- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЩЕ ОТСЛАБНА!
Здравейте!
Решила съм-ще отслабна!
Омръзна ми всички весело да ме потупват по коремченцето и да казават "Добре си хапваш в последно време", когато ме види стар познат на улицата да ми казва, че съм напълняла,а аз да се правя че ми е весело и не се засягам отговаряйки "Не че съм напълняла,височината ми е малко за килограмите" и да изпадам в подобни "приятни ситуации ".
Честно казано,до преди няколко дни не ми пукаше особенно какво мислят хората,но след като вече ми се наложи да понеса критика и от класната,всички да ме пренебрегват заради теглото ми и да съм "пухкавелката на класа" - СЛАГАМ КРАЙ НА ТЪПЧЕНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ЯДЕНЕ!Спирам мазните храни,няма на училище за закуска да ям мазни дюнери и пици,а като се прибера вкъщи-да не се помръдвам и да продължавам да ям,докато стане време да си лягам!
Ще спортувам и вярвам-ще отслабна!
ps. Знам,че ще има много хора,който ще ме упрекват че правя тема,без всъщност да има какво да обсъждаме.
Просто искам да ви покажа как с силна воля-ще отслабна!
В момента съм 67кг. - целта ми е да се смъкна до 57кг.
Висока съм 170см. и 57кг. са идеалните за мен!
![]()
Даваш ли си перiод от време докато ги свалиш?
Подкрепям те, имаш ясна цел..
А темата.. тук ще я водиш като дневник или.. то има подобна но ти явно си решила да направиш нещо като блог.. аз така разбрах иначе може и да греша каква е идеята?![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Браво за желанието, дано наистина да отслабнеш и , да- според мен ще си супер на 57 килограма.Аз съм 170 и съм 58 и съм добре.Нито съм дебела, нито пък кльощава.Е искам да съм 55 килограма, но нещо организма ми вече не ще да сваля....
akinom,да,може би ще се получи нещо като дневник.
А период от време-не,нямам някакви болни амбиции да ги свалям за 1месец и след това пак да ги върна,предпочитам бавно,но за сметка на това-сигурно!
foreverr-благодаря за подкрепата!
![]()
Успех и от мен , дано мотивацията не те държи докато не огладнееш зверски.![]()
И един съвет от мен - не се вманиачавай , света не се върти около килограмите ти , има и по-важни неща , като здравето.
Внимавай също да не си объркаш цикъла или направо да не го премахнеш , защото при рязко отслабване и спиране на всякакъв вид мазнини се случва именно това.![]()
To infinity and beyond.
Rebirthing-Благодаря!
Infinity-Да знам,помислила съм за всичко!Затова казах на akinom,че нямам някъкъв срок за отслабване. Не бързам да отслабвам и се опитвам да не се вманиячавам,именно заради цикъла и опита за преодвратяване на появата на стрии.
Страшно се радвам,че има хора като теб, които са толкова мотивирани, знаят какво искат, знаят с цената на какво ще го постигнат и се отнасят отговорно към външния си вид. Аз съм сигурна,че ще успееш .. ще има и тежки моменти в началото, все пак си привикнала към един начин на хранене, а правилният е коренно различен .. ще чакаме да видим какво се е получило скоро. Успех!![]()
И аз като теб,съм твърдо решена,да отслабна.Преди един месец,бях много щастлива,защото бях свалила 3кг и си виках,че без проблем ще си сваля и останалите,но всичко се преобърна,аз почнах да се тъпча МНОГО и след зверското тъпчене всеки ден,за по-малко от месец качих 10 кг...и сега съм в ужасно положение... когато имаше да свалям 5кг,а сега имам вече 15![]()
![]()
![]()
и аз съм 170 но съм 56 кг дупето ми идва малко в повече искам да го смъкна но няма как само него.. ще смъкна и всичко останало и съвсем ще си остана без гърди а когато бях 50 кг бях перфектнааПървоначално написано от foreverr
аз за по малко от месец качих 6 кг бях 53 станах 59 кг уплаших се защото дънките вече ми бяха с 1-2 номера по-малки и паласките ми стърчаха съответно беше супер грозно таа... за 1 месец отслабнах с 4 кг
имам още да смъквам ей
![]()
Браво за желанието. Успех и недей се отказва.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз съм 1.70.
Тежах преди 60 килограма и да ти кажа честно идваха ми доста в повече.
Свалих ги на 55 - разликата е видима, но на мен целта ми е да съм слаба, не с 'нормално' тегло.
Сега съм 52 килограма и ще ги сваля до 50 сигурно.
Първите 5 килограма ги свалих за седмица и половина, след което направих почивка от един месец, в който си хапвах всичко, което душа ми поиска / палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед/.
Сега вече гладувам от 8 дни.
Пожелавам ти успех в начинанието и да не тръгнеш да се тъпчеш прекомерно после.
И аз ти пожелавам успех, ако имаш нужда от помощ, питай![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Успех,мацка!!!
и аз като теб съм решена да отслабна...и вече съм взела мерки по този въпрос![]()
Добро утро!
Станах в 09.30ч. и изядох една ябълка.
И най-странното е че още не съм огладняла. Обикновенно до това време,съм си хапнала доста добре.
На обяд мисля да ям варени картофи. И краставица.
![]()
и ние квооооо ?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Успех!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти специлно.. нищо!!Първоначално написано от fuckme
Не разбра ли, че това ще е като дневник?
и тая тема е за подкрепа .. не е нужно такива хранилки да влизат!
Относно авторката.. ми хубаво,
гледай само да не слагаш много сол.. че и той докарва целулит и т.н.. ти си знаеш! Успех!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
първо, не съм хранилка.
и второ - има си такава тема.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Закусвай повече, не само плодове - с една ябълка за закуска, ще ядеш повече през деня.
Старай се да ядеш добре на закуска, пак на обяд и вечерята да е лека. А между тях 1-2-3 пъти плод.
Ще успееш :Р