.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ами повечето по темата е казано, аз съм с две ръце за кондомите от 20 стотинки. Наистина е тъпо че робуваш на някаква марка, която не е с нищо по добра от евтината алтернатива. Аз разбирам приятеля ти, всеки мъж гледа да пести от кондоми, не защото няма пари, а защото има едно странно усещане, че тия пари отиват на вятъра. Разбираш ли, хем знаеш че кондома е важен, хем се чувстваш пълен глупак да дадеш 1 лев за гумичка, която ползваш средно 15 минути, след което я хвърляш. Да не говорим, че One по нищо не отстъпват на скъпите Дюрекс, нито по здравина, нито по усещане. Абсолютно са еднакви за мен, не съм късал кондом никога (чукам на дърво). Единственият ми гаф беше точно с Дюрекс, изхлузи се гадината, ама вината си беше моя, та пак марката няма нищо общо.
    И не знам защо някои момиченца си мислят че само на жените им е кофти като стане гаф. Не всички мъже чукат и бягат, противно на малоумното общоприето мнение.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ....а защо ти не купиш?
    awerw

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    ....а защо ти не купиш?
    Този въпрос вече й беше зададен.
    Значи грижата за здравето не е само мъжка работа. В случая, може никой от бившите ти приятели да не ти е давал да купуваш презервативите, но никога, ама НИКОГА не е лоша идея да имаш такъв под ръка. Най-малкото това теб ще те накара да се чувстваш спокойна, че си помислила за собственото си здраве и предпазване....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

След като скъсахме Дюрекс ползваме Маскюлин и сме много доволни Ма и те са 3 кинта някъде. Чух, че Сексуел били много добри пък се продават 30 бройки за 12 кинта или нещо такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си