- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ново CPU.
Видях на всичките ревизии че е във съпорт листа и веднага го поръчах, въобще не съм гледал това отстрани. Ако не беше badsector дори нямаше да забележа. А сега има ли някакъв шанс да тръгне, смисъл нещо да сте объркали вие?Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от SoAfraid
Никакъв.
Къде ще препоръчаш да го пусна за продажба? Смисъл в кои сайтове?Първоначално написано от GregoryHouse
Data.bg
В момента целия треперя, следното се случи: Към 8 часа дойде пастата, извадих старият процесор, сложих Е5800, намазах го с паста и сложих охлаждането. Тръгна както нормално но гледах в кутията и самият вентилатор не се въртеше, бях забравил да сложа буксата и веднага го изключих от контакта, сложих буксата и пак пуснах, даде някакъв ерор и реших че всичко е свършило.
След около 2 часа се замислих, някой в форума ми беше казал че ако ми има нещо на процесора въобще не бих виждал буквички по екрана и реших да опитам да го сложа отново, резултата:
Опровергах всички, дори и сайта на гигабайт![]()
Тролваш!![]()
Смисъл? Как да ти го докажа? Не мога да обясня как се чувствам в моментаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Не тролва. И аз мислех да пиша, но не бях сигурен и се спрях. Видях обаче, че се поддържат процесори преди и след Е5800. Е5800 е процесор на 800МХз шина, каквито се поддържат още на рев. 1.