- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 17-ти учебен ден WTF ???
Вярно ли е, че 17-ти септември ще е учебен ден заради отучване на някакъв празник следващата седмица?
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
даU mad?
Кво толкова тва са 3 дни няма да умреш и без тва нищо няя да прайте в дскл още
Аз лично незнам за такова нещо , но утре ни събират , за да ни кажат нещо , може да ни кажат това , ще пиша , ако е така![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
Не може да е истина!
Официален източник?
Не ми е за ученето, проблема е, че цяла година чакам 17-18ти да дойдат заради планинското рали в Сливен(знам, че звучи тъпо) и изведнъж се оказва, че единия ден е учебен![]()
![]()
( най-интересният, ден щот става най-голямо шоу).За момичетата, които не могат да разберат, да си представят, че любимата им певица идва да прави концерт в града им и точно тогава трябва да сте на училище.Заради това съм ядосан, ученето да ми е проблема.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Бележка от родител няма ли да свърши работа?Първоначално написано от porshe9118
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Попринцип ще свърши, ама не съм сигурен, че ще мога да ги убедя да ми я напишат, щото нали уж сега преговори, подготовка за входните нива...
Поне какво ще се отучва, кой празник и кога няма да учим?
Мисля,че другата седмица ще почиваме : чет,петък,събота и неделя
Всъщност не ми пука дали ще блея 2 или 3 дни в даскало.То дори учебниците още няма да са ни дали...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
КААКВО?!
Аз досега не бях чувала за това и се надявам да не е истина!![]()
Не за друго, но на 16-ти ще ходя на концерт, пък на следващия малко тъпо, едва ли ще имам време за домашни!![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
За първи път чувам за това. Дано да не е така.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
23ти септ. петък...Първоначално написано от programings
Какво толкова,че сме на даскало,все едно 2рия ден ще ви изпитват![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Това да не е само за София бе?
Ще почиваме на 22 септемви 22 (Денят на българската независимост) и на 23 за да може да имаме 4 почивни дни без прекъсване... Ще учим в събота заради 23.Първоначално написано от Biskfitka
Ясно, денят на независимостта!
Друга година имаше ли я тая простотия, че аз не помня?
Да ще отучваме, защото следващата седмица ще почиваме в четвъртък и петък.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ти си една голяма простотия мойто момче.Първоначално написано от programings
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Точно това, че я нямаше до сега тази простотия ме ядосва. Цяла година планиране и чакане отидоха на вятъра. На Сергей Игнатов пожелавам много болести и мизерия, да умре в дълга и мъчителна агония![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E недей така, все ще намериш отнякъде бележка...Първоначално написано от porshe9118
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
То вярно че и да си тъп не е лесно, ама ти изби рибата.Първоначално написано от programings
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Да и на 17 сме на училище е чудо голямо , все едно не знаете какво е в началните дни! Отучваме 23 мисля!
maDamn