.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    То бива да са малоумни ама...отучва се СЛЕД празник,не една седмица преди него...
    Като се отучва след празник - мрънка се, че идва нагорно. Като се отучва преди празник - пак се мрънка. Е няма угодия и т'ва си е.

Иначе, да, държавните служители ще работят, транспортът ще работи с делнични разписания, съответно и учениците ще си учат. Не виждам проблем. Проблем обаче става, когато едно училище учи на часове с продължителност 20 мин, друго с 30, а трето с нормалните - 40. Едни ще учат, едни ще имат спортен празник, трети пък въобще няма да идат, а като цяло никой отсъствия няма да пише... съответно всичко се обезсмисля.
    Аз няма защо да се притеснявам Бури, сняг, 30ти юни .. ще трябва да се кара пълен учебен ден с часове 45 мин :Х:Х
    Не ми е непознато такова нещо

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от programings
    Поне какво ще се отучва, кой празник и кога няма да учим?
    23ти септ. петък...

Какво толкова,че сме на даскало,все едно 2рия ден ще ви изпитват
    Ще почиваме на 22 септемви 22 (Денят на българската независимост) и на 23 за да може да имаме 4 почивни дни без прекъсване... Ще учим в събота заради 23.
    И аз това исках да кажа де,че петък се отучва
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен
    Ох, хора, много сте зле, все едно сте са ви първите години в училище.
    22-ри Септември винаги е било почивен ден, (поне последните няколко години), защото е национален празник.
    В Събота ще се учи, заради 23-ти Септември, който си е редовен ден попринцип, затова отучваме и почиваме на 23-ти ... Нито са ни прецакали, нито нищо, все едно не сте отработвали учебни дни досега през почивните такива ..

Друг е въпроса как ще се процедира - дали спортен празник, или редовни часове, или намалени ...

Senior Member Фен
    Е к'во ви пука
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

anonymous708973
    Guest
    Ние ще имаме спортен празник, обаче вместо да висим в даскало и да симулираме дейност (или да си тръгнем 10 минути след като сме се появили), ще ходим да гледаме европейското по гребане. Доста умно решение.

Уотевър, аз няма да ходя, на курс съм.

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Мисля,че другата седмица ще почиваме : чет,петък,събота и неделя
    yep

Ооо аз няма да ходя, все едно ще правиме нещо важно ебаси
    Винаги имаш избор !

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ние ще имаме спортен празник, обаче вместо да висим в даскало и да симулираме дейност (или да си тръгнем 10 минути след като сме се появили), ще ходим да гледаме европейското по гребане. Доста умно решение.

Това ли ще правим?

В такъв случай няма да ни трябват спортни екипи нали?

anonymous708973
    Guest
    Не, споко.
    Е, трябва да признаеш, че е доста добър вариант.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хаха. Ние нищо не отучваме - просто почиваме на 22-25. Друг е въпросът, че от 20 август съм на училище...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Ох, хора, много сте зле, все едно сте са ви първите години в училище.
    22-ри Септември винаги е било почивен ден, (поне последните няколко години), защото е национален празник.
    В Събота ще се учи, заради 23-ти Септември, който си е редовен ден попринцип, затова отучваме и почиваме на 23-ти ... Нито са ни прецакали, нито нищо, все едно не сте отработвали учебни дни досега през почивните такива ..

Друг е въпроса как ще се процедира - дали спортен празник, или редовни часове, или намалени ...
    Хахаха, абсолютно всяка година в класа си говорим как се почива и абсолютно всяка година се оказва, че учим.

Ей значи страшни сте , не стига , че хората направили 23 неучебен да починете 1 ден вие пак недоволни заради 1 ден в , който вероятно часовете ще са намалени , а този , който иска да ходи някъде да си вземе бележка и готово .

Вие в ред ли сте изобщо...
    Аз нито днеска, нито в събота ще ходя - отделен въпрос, че на нас нищо не са ни казали за учене в този ден; казаха, че ще се събираме около 10:30 до към 11 но така и не разбрах защо...
    Както и да е, дори да учех, не бих отишъл... първи учебни дни са.
    За мен си почва в понеделник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си