.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен Аватара на stelkastel
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Ако съдя по опита си /който май е опит в ''/ повечето момчета, които съм харесвала съм ги харесвала още от пръв поглед. Но ако съдя по това как са се развили нещата...НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!/по-добре е изобщо да не сте го виждали /
    И никога въобще да не се виждате. Най-добре е да си го представяш с маска и да пребиеш катерицата.
    Това би била идеалната връзка!

За нас-13 годишните пикли всичко има :P

Голям фен Аватара на JuStElly
    Според мен любов от пръв поглед няма.. в началото може да ти хареса как изглежда даден човек,но нищо повече.Не можеш да го опознаеш,да разбереш какъв е,дали имате общи интереси.. да вникнеш в него.Все пак това е истинската любов.Да знаеш всичко за един човек,да си допадате и да обичаш недостатъците му,а не да си привлечен от външният му вид.

Сложно е. Реално погледнато не е точно "любов" от пръв поглед, но има истории, в които в последствие се оказва, че е точно това. Историята с приятеля ми мога да я опиша точно така. Още като го видях, усетих някакво голямо привличане и дълго време не можех да отлепя очи от него. Усетих нещо различно у него. В крайна сметка наистина се оказа любов.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    повечето момчета, които съм харесвала съм ги харесвала още от пръв поглед. Но ако съдя по това как са се развили нещата...НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД!/по-добре е изобщо да не сте го виждали /

+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си