.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Най-добрата марка след Durex

Привет, имам един проблем с новият ми приятел. Вчера се разговорихме за секс и тн и стана дума и за презервативи, при което той ми каза, че го прави без ... аз казах абсурд да го правя без и, че ползвам само Durex при което стана един як скандал при който ме злепостави публично ( говореше на тема на висок тон пред хората и ме упрекваше ква съм била капризна ). Не му се били давали 3,30 за 3 презерватива ... при положение, че и другите били вършели работа ( а не е зле с финансите, даже си е доста добре ). Но аз на други нямам вяра! А, ако стане да се скъса презерватив, аз ще обера пешкира, а не той ... Нито ми се гледа дете на 19, нито ми прави аборт, след който остават белези в долната част на корема.
    Та питането ми е освен дюрекса, коя друга марка сте ползвали и сте доволни от нея, т.е може да гарантирате, че са качествени и надеждни?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Кажи му, че като не му се дават ще седи на сухо.
    Просто и ясно.

Да ти имам новия приятел..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кажи му да хваща пътя,като не иска.

Дръж си малко на принципите.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аха, г-н Съвършенство си показа рогата.

Имам опит само със спортекс и дюрекс, но не помня с коя марка стана фал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Всичко опира до тебе. Като му се свидят 3 кинта да си взима парцалките.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Е тва твойто верно си е тъпащина.Кво толкова има да ползваш например Спортекс.Колкото случай знам за скъсан Дюрекс,толкова и за другите.Почти всичко опира до правилно слагане.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Интересно, за какви белези говориш
    Иначе Спортекс не са лоши след Дурекс...
    Ма, не че нещо, но така като гледам и ти не си много наясно с доста неща.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Варна
    Като се замисля прави сте ... ако по натам иска да го правим, обаче с др марка кондоми, ще се направя на цапната, че по някаква друга причина не ми е секс, така един, два пъти белким се сети защо не искам ....
    Мисля си да му предложа примерно с Durex Love те нали са по 4 вътре, пак друго си е ultr thin; sensual; arouser и т.н оребрени и с точки глезотиики.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Интересно, за какви белези говориш
    Иначе Спортекс не са лоши след Дурекс...
    Ма, не че нещо, но така като гледам и ти не си много наясно с доста неща.
    Позната ми е казвала, че кожата в долната част на корема и е станало леко набръчкана след като абортирала ... ( на мойте години е )
    Иначе знам, че най-важно си е поставянето, но ... просто не ми се рискува ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Като се замисля прави сте ... ако по натам иска да го правим, обаче с др марка кондоми, ще се направя на цапната, че по някаква друга причина не ми е секс, така един, два пъти белким се сети защо не искам ....
    О, недей с намеци. Няма смисъл. Няма да зацепи и накрая ще се скарате много яко. Просто щом си държиш на Дюрекса, говори с него и му кажи, че ако не е с Дюрекс си прекалено притеснена, не ти е комфортно и няма да се съгласиш да правиш секс с него, колкото и да ти се иска.
    Аз все пак си заставам зад Спортекса. Добри са.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хесусе, тоя голяма скръндза бе.

Град
    Разград
    Не виждам какво още правиш при него ... има толкова други свестни и предпазливи , а не като тоя боклук да рискува да проваля 2 живота . Твоя и на детето , не дай си Боже ако стане нещо с презервативите от 25 стотинки. Защото ако стане проблема той ще изчезне мистериозно , ама 100% съм сигурен. Подбирай си по-добре приятелите
    - Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart and you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'em -

EMINEM

-old account: nikolaeww

xpuct0wa

anonymous708973
    Guest
    Не че нещо, ама си излишно капризна по тази тема. Цялата мания по Дюрекс се дължи на славата им.
    One за 20 ст от аптеката. Има с шоколад, банан, ягоди, мента (не ги препоръчвам), оребрени

One,наистина вършат същата работа,ама са малко по-тесни...Като чак толкова му се свидят,а теб те е страх - хапчета?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не че нещо, ама си излишно капризна по тази тема. Цялата мания по Дюрекс се дължи на славата им.
    One за 20 ст от аптеката. Има с шоколад, банан, ягоди, мента (не ги препоръчвам), оребрени
    глупости..

пробвай няколко най-елементарни теста за издражливост при търкане , надуване да видиш дали няма разлика, хвани един дюрекс хвани го от 2те страни и си изкараи ръцете през джама на колата държейки го , ще се учудиш колко разтегливо е това нещо. А след това пробвай с тея от 20 стотинки , или не недей да хабиш дюрекса от сега ти казвам разликата е огромна , има още 2-3 теста който сме си правили така за ташака но не ми се пише толкова , та единственият начин скъсаш дюрекс или адски некадърно поставяне ( даже не мога си представя какъв идеот трябва да си ) или мацката не да е супер суха и тясна ами незнам.

Вариант 1. малко известни но много добри , немски презервативи продават ги в магазини 345 и ОМВ 10 броя за 6 лева , с мирис на някакви плодчета бяха , адски издръжливи и добри.

Вариант 2 ( по адекватният ) кажи му се изнася , да спестява някакви 30-40-50 стотинки от секс с риск за 2000 пъти повече или неприятности за ТЕБ е доста тъпа инвестиция , не мислиш ли?

Banned Мега фен
    хапчета ? или ти да купуваш презервативите, или направо му казвай на тоя да се изнася

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Trollneral
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    глупости..

пробвай няколко най-елементарни теста за издражливост при търкане , надуване да видиш дали няма разлика, хвани един дюрекс хвани го от 2те страни и си изкараи ръцете през джама на колата държейки го , ще се учудиш колко разтегливо е това нещо. А след това пробвай с тея от 20 стотинки , или не недей да хабиш дюрекса от сега ти казвам разликата е огромна , има още 2-3 теста който сме си правили така за ташака но не ми се пише толкова , та единственият начин скъсаш дюрекс или адски некадърно поставяне ( даже не мога си представя какъв идеот трябва да си ) или мацката не да е супер суха и тясна ами незнам.
    Глупости са твоето. Аз презерватив не съм късала, но имам много познати, които са. При това не от некадърно поставяне. Както казах, славата на Дюрекс е единственото по-голямо нещо в случая. А, не. И цената също.

Град
    Варна
    Да се тъпча аз със хапчета, заради някакъв си мъж Няма шанс да стане ...

Впрочем преди малко пак говорих с него на тая тема, но тоя път по тела ( поне няма как да ме изложи публично така ), казах му за тея дето са по 4 в кутийка и нашият ми вика "купи ти една кутийка ако искаш, а ако нямаш пари после ще ти ги върна ... " Мене не ми е за парите, но е редно мъжа да купува презервативите, а не жената ... Голяма скръндза се извъди тоя ...

Вчера го хвалиш, днес го хокаш

anonymous708973
    Guest
    Защо да е редно мъжът да купува презервативи?

Според мен, трябва да направиш компромис. Никой не те кара да склониш да го правите без, но това за марката е леко дребнаво.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheHangedMan
    Вчера го хвалиш, днес го хокаш
    Колко странна работа е съдбата нали

Добре, че си държиш на твоето, но защо само мъжете да купуват презервативи. Според мен предпазването е задължение и на двамата...
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Много съм съгласна с PinkPan7her и за двете неща които каза. Първо презервативите от 20ст не са по-лоши от тези по 2 лева, единствената разлика е, че едните са в кутийка.
    Второ, защо мъжа трябва да купува презервативите? Ти си тази с претенциите, ти ще купуваш. Мрънкаш, че на него му се свиди, ама май и на теб не ти се дават 3лв за 3 презерватива, а?

Град
    Варна
    За мен не са никакъв проблем 3 лева за кутия презервативи. Явно ми е нещо като лош навик, понеже във всичките ми връзки до сега, все мъжа е купувал презервативите, и дори не ми даваха да спомена, аз да купя ...

Един много бивш ми обясняваше как презервативите били скъпи и нз си какво (при условие, че и той не беше зле с финансите), а и все пак това се отнася до здравето, значи е добра инвестиция все пак. Аз му се ядосах тогава и започнах да ги купувам аз. Но всяко зло за добро, поне от него се научих винаги да имам презерватив в чантата... за всеки случай..
    Като не му се дават 3.30 за Дюрекс или го пращай "у лЕво" или ги купувай ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си