.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: breketi

vanesa_depp
    Guest

breketi

nqkoi moje li da mi kaje kolko g/d struva postavqneto na breketi .mn 6te sym vi blagodarna,ako mi pomognete.mersi predvaritelno

Dobro utro
    Za po si gurno pitai zabolekarq pri koito hodi6 , na men mi gi slojiha predi godina i polovina - breketitte mi struvaha 800euro i o6te malko dadoh za hodeneto pri zabolekarkata mi , gore dolu si4ko mi se varza okolo 900euro = 1800 leva , otna4alo kato se zamisli6 e skapi4ko , no za smetka na tova v momenta zabite mi sa podredeni super mn sam dovolen

Повече от фен
    Dam...i az sum 4uvala,4e cenite im sa okolo 2000leva.

Ako neiska6 da kara6 va6te da se izrasqt s 2000lv navednaj , kato otide6 na zabolekar se razberete da dade6 polovinata i posle ostanalata polovina vseki mesec po 100-200lv i taka.
    Az taka napravih dadoh 800lv i posle seki mesec po 150-200lv

razberete da dade6 polovinata i posle ostanalata polovina vseki mesec po 100-200lv i taka.
    Az taka napravih dadoh 800lv i posle seki mesec po 150-200lv
    i az taka,no opredeleno si zaslujavat parite \/
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Guest
    Аз съм носила брекети и ще ти кажа:

Сложих ги на 11. Гледай да побързаш,защото първо по-лесно се изправят зъбите,второ-пречат на любовния живот,а когато си по-малка не мислиш за това чак толкова.

Брекетите изправят по-бързо и изпраявят самите корени...

Носих ги 1г и 2 месеца и сега зъбите ми са си абсолютно прави.

И ми струваха 700 лв само на горните зъби.
    Ако искаш,ще ти кажа къде се намира зъболекарката ми,тя е много внимателна и повярвай,това е много ниска цена за брекети!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм носила брекети и ще ти кажа:

Сложих ги на 11. Гледай да побързаш,защото първо по-лесно се изправят зъбите,второ-пречат на любовния живот,а когато си по-малка не мислиш за това чак толкова.

Брекетите изправят по-бързо и изпраявят самите корени...

Носих ги 1г и 2 месеца и сега зъбите ми са си абсолютно прави.

И ми струваха 700 лв само на горните зъби.
    Верно ли само година и 2 месеца
    защото аз сега ще си слагам и съм на 11 и също само на горните зъби

Аз нося брекети от половин година,заради дълбока захапка. Иначе зъбите са ми почти идеално подредени,но за да нямам проблеми след години с тях,ми се наложи да сложа брекетите и да оправя захапката си.

Имам въпросче - интересно ми е,кажете,който е носил и вече ги е свалил - колко сте ги носили и какво е чувството след като ги махнат?

Помня как,когато ми ги сложиха се разревах от ужас от тая грозотия,но свикнах Помня и,че имах чувството,че устата ми е пракелено малка така де,брекетите допираха устните ми. Сега толкова съм свикнала с тях,че въобще не ги усещам.
    Та кажете,как се чувствахте,след като ви ги махнаха?

Разбрах,че после се носи някакво апаратче известно време. То отделно ли се плаща или заедно с общата сума,която плащате за брекетите?
    Някои хора
    минават набързо в живота ни,
    други спират за миг
    и оставят диря в сърцата ни...
    После никога не можем да бъдем същите!

Аз брекетите ги махнах преди 5 дена , но мн си ги харесвах и дори исках още да ми ги оставят...иначе в момента усещането е мн странно - се едно това не са мойте зъби
    за апаратчето което питаш след като ти ги свалят трябва да носиш за да не ти се върнат зъбите както са били в началото , но него го носиш само вечер , аз платих 30лв за него и още 30лв за една силиконова гума която ми е за горните зъби ( понеже тренирам и случайно ако някой ме удари да не ми избие някой зъб ) и нея я нося само вечер и когато съм на тренировки естествено

на мен тия брекети ми струваха 1200-1300лв за горе и доло ама заради транспорта ми изязоха солени (живея в Казанлък а всеки месец трябваше да ходя до София за да ми ги натягат).Сега зъбите ми са на 6 проблема е 4е няма място за мъдреците и след някоя друга година ще става мазало в устата ми (освен ако не ги изкарам ).Amorfofalus тая гума не ти ли пре4и да ди6а6 щото аз тренирам бокс(кик-бокс) и на тренировки като я нося ми пре4и да дишам?[/b]

Не ми пречи тя ми е точно по забите и не е много дебела , просто да омекоти удара ( да се надявам че няма да има такива )...а за тая цел не случайно имаш нос през който да дишаш

Пи4 извинявай грешката е моя исках да питам дали не ти пре4и като спиш с тая гума не докато тренираш .

Не ми пречи , малко е странно обаче се свиква,нали ти казах че ми я направи заболекарката ( не сам си я купувал от магазин ) преди 2г. си бях взел една от спортен магазин , но там са мн дебели и са неудобни

Re: breketi

Цитирай Първоначално написано от vanesa_depp
    nqkoi moje li da mi kaje kolko g/d struva postavqneto na breketi .mn 6te sym vi blagodarna,ako mi pomognete.mersi predvaritelno
    macka az sam nosila predi 1 godina togava struvaha 800 a sega sa kam 600 do 800 ako sa obiknovenni a ne bezcvetni ili 6areni
    6tastieto e kratko, edinstveniqt koito moje da go promeni si samiqt TI !!!

800 kakwo leva ili ... za6toto ako sa leva zna4i si ucelila prImociqta

Голям фен
    Град
    sofia
    aaaaaa 800lv za obiknovenni predpolagam .az imam edna priqtelka koqto si sloji bezcvetni breketi i nqma da povqrvate za kolko pari 3000lv kato 4uh polu4ih udar
    i sega kato q vida i kazvam kak e audito za6toto za teq pari moje6e da si kupi audi80 hahah

Mene mi gi svaliha to4no predi dva dni i mn se radvam 6toto mnogo gi mrazih ,nosih gi 2 godini 6toto imam malka 4elust i mi vadiha 4 postoianni zaba.Be6e edin ujas ne tolkova bolkata kolkoto kak izglejdaha.2 godini sam gi krila dokato govoria i nikoi ne zabeliaza samo nai blizkite mi priateli.Mene mi struvaha 1500evro =3000lv 6toto biah pri professor mutaf4iev ,toi e nai dobriat pri ortondontite na Balkanite zatova biaha tolkova skupi.Oba4e i sa kato mi gi mahnaha triabva da nosia niakakva tupa 6ina dokato sam vku6ti(slava bogu ne na u4ili6te ne 4e 6tiah da ia nosia tam i bez tva)AMA E MN GADNO KOLKOTO SI PO GOLIAM A AZ SA SAM NA 15 I BE6E UJAS AMA SEGA E KUPON \/

Ama tova aparat4eto (6inata) sled kato svalite breketite kolko vreme vi kazaha 4e 6te ia nosite i samo ve4er li ?6toto az ia nosia i prez denia

Neznam to4no kolko se nosi no predpolagam okolo 1-2 meseca ...vse trqbva da izdarji6 kato se ima predvid 4e si nosila breketite 2 godini ( to i az tolkova gi nosih slojih gi nqkade na 17 ) ina4e kakto bqh pisal , moito aparat4e go nosq samo ve4er

ридъл
    Guest
    е днес ми сложиха брекети на горната челюст..
    след няколко месеца и на долната..
    ще ги нося около година и след това ще нося апаратчета за през ноща
    още година..
    и всичко ще ми излезе 2000 лв.
    на 17 съм и не се притеснявам да си ги нося. нали все пак ще ми се оправи и захапка и зъби

loveeee
    Guest
    kakvo aparat4e...molq?????????/
    za takiva extri nikoi ne mi e syob6taval..... az skoro trqbva da gi mahna (1-2 meseca) i ako trqq nosq i posle gumi i aparati syvsem 6e poludeqq
    aaa (

Цитирай Първоначално написано от loveeee
    kakvo aparat4e...molq?????????/
    za takiva extri nikoi ne mi e syob6taval..... az skoro trqbva da gi mahna (1-2 meseca) i ako trqq nosq i posle gumi i aparati syvsem 6e poludeqq
    aaa (
    emi poprincip sled kato se mahnat breketite se nosi 6ina(aparat4e) za da ne se izkriviat zabite otnovo
    na mene mi kazaha 4e triabva da ia nosia prez celia den okolo 2-3 meseca a sled tova samo prez no6ta

Guest
    брекетите изправят много бързо зъбите а шините по бавно 1380евро струва комплекта

Guest
    брекетите изправят много бързо зъбите а шините по бавно 1380евро струва комплекта не се ходи на зъболекар а на ортодонт на ул,бузлуджа има ортодонт казва се д-р Луис може и на разсрочено плащане най-много се носят 1г6м зависи от снимките какво ще покажат там е най-добрият ортодонт в цяла софия може би и в българия

Emi to varirat gore-dolu 2000 lv,ama si zavisi ot samite breketi i ot stepenta na izkrivqvane.......mnogo e otnositelno,no sa skupi4ki v sravnenie sus skobite koito sa okolo 200 lv(pak zavisi)
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си