на темата тя се разплаква и разиграва циркове?
Едно момиче назад из мненията беше дала идеята да и прави повече комплименти и да и казва, че тя е по-хубава от всички. Донякъде съм съгласна, но тъпото е, че лошото самочувствие рядко може да се оправи от някой страничен - то е въпрос на самовъзприемане.
Тя просто някак трябва да свикне, че навън винаги ще има някоя, която ще и се види по-яка от нея, но а/това не значи, че автора точи дълги лиги по тази друга, защото в крайна сметка, когато обичаш някой той е най-хубав за теб; б/това не значи, че другото момиче не страда от абсолютно същите комплекси, породени от някоя още по-голяма красавица.
Човек трябва да си е спокоен в своята си кожа. Само, че тя това явно не го е зацепила още, а автора не може да и го набие с приказки. Рано или късно като порасне ще го схване, но мен ме съмнява, че автора ще изтърпи още толкова време по този изолиран начин.
Аз бих опитала да спра да спазвам "правилата" и да си излизам, да си имам приятелки момичета и лека полека като види, че все пак не я зарязвам и тя пак е на първо място, да се кротне.