Здравейте..
На 15 съм и преди около месец тръгнах с едно момче.Още когато се запознахме и двамата страшно много се харесахме и от там всичко потръгна.Все едно гледах момчето,за което винаги съм мечтала.Отнасяше се към мен с уважение,удостояваше ме с вниманието си,правеше всичко онова,което някога съм искала някое момче да направи за мен.Беше прекрасен.И все още продължава да бъде такъв.Обожавам го.Страшно много се привързах към него След като нещата се задълбочиха започнах да усещам малко странно държание от негова страна..Преди 5 дни в моя град имаше събор,който траеше 3 дни.И трите дни бяхме заедно (с нас бяха и общите ни приятели). Преди да дойде на този събор прекара 4 дни с най-добрия си приятел,който му беше нагости.И така да минем към 3-те дни,в които бяхме заедно.Още първия ден забелязах,че е различен.Самото му държание беше по-различно от преди(не се бяхме виждали 2 седмици,но непрекъснато си говорехме по скайп). Първоначално го приех..мислех,че просто му е малко трудно да свикне с всичко наоколо и за това не обърнах внимание на това..Но с течение на времето той ставаше все по-странен..Държеше се все едно има някакви права над нас и все едно бе нещо повече от нас..По-късно докато всички останали се забавляваха той стоеше отстрани и само ги наблюдаваше без да казва/прави нищо(това не е характерно за него тъй като обикновено той е душата на компанията..той е център на внимание и т.н.). Попитах го какво му е а той ми каза ..ами нищо ми няма.После решихме да отидем у една приятелка..част от компанията така реши..уж за малко ,но аз и още две момичета не искахме да отидем...знаехме че няма смисъл да влизаме тъй като останалите набързо щяха да си свършат работата вътре и щяха да излязат.И така ние им обяснихме,че ще ги изчакаме отвън,но тогава приятелят ми започна да настоява и ние да влезнем(знам че го правеше заради мен ..искаше да влезна вътре но аз не исках и затова отказах). Обясних му,че ще се поразходим докато те си свършат работата. Тогава той каза:А не става!Ще дойдете с нас!Казах му че ще ги изчакаме отвън тогава..но може и да се поразходим нагоре-надолу..Той ми каза ами ок ходете де кво чакате??Айде тръгвайте!Аз стоях и го гледах ....сякаш това не беше той...държеше ми тон.. Както и да е ....накрая ни накараха да влезнем и когато аз и той останахме в стаята го попитах отново какво му е а той най спокойно ми отговори че скуката го била отегчила и само толкова.. По-късно когато вече навън беше пълно с хора решихме да се поразходим отново.Тогава приятелят ми ме беше хванал за ръката и се разхождахме.Когато другите тръгнаха към мястото където се бяха събрали всички моето момче се закова на едно място и реши,че няма да мръдне от там.А причината за това не успях да разбера.Просто заяви че няма да отиде при другите и това е.И на всичкото отгоре не пускаше ръката ми и ми показа че не иска аз да отида с останалите .Тогава се почувствах малко гадно,реших да не го оставям и помолих всички да отидем на друго място тъй като той не иска да е тук.Всички се съгласиха,но после когато отново решиха да отидат на същото място(и аз имах огромно желание да съм с останалите и да се забавляваме) моя пич пак се заинати и не ми пускаше ръката...той не искаше да отде там,но и мен не пускаше.. ....

И когато получа смс преди да съм го видяла той наднича,за да види от кой е..когато разговарям с някого той отново ме пита кой беше и за какво ме е търсил.Това е първият човек,който се интересува прекалено много от това какво правя,къде съм,с кого съм и т.н .А това определено не ми харесва.Дори ме задушава.И от известно време всичко е едно и също,вече знам какво ще се случи следващия път,в който ще се срещнем и не ми е интересно така.Някак си преди ми беше интересно,защото не знаех какво предстои,а сега всичко ми е ясно...
Искам да ви попитам това неговото нормално ли е ?Той ми е първото гадже..и имам чувството, че ме задушава.. И как да позабавя малко нещата,т.е. да поуспокоим темпото,защото според мен той малко прибързва с всичко..