- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов от пръв поглед
какво мислите за любовта от пръв поглед ? има ли я въобще , или това е просто привличане, което би могло да прерасне в нещо повече ? ако я има, води ли до нещо добро ? извинявам се, ако има вече такава тема.
Мислех си, че точно това ми се е случило, но сега съм на мнение, че е просто много силно привличане, което може да прерастне в любов.
абсолютно!Първоначално написано от DragonLady
МОМИЧЕ!
Може да има. Не ми се е случвало![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ооо,,да..случвало ми се![]()
Може да има привличане,но чак любов-твърдо не.Привличането може да прерастне и в истинска любов,може и да угасне.Въпрос на време и обстоятелства.
случи ми се, самозаблудих се, но сега не вярвам в нея![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Привличане има, любов едва ли.
точно и ясно .. не искам да се повтарям.Първоначално написано от DragonLady
Не съм перфектен но си струвам!
Няма любов от пръв поглед. Все пак от първия поглед можеш да се влюбиш във външния вид на даден човек , но не и в самия него , в начина му на мислене , в характера. Това си е чисто и силно привличане , което може да прерасне в нещо повече.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^Точно!
Humans need fantasy to be human.
Мхм.Първоначално написано от SmilezZz
първа тема
втора тема
трета тема
Тези са само на първа страница.![]()
Зависи от много различни фактори, но основната част е улавянето на голяма доза феромони, което обосновава силното привличане. То се засилва от момичешките мечти за принца на бял кон и тъй като те много искат това да е истина и да се сбъдне, се насилват подсъзнателно да се влюбят във въпросния човек.
Първоначално написано от SmilezZz
Точно! Любовта е когато познаваш човека, а няма как да го опознаеш само с един поглед.... просто силно привличане и харесване.
Вярвам,ако на човека срещу мен му е изписано на лицето с големи букви"Аз съм за теб" и тъй като към днешна дата не съм срещнал такъв,повече вярвам,в сексуалното привличане от пръв поглед.
Вярвате ли в любов от пръв поглед или да се регистрирам наново?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Точният израз е химия от пръв поглед![]()
От пръв поглед може да има само привличане, което евентуално по-късно, като се опознаете с човека, да прерасне в любов.
Не..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ако съдя по опита си /който май е опит в ''/ повечето момчета, които съм харесвала съм ги харесвала още от пръв поглед. Но ако съдя по това как са се развили нещата...НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!/по-добре е изобщо да не сте го виждали/
И никога въобще да не се виждате. Най-добре е да си го представяш с маска и да пребиеш катерицата.Първоначално написано от stelkastel
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има любов от пръв поглед, стига да си достатъчно дълбоко чувствителен, за да я усетиш...