Здравейте аз съм момче на 14 и имам пърхут и то много .. Някои имал ли е същия проблем и знае ли как да го премахна ??
![]()
Сърбежът дифузен ли е? Зачервяване на кожата на скалпа имаш ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз имам. ЗНАЙ:
1) Започва се с най - слабия шампоан и ако не действа продължаваш с по - силен, но никога с най- силния, ако не си пробвал всички по - слаби.
2) Моят е доста упорит и използвам слабо лекарство (SELSUN BLUE от аптеката), не започвай обаче с него. За начало опитай с Head & Showders, защото е най - слабия, аА НЕ С CLEAR КОЙТО Е ПО - СИЛЕН.
3) Купи си и обикновен шампоан и ги редувай.
Успех от мен.
П.С. Пиши и на лични, ако искаш.
Оххх не питай . Сърби ме само когато почна да се чеша .. А зачервяване няма .Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Има ли "огнища", където люспите са повече?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
''огнища'' < това не го разбрах май ама ако питаш дали пари хД амии може да се кажеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Райони/области/региони. Да му се не види, на български ви разпитвам!![]()
Шампоан Неовал. Има го в аптеките.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
След като видя заглавието "пърхут", можеше да си малко по-съобразителна и да не ползваш такива сложни думи като "огнища", "дифузен", и пр.Аз съм се убедил, че е трудно да се комуникира с малоумник.Няма смисъл да си губиш времето, освен ако не ти е приятно да работиш с идиоти и аутисти.Първоначално написано от kalpazanka
На автора ще препоръчам да пробва с различни шампоани против пърхот.На мен преди ми беше помогнал Head and Shoulders, на един приятел Wash 'n' Go на дядо ми 3ти и т.н.И като си излекуваш пърхота пробвай да ходиш на училище, не е лошо!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Аз моя го изчистих с шампоан на д-р Тайс за суха и лющеща се кожа на главата.Ако искаш пробвай го:
![]()
Nothing Last Forever
И аз съм имал проблеми с пърхута. Честно казано Head&Shoulders и Wash&Go изобщо не ми помогнаха, даже имах чуството че ми увеличиха пърхута. Последните пъти ползвам на д-р Тайс /Dr. Theiss/ шампоана и съм много доволен.
шапмоана на д-р Тайс ми се струва добър избор за справяне с проблема, а като цена как върви?
Обръсни си главата и си намажи скалпа с терпентин.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ти хубаво казваш че имаш пърхут,ама поне ми кажи това - кожата на главата ти мазна ли или е суха? Защото ако е мазна може тоя пърхут да е от себореен дерматит,следователно докто Безрецептов ти предписва eй това ->
+ витамин Б6.
Ако ти е суха кожата ->
и пак витамин Б6.
Ако пък имаш мозък и не си търсиш решенията на здравословните проблеми във форум за тиквеници - отивай на кожен диспансер...
подпис Цар Тиква.
Последно редактирано от Verminaard : 03-22-2012 на 13:43
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@