- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 17-ти учебен ден WTF ???
Не ми е непознато такова нещоПървоначално написано от DesireToFire
![]()
И аз това исках да кажа де,че петък се отучваПървоначално написано от Tiin
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ох, хора, много сте зле, все едно сте са ви първите години в училище.
22-ри Септември винаги е било почивен ден, (поне последните няколко години), защото е национален празник.
В Събота ще се учи, заради 23-ти Септември, който си е редовен ден попринцип, затова отучваме и почиваме на 23-ти ... Нито са ни прецакали, нито нищо, все едно не сте отработвали учебни дни досега през почивните такива ..
Друг е въпроса как ще се процедира - дали спортен празник, или редовни часове, или намалени ...
Е к'во ви пука![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Ние ще имаме спортен празник, обаче вместо да висим в даскало и да симулираме дейност (или да си тръгнем 10 минути след като сме се появили), ще ходим да гледаме европейското по гребане. Доста умно решение.
Уотевър, аз няма да ходя, на курс съм.
yepПървоначално написано от Tiin
Ооо аз няма да ходя, все едно ще правиме нещо важно ебаси![]()
Винаги имаш избор !
Това ли ще правим?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
В такъв случай няма да ни трябват спортни екипи нали?![]()
![]()
![]()
Не, споко.
Е, трябва да признаеш, че е доста добър вариант.
Хаха. Ние нищо не отучваме - просто почиваме на 22-25. Друг е въпросът, че от 20 август съм на училище...![]()
Хахаха, абсолютно всяка година в класа си говорим как се почива и абсолютно всяка година се оказва, че учим.Първоначално написано от LoupGarrou
Ей значи страшни сте , не стига , че хората направили 23 неучебен да починете 1 ден вие пак недоволни заради 1 ден в , който вероятно часовете ще са намалени , а този , който иска да ходи някъде да си вземе бележка и готово .![]()
Вие в ред ли сте изобщо...
Аз нито днеска, нито в събота ще ходя - отделен въпрос, че на нас нищо не са ни казали за учене в този ден; казаха, че ще се събираме около 10:30 до към 11 но така и не разбрах защо...
Както и да е, дори да учех, не бих отишъл... първи учебни дни са.
За мен си почва в понеделник![]()