- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как Да Кажеш На Момиче Че искаш Да правиш Секс С нея
Първоначално написано от Sh@d0w
С ТЕБ ..Първоначално написано от Zarity
Обичам малко, предимно себе си.
не е задължителноПървоначално написано от amada
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
кажи й "абе..повечето ми приятели казаха че са спали с теб..и ми се подиграват и ми казаха че няма да ме приемат сред тях добре ако и аз не спя с теб..и за тва"
Кажи и:ще ми дадеш литя предполагам,че ще се сети за какво става дума
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Много възбуждащо ми действаш с това секси телце. Може ли да го пробвам?
Първоначално написано от badsector
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Туй пък ако някой ми го каже,такъв смях ше падне,че няма на къдеПървоначално написано от umri
После що не ви пускат,хаххаха.
Както и да е,ми няма какво да приказваш,аз лично много мразя да ме питат някви такива работи,като почват да стават малко по груби работите,докато се натискате(не казвам да ставаш груб,знам ли та как ше ме разбереш)ти не спирай,пък тя ше ти каже не ако не иска.(И ти ще УВАЖИШ това "не")Ако каже да,пей сърце.
Брях,брях
Ша та клатя кат циганин зряла джанка ма. (казваш го като си опипваш леко пениса) Ефекта е поразителен !
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
"Влизай у голфу!" и е твоя завинаги!
А как да кажеш на момче, че искаш да правиш САМО секс с него?
ох.. направо ме убивате бе хора.. ако си сиг. че няма чувства към тебе.. правите го и накрая му казваш това беше само секс нищо повече и до тамПървоначално написано от stelkastel
![]()
казваш му секс сега и се облизваш, или го каниш на кафе с райбер, ако е малко умен ще се сетиПървоначално написано от stelkastel
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
E тва е отговора.Първоначално написано от SisiStrange
П.П. Вече официялно съм ти фен!![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Смях, смях!Първоначално написано от badsector
Дори не си представям в каква ситуация мога да го чуя и да не съм на земята, гърчейки се от смях.
а баш.Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
''Искам да та клата като гладен мангал зрела жанка''![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:bb70312b[/vbox7]
ЗаЩо трябва да и казваш...викай я у вас намери някво зближение..по4ва се цуни гуни :Д и лека по лека си деиства6 на там събли4ай целувай лижи :Д и накрая проникни.. :Д без никакво притеснение ако има нещо тя 6те ти каже :Д
Защо трябва да й казваш?Любовната игра и почваш да я опипваш , където обикновено не трябва да бараш , ако не се дърпа , то е почти ясна работата.
Това може да се случи навсякъде , но като за начало , може да я поканиш у вас.(вместо да й казваш , какво искаш)
Ако сте от повече време заедно , то тогава може да си казвате "Искам да правя секс" или "Ебе ми се"![]()