Здравейте,
както някой от вас знаят на почти 20 години съм, но явно, че още съм си дете. В 12ти клас съм /не живея в България и изгубих 1 година за езика и тн/. Преди ходих с едно момче 3 години и след него в никой не можех да се влюбя.От тогава излизах няколко пъти на срещо с момчета, но не ме интересуваше никой. И изведнъж сега в новият клас има едно момче, което ми е много много симпатично. Чак го сънувах Не мога да повярвам, че пак имам интерес към някой. Той тъкмо навърши 19 години, по-малък от мен с няколко месеца, но това не ме интересува. Намерих го в ФБ, той чак днес ме добави, защото комп. му е развален. Беше болен, 4 дни не идваше на училище аз всеки ден чаках да видя дали ще дойде.Днеска като ме прие в ФБ му писах съобщение да му честитя рожденния ден макар и със закъснение и го питах дали е болен.. само и само да завържа разговор..
Проблема ми е как да го заговоря в училище?Странно е, аз познавам повечето момчета и момичета от преди и момичетата са големи клюкарки. Той е нов в класа и в училище ще е странно да говорим дори пък камо ли да флиртуваме. . таааааа дайте ми съвети как да се сближа с него?
ПП - в час на няколко пъти се обръща към мен, казва нещо общо, но с никой друг от момичетата не е говорил до сега.. но може и да си въобразявам.. нз :/
Едва ли някой ще прочете тая дълга история, но все пак мерси предварително.. Не е толкова да искам съвет, просто идеи как да го заговоря и тн...
Edit -за хората, котио не четат всички мнения, темата се изчерпа, защото той ми предложи =)))))