- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да зарибявям
Как да зарибявям и без обиди моля.
С мрежа или въдица.
И от време на време мяташ малко от стръвта или стрит хляб възможно най-навътре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
копаеш една дупка, пълниш я с вода и пускаш малки рибки вътре. честито, зариби една дупка, може да ходите заедно. всъщност ще си мъж под чехъл щото тя няма да отиде никъде с теб и ще трябва да стоиш при нея во век и веков.
п.с. различавайте риболовските термини - зарибявам/захранвам/ловя риба.
Ми то ся няма риба!
Rock n Roll!!!!!!!!!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
трябва ти захранка... каква риба ще искаш да зарибяваш ?![]()
Хвърляй предния ден и лови сутринта.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Глей сега, темата ти спечели дълъг отговор от менеТва се случва веднъж на година
За да зарибиш мацка, трябва да си пичага. Ако имаш хубаво тяло ще ти е по-лесно. Трябва да носиш чисти, модерни дрехи, които ти отиват. Трябва да ухаеш добре, без да вониш от два километра. Абе външният вид трабва да е добър.
Самият процес на зарибяването е сложен - важно е да направиш добро първо впечатление, затова се движи с подходящата компания. Ако си в групата на забозили зализани зубъри, дори да си хубав, пак няма да ти излезе късмета.
Гледай момичето в очитеи се усмихвай. Започни с поздрав и говори неща, които нямат абсолютно никакъв смисъл и става въпрос за нея. Не се задълбочавай в НИЩО, защото жените не могат да концентрират вниманието си върху даден предмет повече от 5 секунди.
Поддържай разговора, така че тя да участва активно, но недей да мълчиш. И без това няма да запомниш нищо от това, което ти разказва.
Ако не разполагаш с време й поискай скайп или телефон. Жените обичат да си директен, не да увърташ. Иначе я почерпи нещо, ако си богат, се постарай да си проличи. Ако си беден, дръж 20 лв в портфейла си за всеки случай. Не й обещавай повече, отколкото можеш да й дадеш.
Това е в общи линии, ако ти върже - честито, ако не - търсиш друга![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Сериозно ли си толкова зле?!![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ами пич .. кво да ти кажа щом още не си разбрал .. абе има време то става от само себе си... и като за начало не използвай повече "зарибявам" хахзащото виждаш.
Не съм перфектен но си струвам!
Като прочетох заглавието тъкмо си викам "С въдица!" и ти ме изпревари. Аман от бързаци тукаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."