.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да направя повече мускули

В момента имам малък прогрес, но ми писна баща ми да ми натяква как лостаджийте са номер 1, трябва да ходя на лоста, а аз на него съм слаб. Правя най-много 4-5 набирания и то не чисти и силовото едвам го избутвам. Не ми се занимава с това. Може ли да ми кажете упражнения за мускули. Имам у нас гири и някой път тичам в парка, но отдавна не съм го правил. Искам пак да съм във форма. Мерси предварително

Супер фен Аватара на HolyShit
    Фитнес зала.

Добра идея, проблема е, че нямам много приятели дето се занимават с това и трябва сам да ходя и всички други неща..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    сам ще ходиш. Най-добрата алтернатива не е бягане в парка а лостове. А по принцип лостовете не са добра алтернатива на каквото и да е
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен Аватара на HolyShit
    Еми и аз съм нямал навремето приятели..На 14-15 години си говоря с някви 30+ годишни да бием лафа(белким па и да науча нещо) ама няма нищо..Не се шашкай толкоз , ако ти стане приятно ще си ходиш сам..

Супер фен Аватара на fenasf
    Повече мускули като направиш ми звънни не знам как става номера. За по-големи съм чувал, ама повече
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Силово да "избуташ" при 4-5 възможни набирания ми се струва напълно невъзможно, твоето "силово" вероятно не е нищо повече от мяткане като червей на кука. Иначе - храна и фитнес.. толкова материал има по сайтовете, просто се разтърси.
    мъжко съм

маса се прави на маса ---> извод яж като свиня

Супер фен Аватара на Shines
    За да имаш повече мускули както ти казаха, трябва нагъваш бая, без фитнес няма да стане, ако имаш пари отивай с инструктор, щом нямаш някой авер, който чатка малко или много.

И кво като нямаш авери които да идват с теб на фитнес, аз от 2 години ходя сам, само си взимам mp4-ката, увелечавам си музиката и си тренирам, не разбирам къф ти е проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си