.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    софия

Какво да й подаря???

Здравейте! Та направо на темата - след 3 дни една приятелка има рожден ден и не знам какво да й подаря. Искам да съм оригинална а не просто някой парфюм или дрешка бижу....с една дума да не е нещо което всеки подарява! Това не значи да й подарявам скок с парашут!
    Претърсих повечето форуми из нета сайтовете но като цяло не ми допаднаха идеите. Мислех си че за краен случай може да й купя някое двд с филм който не е гледала но не знам не ми се струва доста добра идея...
    Та ако имате предложение какво може да се купи на момиче на 15 нещо интересно и оригинално споделете!
    Може да споделите и интересните подаръци които вие сте правили на приятелка по случай рожден ден!
    Come here baby and be my baby,
    Come here baby put your hands on my body,
    Right there keep it right there,
    I love when you put it right there...

Повече от фен Аватара на bwef
    Може би е малко късно за това, но една ваша снимка в рамка би било добре или ако има любим изпълнител/група може последния им актуален диск, азз като нещо по-нестандартно съм подарявала домашни чехли от тези дето са като кучета една огромни и момичето си ги относи и на другата година искае същит, така, че пробвай с нещо такова.Надявам се да съм помогнала и успех в избирането на подърци : ))

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от bwef
    Може би е малко късно за това, но една ваша снимка в рамка би било добре или ако има любим изпълнител/група може последния им актуален диск, азз като нещо по-нестандартно съм подарявала домашни чехли от тези дето са като кучета една огромни и момичето си ги относи и на другата година искае същит, така, че пробвай с нещо такова.Надявам се да съм помогнала и успех в избирането на подърци : ))
    Всъщност ти ми даде една добра идея...сега се замислих за онези магазинчета в които когато дадеш нечия снимка те ти правят магнит пъзел и все такива интересни неща...но се чудя къде в София има такова място?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Мисля, че във всяко по-голямо фото предлагат такива услуги.
    Още нещо - една приятелка беше подарила на друга приятелка за рождения й ден тениска с надпис, измислен от нея (от първата приятелка ), така че това също е идея. Една най-обикновена тениска с надпис, който ти измислиш и е от сърце.

Град
    софия
    мееееееееееееееееерси много за бързите отговори дадоха ми една идея страхотна при това и утре отивам да й купя специалния подарък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си