.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Не мога да го забравя и това е .. ;х

Здравейтее ... ^^
    Ще се опитам да бъда колкото се може по кратка и ясна.
    Как да го забравя? Вече започвам да си мисля че никога повече няма да се влюбя. Бяхме заедно 2 седмици, просто нещата не се получиха ( а и това крато време ... 2 седмици са нищо, а вече година и половина не мога да го забравя)...Решихме да си останем "приятели" хаха и сега какво?! Дори и на здрасти не сме. На 15 съм, а той на 16. Цяло лято не го виждах, нито пък мислех за него, и днес като го видях ... направо ми се преобърна корема,обърнах се на другата страна и просто не исках да го виждам. Как за бога да спра да мисля за него ?! ;х Случвало ли ви се е и какво правите?! Една приятелка ми вика намери си друг... но и това не помага защото ... с никой друг го няма това хубаво чувство... Опитах с едно,две момчета, но просто самата аз виждам че не се получава и това много ме измъчва. Разбрах че това момче не си заслужава, разбрах какъв е ... но само се самозалъгвам. И след днеска, мисля само за него .. а знам че не трябва. :х Какво да правя вече...

Има хора, който ти остават тръпка за цял живот! Аз съм в същата ситуация, но с момиче. Просто си намери хоби и не мисли за него. Гадно е знам, но трябва да продължиш напред.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно.Според мен и при теб това ще поработи,но просто почакай да срещнеш правилният човек.. дано съм помогнала : )) ..

Цитирай Първоначално написано от JuStElly
    Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно
    the fuck?
    Това е най-лесно изпълнимото нещо

Ще го забравиш все някой ден. Няма как. Няма вечно страдание, няма и вечна любов. Единственото, което ти трябва, е времето, плюс поне мъничко старание да не се филмираш и тръшкаш - защото тръшкането, самосъжаляването, филмирането и задаването на тъпи въпроси ("Но защо?", "Защо аз", "Защо не харесва мен", "Как да ме хареса") не ти помагат въобще!
    В крайна сметка не можеш да оставиш всичко на времето, ще трябва да се постараеш и ти да не си удвояваш мъките с безсмислени главоблъсканици.

Сигурна съм, че ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно и бързо, но ще се случи.
    Щом аз, която сууууупер много се филмирам и имам навика да си блъскам главата, вместо да се примиря с положението, съм забравяла момче, за което съм си въобразявала, че няма да го забравя... за какво си говорим! Вярно, че стана след година и нещо "ходене по мъките", но стана.

Просто не хленчи и не се сополиви излишно. Станалото - станало. Един ден ще си много щастлива.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сама си го правиш това. Колкото повече упорстваш и се вглъбяваш в идеята, че той е най-доброто, което си имала и че никога няма да можеш да го забравиш, то тогава ще продължиш да си страдаш.
    И не че нещо против тийн драмите, ама имаш нужда от два шамара, за да се осъзнаеш. Направо е срамота да си на 15 и да се тръшкаш, че някакъв пикльо е единствен и незаменим, вместо да си живееш живота по възможно най-добрия начин.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Не мога, не е равно на не искам.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

ами значи при мен беше почти същото.бях на морето и тогава срещнах едно момче.с него все повече се привързвахме помежду си и само се усмихвахме едно невинно.запознахме се и тогава почивката ми свърши.ако беше по дълга щяхме да станеме гаджета.страшно много го харесвах и той мене.когато се прибрах в нас направо ми се плачеше само си казвах няма да има като него.и си казвах че никога няма да се влюбя в друг бях така няколко дни и седмица мина после още една.писахме си по скайп но не е същото.на живо е друго.и вече с всеки изминат ден все по се отдалечаваше от сърцето ми и почти го забравих.спокойно това е временно много пъти ми се е случвало имала съм и други случаи.преди не можех да забравя едно момче един месец,но в живота ми дойде друг и той ми стана безразличен.така че спокойно това е временно.сега ти липсва но утре ще стрешнеш някой друг и въобще няма да се сетиш за него.известно време ще е така.не може вечно да го харесваш и като го видиш да ти се обръща стомаха.Успех дано го забравиш бързо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да не ти е бил първия , че ... още страдаш по него ?
    Както и да е. Ти сама си го правиш. Знам , че е трудно , но за тези две седмици няма как да си се влюбила в него , просто е супер кратък период. Приеми това , че вече не сте заедно и че трябва да продължиш живота си без него. Идеята за друг не е добра , според мен. От личен опит го твърдя , поне при мен не се получава.
    А и както ти казаха по - горе , някои хора ти оставят тръпка за цял живот. С времето чувствата ти ще изстинат , но до тогава просто трябва да имаш волята да не мислиш толкова за него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

А знаеш ли какво е чувството да трябва да забравиш човека, когото си обичал повече от година и с когото си преживял толкова много истински неща и споделени моменти ? Няма нищо общо повярвай ми. Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва това, защото като те гледам как си след 2 седмици, немога да си те представя след нещо по-сериозно ....

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Не мога, не е равно на не искам.

Цитирай Първоначално написано от BenzFan
    Има хора, който ти остават тръпка за цял живот!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

То всичко хубаво на този свят е или забранено или грешно тъй, че ...
    ами квото и да ти кажем ти си човека които ще решиш.
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на fenasf
    Самоубий се тогава !!!!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от n33d2know
    А знаеш ли какво е чувството да трябва да забравиш човека, когото си обичал повече от година и с когото си преживял толкова много истински неща и споделени моменти ? Няма нищо общо повярвай ми. Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва това, защото като те гледам как си след 2 седмици, не мога да си те представя след нещо по-сериозно ....
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Варна
    И аз в момента съм в процес на забравяне на един индивид от човешката раса. Главното , което е , трябва винаги да имаш какво да правиш , излизай с приятели , веселете се, запознавай се с нови хора. А винаги когато ти дойде мисълта за него в главата си кажи "та забога , това мина вече , няма как да стане пак , продължавам на пред " Задължително с усмивка !!! Ии си намери друг

не е толкова лесно да си намериш друг! тръпката сама трябва да се появи, а това все някога ще стане, все някога ще се влюбиш пак... иначе и аз съм го преживявала това и то за човек, който най-малко го е заслужавал след отношението си към мен, но започнах да излизам, да се срещам с готини хора, да купонясвам дори и докато се усетя, вече не мислех за него. не слушай песни, които ти напомнят за него, само ще си влошиш положението , което и без това е зле, като гледам. има хора, които са били заедно години наред , но се разделят и продължават живота си, та ние тук за някакви си седмици ли да се тръшкаме ?

Повече от фен Аватара на bbadass
    Горе главата Може причината да не можеш да го забравиш да е, че не трябва да го забравяш. Или си дайте втори шанс, или приеми случилото се с него философски. Понякога наистина само това остава!

Цитирай Първоначално написано от JuStElly
    Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно.Според мен и при теб това ще поработи,но просто почакай да срещнеш правилният човек.. дано съм помогнала : )) ..
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    +1 Преди седмици и аз писах за подобен проблем .. Няма как да промениш това чувство, просто се примири и продължи напред ..
    Обичам те !!

Град
    Rousse.

Тц ..
    Ще го забравиш, но ще ти трябва време. Просто не мисли толкова за него и гледай, да се разсейваш с други неща, които са ти интересни.
    След време, чувствата ти ще изтината и ще попаднеш на някой друг.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Намери си хоби, работа или нещо, което да ти отвлича мислите в друга посока. Гледай да не бездействаш. Зариби се по нещо. Примерно правене на бижута или спорт.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Тя като не иска да го забрави. И перфектния мъж на поднос да и занесете, няма да го вземе.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

- only GOD can judge me !! ;]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Самоубий се тогава !!!!
    А ти се гръмни ?!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Tи си само на 15 и това са само 2 седмици.. големи филми И аз като бях на 14 бях луда по 1но момче и не го забравих 2 години и ревах та се късах Сега се чудя какво точно виждах в него Спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си